то десь 150 грн - халява як на мене (порівняно з бульвінкльом)jurabike писав:тоість 13,8 ойро\день.
А проживання по чому?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то десь 150 грн - халява як на мене (порівняно з бульвінкльом)jurabike писав:тоість 13,8 ойро\день.
CAT писав:злий чувак зі Стрия який бакланить всіх хто засікав на ДЖПС максимальну швидкість на лижах...
На "прохання трудящихся" міняю прям вже . Сорі, що є під рукамиCAT писав:badi.stryj, неа, поки в тебе така ава то ти злий гном зі Стрия!
Antares писав: "Верніть злого стрийського гнома !!!"
pikach00, я не кажу в розвалочку, треба шось комбінувати, як от підрізати (в сенсі обігнати і стати) симпатичну лижницю ))), а ще краще бордистку, проїхатись невідкритою трасою (лісом), подивитись природу (щоб не йти навмисно в WC, коли захочеться до вітру), попригати з транплінів (бажано не робити градуснікі), поїздити задом (але потім може шия бобо), багато цікавого є... що з того, що ти піднявся і пронісся за 3 хв... Катання має приносити насолоду, яка є не тільки в адреналіні отриманого від швидкості (в гіршому випадку дерева), а і в тому що описав вище. Пишіть ще якісь ідеї розваг на лижахpikach00 писав:weber, а смисл кататись в розвалочку? З таким самим успіхом можна просто полежати на дивані
це теж набридає... - скучно стає - більше часу на підйомнику проводиш... тому я за веселе катання..weber писав:що з того, що ти піднявся і пронісся за 3 хв...
hrdrive, а як з погодою? http://ru.snow-forecast.com/resorts/Bukovel/6day/top тут ніби -9hrdrive писав:weber, їдем в суботу на бульвінкль? Є вільні місцяМене на завтра всі підвели-відмовилися...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей