CAT, Кидай номерок в пп, зідзвонимся

weber, їдеш зі мну? Бо в мене покишо більше бажаючих немає

Погодка буде нормальна, то точно

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
weber писав: Їдем
бери ше пікачю! насилу! якшо буде пручатись то грузи в багажнік)hrdrive писав:weber, їдеш зі мну? Бо в мене покишо більше бажаючих немає Погодка буде нормальна, то точно
там біля самбуфера як вдома на дивані комфортноCAT писав:грузи в багажнік)
CAT писав:якшо буде пручатись то грузи в багажнік)
ну багажнік так багажнік!!! будете грузити кликнете я допоможуpikach00 писав:В цю суботу ну ніяк не вийде
Віталько подумай може таки вартоhrdrive писав: Значить так, зі мну їде вебер і Галя , ще один хтось
ой якби я з вами поїхав, але мушу своєю бо ше треа до кума в Яремче заїхати...hrdrive писав:Значить так, зі мну їде вебер і Галя, ще один хтось і гойра
брали тур в фірмі за 240 євроhrdrive писав:то десь 150 грн - халява як на мене (порівняно з бульвінкльом)jurabike писав:тоість 13,8 ойро\день.
А проживання по чому?
це разом з катанням? чи лише проживання?jurabike писав:брали тур в фірмі за 240 євродорога з Ужгорода на Ясну і назад до Ужгорода6 ночей з сніданками
походу тільки проживання...але всеодно халява, як на такий курорт...ви подивіться ціни на буку на наступний сезон - і ми всі почнем їздити за кордон на лижі...LEgEnDA писав:чи лише проживання?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей