робочих то можна привчити, але як кажуть риба гниє з голови в тому то і суть що саміж прораби і керівники крадуть саме більше, от турків керівників і наших робітників то і наші будуть працювати, але це все можна назвати фантастикою :) тому що в нас кожен хто дорветься до влади першим ділом думає як в красти а потім про све іншеhrdrive писав:є таке, це дійсно добросовісні люди, але таких дуже мало, що найбільше обідно.pikach00 писав:приходиться працювати за мізерну оплату і при цьому не халтурять
Цікаво так виходить...якщо туркам платять по 1200 доларів, то чому б нашим не платити навіть 700 доларів (нехай 6000 грн) і привчити до дисципліни, тобто пянки прогули, махлювання - зразу на виліт, це реально + економія значна! тобто можна збільшити кількість зробленої роботи (км шляху відремонтованого) + вирішується проблема з безробіттям. Зарплата не мала, і думаю халтури не буде, тому що такі гроші заробляти пересічному не так вже і легко, будуть дорожити тим чим є....а то якийсь бардак виходить![]()
Ну не розумію що за ідіоцькі думки в вищепоставлених
і з нашими простіше домовитись
доприкладу наш хто займається розподіленням коштів кличе до себе директора тої кантори яка робить дорогу і говорить йому є 10000 штук треба зробити 100 метрів дороги, я тобі даю 5000 ви робите а других 5000 деребаним, той самий директор приходить до своїх прорабів і каже є 5000 я вам даю 4000 треба зробити 100 метрів дороги 1000 деребаним, прораби кілішують що мало подеребанили і роблять за 2000 пофіг як і 2000 деребанять з тих 2000 робочі ще вкрадуть половину і от так і роблять дорогу.
а з турками так не добазаряться от і получається що турки зроблять дорогу за тих 10000 і зроблять нормально і зароблять нормально