Ну нарешті я на колесах! 01.07.06 тільки забрав, але вже встиг поставити розпорку на передні колеса і трошки припідняти задок! До тижня часу планую поставти розпорку на задні колеса і затонувати, а ще до місяця часу поставити акустику, короче кажучи лід тронувся!!! Перші фото:
Myltik
Ні, просто хороший колір, а чим чорний чи сірий краще??? Якшо такий як ти кажеш, то машина буде зливатися, а так гарний яскравий колір! yu-RA
ВІТАЮ!!!!
Дякую всім за привітання , машину обмиєм по-любому! Колір мені сподобався, тому що таких наразі мало, по-друге, я хотів якийсь яркий колір. Зад підняв, тому що ззаді сідає троє дорослих (хоча я переважно їжджу сам ) і на горбочках чи ямках колесо починає терти, тим більше це коштувало 50грн, а нові стойки самі знаєте скільки коштують... До речі, 21043sw на сервісі де я обслуговуюсь чіп-тюнінг+паук+повний прямоточний вихлоп коштує 300$, це багато чи мало? Да, а обіцяють 260 км/год максималку і 115к.с. Правда, мені це зроблять після гарантії, але якщо місяця два машина від'їздить без проблем - ну його в баню ту гарантію :twisted: ... Так що покищо обкатую .