Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
оооооо!!!!!!!! то був пі...ц повний......я хотів зупинитись і сфотккати, але троа спішив, спочатку думав може хто в браму заїжає, але там брами то нема......як так можна було лишити я уявлення немаю.......а коли їхала зустрічна, то я ледве там втиснувся...BOXER писав: по Кн.Романа сьодні ввечері, так от в сторону центру справа є кишеньки для парковки.
Блін, то внатурі такий прикол був шо торба. То 100% був Чак Норріс :)BOXER писав:Їхав по Кн.Романа сьодні ввечері, так от в сторону центру справа є кишеньки для парковки. А якийсь мудак (згідно теми: ідіот) на сірому Мондео тільки передніми колесами заїхав в ту кишеньку
+1. Сам ледве проскочив між мудаком і лєксусомBOXER писав:Їхав по Кн.Романа сьодні ввечері, так от в сторону центру справа є кишеньки для парковки. А якийсь мудак (згідно теми: ідіот) на сірому Мондео тільки передніми колесами заїхав в ту кишеньку (туда можна практично цілу машину помістити), а 5/6 машини були на проїжджій частині!І тупо 1/3 всієї вулиці перегородив. При чому в машині нікого не було (наскільи я роздивився). Піпєц
Можливо, якщо вона там цілий день стояла :)Myself писав:Коба, я до таких випадків підхожу дуже обережноА раптом таврія першопочатково стала нормально, впритик до якогось іншого авто, яке потім від"їхало, а на його місце криво став, скажімо, опель (справа)? А може коло вісімки стояв чийсь мопед-мотоцик-смарт?
В житті всіляко буває
Antares писав:Як не дойде мабуть тре буде вдаватись до інших методів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей