Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Glibko писав:ти в батькових яйках відчував той землетрус ...
+ тища під кожним словомMc писав:та циганва в румунії немає бльо більше чим зайнятися - от і показують "діяльність на кошту ЕС" у формі отаких от прогнозів. моє імхо - хай йде в сраку разом зі своєю циганщиною і прогнозами.
в котів за 2-ва дня до землетрусу потіють подушки на лапах...BOXER писав:До речі, хто має котів/собак - уважно спостергіайте за ними! Вони цю всю хрєнь можуть відчувати за пару годин до початку
HiGH_ZeRO писав:в котів за 2-ва дня до землетрусу потіють подушки на лапах...
доречі подушки на лапах це єдине місце у котів котре має потові залозиBOXER писав:а ше вони починають активно траву курити
а стан стін,фундаментів,перекриття??? коли останній раз у будинку проводився ремонт ?Apokalipsis писав:добре шо у моєму домі стіни метрові)
я си уявляю, що про мене подумає мій Кузьма, якщо я йому почну кожен день салфеткою лапи промокати - чи не спотіли буваHiGH_ZeRO писав:в котів за 2-ва дня до землетрусу потіють подушки на лапах
Liuskywalker писав:я си уявляю, що про мене подумає мій Кузьма, якщо я йому почну кожен день салфеткою лапи промокати - чи не спотіли бува
він подумає, шо він "гламурна звєзда"Liuskywalker писав:я си уявляю, що про мене подумає мій Кузьма, якщо я йому почну кожен день салфеткою лапи промокати - чи не спотіли бува
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей