Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ЛАМБО Двері....
Гість
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
ЛАМБО Двері....

Повідомлення Гість » Суб, 03 вересня 2005, 15:47

Замовлю і привезу комплект на ЛАМБО двері практично для всіх іномарок - ціни за комплект починаються з 700 у.о тут -в основному для Хонди приклад для - Екліпса -
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Lambo-do ... dZViewItem

для жигулів немає.......а жаль- сам бі на Горбатий купив....

ghost
Ім'я:Павло
Стать:чоловік
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Нед, 04 вересня 2005, 15:36

для жигулів немає
а казав
практично для всіх іномарок
:)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

Andre
Ім'я:Andre
Номер:ANDRE
Контактна інформація:

Re: ЛАМБО Двері....

Повідомлення Andre » Пон, 05 вересня 2005, 09:08

urdo писав:Замовлю і привезу комплект на ЛАМБО двері практично для всіх іномарок - ціни за комплект починаються з 700 у.о тут -в основному для Хонди приклад для - Екліпса -

Ну якщо ти такий крутий, давай мені ціну на комплект для Mitsubishi 3000 GT, але з фотками,
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Sasha Van Gate
Контактна інформація:

Повідомлення Sasha Van Gate » Пон, 05 вересня 2005, 09:23

Andre, вот тогда твоя ласточка вобще будет БОМБА. :)

T@R@S
Контактна інформація:

Повідомлення T@R@S » Пон, 05 вересня 2005, 17:37

який понт в тих дверях?

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 05 вересня 2005, 18:09

T@R@S ти правильно підмітив - "понт"! Ну то не на кожну машину
Вот на "ласточку" то саме то шо треба!

Гість

Повідомлення Гість » Пон, 05 вересня 2005, 20:11

Шановні ! ПОНТ і тюнінг - це речі які йдуть нога в ногу - бо коли я розповідаю ЗНАТОКАМ з повним писком золотих зубів в Франківську на базарі - нашо мені замки (КОЛЬЦА) на капоті на НИВІ ......всі кивають головою ...... і нерозуміють чому в горах чи на танкодромі може відкритися капот .....
ЛАМБО двері це ПОНТ ДЛЯ ТЮНІНГУ зокрема для тих в кого є ГРОШІ і хто дійсно займається ТЮНІНГОМ а не вішає ПОНТИ на машину. бо то шо внас називається ТЮНІНГОМ в відсталій Америці,- називається ПОНТОМ бо там не з бамперів починають і наклейок - а моторів,трансмісії ,турбін,електроніки,підвіски ...... а потім пласмаса. А Ламбо Двері - це дійсно ВЕЛИКИЙ ПОНТ для ТЮНІНГУ - шоб показати в кого є гроші в кого їх ..... справжній ТЮНІНГ не коштує ні 100 у.о ні 1000 .....а набагато більше - можна їздити на 8-ці з тюнінгом - бо вв тебе було тіко 5000 у.о а якби ти мав 20000 - шоб купив - хату - ? чи потужну машину?

Додано через 8 хвилин 44 секунди:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubis ... dZViewItem

Додано через 13 хвилин 17 секунд:

на цей Прилюд http://auto.uabazar.com/auto/2270/Honda/Prelude.html- комплект на дверки пару років тому коштув - десь порядка 2500

взагаліто тюнінгери чомусь не користуютьс я можливістю шукати і купувати аксесуари на аукціоні http://www.motors.ebay.com/ - порийтеся - багато цікавого і головне багато дешевше ніж тут - мені вже тут фари колись тюхали на ЦИРІКС..за 290 баксів на перід - і везли їх з Еміратів три місяці......з Штатів прилетіло за місяць - за 180 у.о.... про всякі свчки мдні ,роспорки ,4-2-1 ,турбо і всяку х-ню-- мовчу - як гною...головне шоб БАБЛО було..... нема бабла - - і Тюнінг ......

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 05 вересня 2005, 20:24

До речі ті, хто цікавляться доставкою з ebay можуть скористатися послугами контор типу WesternBid.com або seller-online.com
ВестернБід відома контора і давно цим займається.. Щоправда тарифи на доставку і послуги - не дуже.. Товари ціною до 100$ краще не купувати так як доставка вийде ще так раз...

Гість

Повідомлення Гість » Пон, 05 вересня 2005, 21:25

vovka писав:До речі ті, хто цікавляться доставкою з ebay можуть скористатися послугами контор типу WesternBid.com або seller-online.com
ВестернБід відома контора і давно цим займається.. Щоправда тарифи на доставку і послуги - не дуже.. Товари ціною до 100$ краще не купувати так як доставка вийде ще так раз...
хтось купував вже? - мені бистро і дешевше доставити ніж можу сам собі турбіну на Д16А6 - бажано Гаррет Т5 з кулером,вестгейтом,блоу офф,турбобусконтролем,турботаймером,всіма трубами,трубками,колектором ...... ікомплект поршнів кованих з спец шатунами і колінвалом і прокладочку суцільнометалеву для башки в мотор - шоб не згоріла......+ пружинки для клапанів бажано фірми Блітз. - терміни,ціна- коли у Львові - готовий платити.....

WesternBid.com - цекажись російський посередник - шо до Львова шлеть? і РОЗМИТНЮЄ? - просвятіть по строкам ? тарифам як платити - кому ,чи приймають на оплату наші карточки - навіть міжнародні типу Віза Голд? Чи не украдуть грошей більше ніж треба за товар?

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 05 вересня 2005, 21:45

urdo писав:WesternBid.com - цекажись російський посередник - шо до Львова шлеть? і РОЗМИТНЮЄ? - просвятіть по строкам ? тарифам як платити - кому ,чи приймають на оплату наші карточки - навіть міжнародні типу Віза Голд? Чи не украдуть грошей більше ніж треба за товар?
В них описано все на сайті. Плюс служба підтримки в асьці є. Можна поговорити на всі питання дадуть відповідь.

Я 2 магнітофона черех них купляв. Той що в мене зараз, і кенвуд знайомому.. Рік назад. Все чесно і швидко.
До Львова приїхало автобусом з Німеччини через день після відправки. Доставка була 20 євро. Більше нічого не платив.

Я робив по такій схемі. Цікаво було...
Заплатив банківським переводом німцю через сервіс russervice.de вебманями (webmoney.ru, але то все можна простіше зараз зробити через приватбанк ), виграв торги. Сказав німцю адрес пересилки на склад вестернбіда, ввів всі дані в аккаунт на вестрнбіді. Оплатив послуги вестернбіда по обробці заказу і вартість пересилки по Німеччині німцю. Вроді 20 євро за один лот. (14%). Оплатив доставку. 20 євро вроді також. І все. Все приїхало.. Зідзвонився з шофером автобуса і забрав свій пакунок.
На ті гроші можна було і тут магнітофони ті купити - але хотілося попробувати через ебай..
Було то більше року тому..

Аналогічно шлють і з американського ебая. Методи доставки є в них різні. Паромом, авіа, автобусом з Німеччини. Паромом дуже повільно, біля місяця часу..

З великогабаритними товарами незнаю. Невигідно напевно через них..

T@R@S
Контактна інформація:

Повідомлення T@R@S » Пон, 05 вересня 2005, 23:05

urdo
а нашо кольца на капот ставлять на жигулі першої моделі?))))) невже такі швидкості що вириває капот:?)))))))))))))
vovka
кажуть люди щ оавстралійський ібей простіший і легше товар переправляють до україни.
нам би тут зробити шось подібне... і більше б довіри було їх до нас і лотів міжнародних би було більше.

народ, тут в мене сусід на форд гранаді купе цікавиться чи є в нас золоті руки щоб тюнінганути його мотора, а то колхіда велика, а потужності мало.

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Вів, 06 вересня 2005, 00:28

urdo писав:Шановні ! ПОНТ і тюнінг - це речі які йдуть нога в ногу - бо коли я розповідаю ЗНАТОКАМ з повним писком золотих зубів в Франківську на базарі - нашо мені замки (КОЛЬЦА) на капоті на НИВІ ......всі кивають головою ...... і нерозуміють чому в горах чи на танкодромі може відкритися капот .....
ЛАМБО двері це ПОНТ ДЛЯ ТЮНІНГУ зокрема для тих в кого є ГРОШІ і хто дійсно займається ТЮНІНГОМ а не вішає ПОНТИ на машину. бо то шо внас називається ТЮНІНГОМ в відсталій Америці,- називається ПОНТОМ бо там не з бамперів починають і наклейок - а моторів,трансмісії ,турбін,електроніки,підвіски ...... а потім пласмаса. А Ламбо Двері - це дійсно ВЕЛИКИЙ ПОНТ для ТЮНІНГУ - шоб показати в кого є гроші в кого їх ..... справжній ТЮНІНГ не коштує ні 100 у.о ні 1000 .....а набагато більше - можна їздити на 8-ці з тюнінгом - бо вв тебе було тіко 5000 у.о а якби ти мав 20000 - шоб купив - хату - ? чи потужну машину?

Додано через 8 хвилин 44 секунди:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubis ... dZViewItem

Додано через 13 хвилин 17 секунд:

на цей Прилюд http://auto.uabazar.com/auto/2270/Honda/Prelude.html- комплект на дверки пару років тому коштув - десь порядка 2500

взагаліто тюнінгери чомусь не користуютьс я можливістю шукати і купувати аксесуари на аукціоні http://www.motors.ebay.com/ - порийтеся - багато цікавого і головне багато дешевше ніж тут - мені вже тут фари колись тюхали на ЦИРІКС..за 290 баксів на перід - і везли їх з Еміратів три місяці......з Штатів прилетіло за місяць - за 180 у.о.... про всякі свчки мдні ,роспорки ,4-2-1 ,турбо і всяку х-ню-- мовчу - як гною...головне шоб БАБЛО було..... нема бабла - - і Тюнінг ......
Правильно ти кажеш, тюнінг це каса, велика каса, я так кажу бо не начитаний, а просто вже через це пройшов сам (майже) чуть не
посивів... воно так спочатку вроді би нічого, а потім по чуть-чуть набігає в 3 рази більше ніж планував. і шо робити? назад дороги нема, не будеш же знімати то шо вже купив і поставив, а якщо вже поставив то і те і те теж треба поміняти, бо вже типу не пасує старе до нового от так потрохи і від тачки лишається тільки ланжерони і табличка номера кузова яку не рухали... капец повний... :idea:

Додано через 28 хвилин 3 секунди:

Re: ЛАМБО Двері....
urdo писав:Замовлю і привезу комплект на ЛАМБО двері практично для всіх іномарок - ціни за комплект починаються з 700 у.о тут -в основному для Хонди приклад для - Екліпса -

Ну то шо там? .. буде мені ціна і фото? релане фото і реальна цінаі реальний час коли ти мені то привезеш і встановиш? ... капуста є...
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Гість

Повідомлення Гість » Вів, 06 вересня 2005, 06:23

ото зїхали з теми....
- ше менінгітно то все з тим вестерн бідом - я тож пробував .....і пацики в Києві пробували МЕНІНГІТНО - для ШТАТОВСЬКОГО ЕВАЯя -бо ОКЕАН і якшо приїде фуфло -? або кинуть ? бо вже були варіанти .....не спорю - з Німецьким Евай - ......легше......бо тут автобуси їздяють - але на Німецькому ЕВАЙ як і на Польському АМЕРИКАНСЬКИЙ лот - ДОРОЖЧИЙ
тому відпрацьована схема яка працює швидко і ефективно - залазиш на ЕВАЙ - Штатовський - знаходиш лот - кидаєш скажім мені або свому родичу в США - який може купити - маючи там комп - і карточку банківську -воно приходить йому на адресу а потім він відсилає сюди - надійно. - бо тут - якщо ти клієнт - а я посередник - і я гарантую привіз за місяць - то є КОМУ НАБИТИ МОРДУ - а у випадку з ВЕСТЕРН БІД - чи Самостійної покупки через нет - ..... якщо НЕПОЛУЧИТСЯ - будеш бити морду МОНІТОРУ,

Додано через 7 хвилин 58 секунд:

блін - німецький ЕВАЙ по НУЖНИХ мені речах - пустий ......
цікаво якщо річ на Американському ЕВАЙ коштує - 800 у.о +доставка по США із страхівкою - 200 у.о - і річ важе 30 кг- скільки обійдеться доставка сюди і ........ чи нетреба це розмитнювати - власть ж нова?

Додано через 9 хвилин 43 секунди:

Andre

по дверках - я тобі ссилку дав - це універсальний комплект для різних моделей - я дивився комплекти - на екліпс дешевше - якшо двері і завіси точки кріплення в екліпсі з3000 одинакові мона поставити то шо йде на екліпс - по долбані капіталісти на ЕВАУ дурять народ бо на Ходну Прелюд,Акорд,сівік -йдуть однакові - але ціни різні .
Я не займаюся встановленням даних девайсів - можу швидко притягнути лише сюди те шо народу треба - в мене в США людина купує то шо я йому кажу і пересилає сюди ..

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Вів, 06 вересня 2005, 08:07

urdo писав:по дверках - я тобі ссилку дав - це універсальний комплект для різних моделей - я дивився комплекти - на екліпс дешевше - якшо двері і завіси точки кріплення в екліпсі з3000 одинакові мона поставити то шо йде на екліпс - по долбані капіталісти на ЕВАУ дурять народ бо на Ходну Прелюд,Акорд,сівік -йдуть однакові - але ціни різні .
Я не займаюся встановленням даних девайсів - можу швидко притягнути лише сюди те шо народу треба - в мене в США людина купує то шо я йому кажу і пересилає сюди ..
Так ... щераз озвуч ціну будь-ласка і точно скажи коли вони будуть ... дякую
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Гість

Повідомлення Гість » Сер, 07 вересня 2005, 06:43

Andre

1750 у.о - доставка 10днів - після оплати - доставка по США +2 тижнідо Львова авіа - або 6 тижнів морем - морем дешевше на 70 у.о - це по лоту шо я тобі давав - можеш найти на ЕВАй інший лот - дешевше- привезу дешевше
як воно працює - можеш глянути на https://www.mimousa.com/products/Lambo.mov

до всіляких Хоннд комплекти зараз можна купити до 800 у.о - ШАРА ..

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Нед, 18 вересня 2005, 12:21

urdo
Дякую, я чоловік не бідний, був трохи у світі, так от знай, без твоїх там сраних штатів, я беру комплек ламбодверей на свій автомобіль в німеччині по 1200 Євро, а у Франції є по 1140 Є .. плюс привезти я зможу за 30-40 Євро Львівським автобусом... Але я і цих грошей платити не хочу,
чув, що в одного пацика в Києві вони є в наявності, лежать, я дам йому краще 50 баксів, щоб він їх дав мені на тиждень, я думаю наші токарі залізо все скопіюють, а телескопічні амортизатори я можу замовити в Нічеччині в Келні на фірмі Deutz, мені треба їм тільки вказати довжину, діаметр, і вагу піднімаємого об'єкту...

[mod]При всій повазі... Але..
Є правила: viewtopic.php?t=87
Є обговрення правил: viewtopic.php?t=243

Прошу не реагувати так емоційно "без твоїх там сраних штатів" . Спокійніше.
vovka [/mod]
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

Малий
Ім'я:Андрій
Номер:0133

Повідомлення Малий » Нед, 18 вересня 2005, 12:42

Ото справді буде тюнінг!

Andre
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » Суб, 31 грудня 2005, 22:28

Andre писав:При всій повазі... Але..
Є правила: viewtopic.php?t=87
Є обговрення правил: viewtopic.php?t=243

Прошу не реагувати так емоційно "без твоїх там сраних штатів" . Спокійніше.
vovka
Вибачєюсь :(
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

zapppp

Повідомлення zapppp » Чет, 19 січня 2006, 16:32

NITRO
Ім'я:Сергей
Контактна інформація:

Повідомлення NITRO » Суб, 27 січня 2007, 19:14

Универсальные комплекты в марте в наличии в Украине.
Подробнее тут http://www.pitstop.zp.ua/prod/styling/LSD/VDK/

Есть инструкции по уставновке, правда пока на англ языке. с фотками.

Зображення

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей