Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
маршрут 86 (Сихів-Брюховичі) був відкритий в лютому 2009 і закритий в Вересні 2009 ! Причина: невигідний...BOXER писав:№86
той хто хоче ! потім хоче сразу продати і нема кому продатиpikach00 писав:Серёга, давай не прибідняйся... Чого ж тоді так багато бажаючих займатись тим бізнесом?
GaGaRIN писав:ага, знаю я таких "убиточних" перевізників, пів Стрия купили вже
если возить тока сидячих пассажиров(тоесть как надо) платить водителю зарплату, кондуктору зарплату, всегда! покупать новую резину ,и т.д. и т.п...то убыточны. Калкулятор в руки и считайте)pikach00 писав:Розкажи ті сказки комусь іншому
ты предлагаеш им повесится?) делать же ш шото надо, жить то как-то надо, вот и работают.pikach00 писав:Коже плачеться яка фігова робота. І далі працюють.
БМВ мені насправді подобається, проблема в тому що не назбирав ще баблішокlehae34 писав:да да , про твое отношение к бмв я наслышан
Пропоную їм згадати своє дитинство, про то як школу прогулювали, в універі не хотіли вчитись, по дєфках ганяли.lehae34 писав:ты предлагаеш им повесится?)
не лише серед них - навіть серед водіїв трамваїв таких купа.. - сусідку побила водій трамвая (вусата зла тьотя) - за те що дівчина дала 50 грн - не мала без здачі заплатити за білет...AndrewK писав:якщо серед тих, хто водить маршутки значна частка просто клінічних ушльопків.
от так - дверкою своєї кабінки спочатку руку двічі прихлопнула ( рука спухла) потім вийшла з кабінки виштовхувала з трамвая.... а так як дівчина стояла спитою до виходу - то так би й вилетіла.. ще б голову розбила.... - народ почав возмущатись, але якийсь дядько тій тьотці по фейсу стукнув - каже "Дура, ти шо робиш?? чого до дитини причіпилась?!!" ... потім хтось викликав жіночку з депо - люди пожалілись... - але не звільнили - перевели на перший маршрутDenzzzil писав:Прелюдія Щастя, як то побила???
Прелюдія Щастя, було їй вуса спалитиПрелюдія Щастя писав:сусідку побила водій трамвая (вусата зла тьотя) - за те що дівчина дала 50 грн - не мала без здачі заплатити за білет...
ну не всі.....а тільки 12 з 17........якщо скажите ДНЗ...дам телефон власника...жиби Щьопу на місце поставили!!jon писав: 38 то весь маршрут одного підприємця там всі його "Богдани"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей