Риторичне питання: був хтось на рівні Вомонта?

Бо бачив тільки як він з кемрі ганявся.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поки не поставили але бачу що треба.alan писав:а тобі поставили турбогаражівський Traction Controller?
я думаю чого ти так багато про пробуксовку пишеш,тепер понятно!полюбому треба,з таким проектом лишніх 400 баксів найти можна я думаюVomont писав:поки не поставили але бачу що треба.
проблема в часі+ крім контроллера треба жорсткішу задню підвіскуalan писав:з таким проектом лишніх 400 баксів найти можна я думаю
простов порівнянні з блокою,трекшен,це бютжетний варіант,+турбогараж на своїх машинах доказали шо він працює на всі 200%,а підвіска то саме просте,тікі треба з фірмою оприділитися і бютжетом!Vomont писав:проблема в часі+ крім контроллера треба жорсткішу задню підвіску
ну хз,хз,потужність далеко не маленька!Хіба слікі такі як в Олега-купеVomont писав:alan, в мене блок є і трекшен всерівно потрібен а взагалі то найкраще рішає резина і без блоку і без трекшена
повір,достатньо буде 888 шириною 255alan писав:ну хз,хз
можна поміряти спрінтомalan писав:цікаво би було міряти квотер на телеметрії поетапно
і їхати на квотері 180+ , буде точно веселоalan писав:з резини почали торчати дроти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей