нє,він з заводу йшовChell писав: Робив бедлук?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє,він з заводу йшовChell писав: Робив бедлук?
Ок. Зроблю. Тільки хай тепліше стане, ато мені впадло в гаражі зара сидіти. Ще не зробив там обігрів та електрику.Chell писав:Гарна машинка. Зроби фото розпорок і стаба. Робив бедлук?
Не звертав увагу. Будем смотреть.Vitalik-first писав:Yurko_lab, ціна на диски просто блеск,будуть ще-маячь...
До речі,ти ніколи не бачив сіру вектру на трикутних титанах і цівік синИй з наклейкою Цівік біля того будинку...?
П.С.Бачив тебе позавчора під брамою,ми троє пиво пили а ти з дівчиною заходив
Дякую ще раз. А хто не оцінив і які були погані відгуки? Цікавить.Vitalik-first писав:Yurko_lab, іх уже нету,щясь авто мну вибіраеццо,будеш вже наступну машинку пильнувати...
КарочЬ удачі в тюнінгу,на районі я її оцінив,багато хто ні,але от такі зубильця я поважаю,тим паче бед лук + ті нові диски,зачЬот,успіхів!!!![]()
![]()
За саму роботу 1000 грн. (по знайомству) + покраска (ще не зробив). Дороблю - відпишусь.Chell писав:Ну ти петрасян))) ясно шо не з заводу. Скільки таке коштує з покраскою?
Я б не сказав, що це дорого.Chell писав:Дорого. А фари втоплював чи не? Як шумив з панелю довго грався? Важко знімати?
Чесно кажучи навіть не задумувався над цим питанням.Delfin писав:машинка гарна без лишніх деталей
скіко кілограм важить вся ця обезшумка і доварка ???
просто декому не подобаються ВАЗи от і казали що такого б не робили,але зазвичай відгуки позитивні,що г... не сказав ніхто...Yurko_lab писав: А хто не оцінив і які були погані відгуки?
Є троха. Все по книжці треба робити.Chell писав:Панель важко знімати? Гемору багато?
Ясно.Vitalik-first писав:просто декому не подобаються ВАЗи от і казали що такого б не робили,але зазвичай відгуки позитивні,що г... не сказав ніхто...![]()
![]()
Та от вже на тижні віддаю в малярку. В майстрів багатєнно роботи просто.Ziro-cool писав:бачив пару раз на вул. Куліша
малюй скоріше бо ржавчина полізе як буш довго думати.
так вроді непогана. титани їй не канають взагалі, не той стиль машини на такі диски (самі по собі диски непогані)
питання: яість дверних картів як тобі? шось думаєш над тим?
Пошукай в неті. Книжка по розбору салону ВАЗ 2114Chell писав:По якій книжці?
Yurko_lab писав:Та от вже на тижні віддаю в малярку. В майстрів багатєнно роботи просто.Ziro-cool писав:бачив пару раз на вул. Куліша
малюй скоріше бо ржавчина полізе як буш довго думати.
так вроді непогана. титани їй не канають взагалі, не той стиль машини на такі диски (самі по собі диски непогані)
питання: яість дверних картів як тобі? шось думаєш над тим?
На рах титанів - в кожного своя думка і бачення красоти. В мене є певні наброски в голові, як воно буде виглядати. Побачимо.
Якість - фуфло. Думаю прикрутити на самонарізи, бо стукають піпєц. Або щось інше придумаю.
P.S. - Хочеться звичайно поставити на неї ВСМПО Пантера r17, але то тре багато грошів.![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей