Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗівці думають однаково ))Diwal писав:Diwal
В мене ітого нема4ybik писав:банку прямоточну
можна зробити багато чого , однак грошенят тут винесе набагато більше ніж 10004ybik писав:А шо мона зробити з шатунно-поршневою групою ? Тре облегшені поршня, шатуни тд. і тп, чи достатньо стоку + дороблена ГБЦ + коробка ? І Ше цікавить питання про ряди в КПП - це змінені шестерні, 6 - 7 передача чи я чогось не розумію, якщо можна пояснення ) В мене є халявна нова ГБЦ від 1.6 інж. 2109, хочу її доробити з толком і поставити на 1.5 карб.
Да тут само ГБЦ 1000 $rybkaandrew писав:2. гбц -- 8500
ряди є різноманітні , тобто передачі є подовжені і укорочені (якщо понятно обяснив4ybik писав:про ряди в КПП - це змінені шестерні, 6 - 7 передача чи я чогось не розумію, якщо можна пояснення )
ти зараз за розпрідвал говориш....Diwal писав:rybkaandrew, вал на зубило 4500 грн то шось задоф...а! 1500 можна взяти з розрізною
думаю тюнінгувати можна двігло, але якщо шось дали в подарокDiwal писав:rybkaandrew, сорі! я вже всюди де бачу слово вал то добавляю "розпред"!
звідки такі ціни?rybkaandrew писав:можу дещо розписати:1.вал 80 мм --- 4500 грн. (ділі все грн.)2. гбц -- 85003. клапана облгчені 10004. маховик від Тольятті --7005. шатуни ---1400 а ше врахуй усі ремні , роліки і т.д + РОБОТА ( 50 % )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей