Ефектне відео

Та біла то легендарна Лянчія Стратус?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK, Injector
Все вона нормально вигялдає, навіть не зважаючи не те, що вона не в своїй стихії. її стихія DTM в якому вона багаторазовий чемп. світу.t309 писав:беха якось незграбно виглядає.
Не знаєш-не пиши дурниць.t309 писав:А Стратос це єдина в історії задньопривідна машина яка обїхала в чемпіонаті світу ауді кватро!!!!
я з тобою спорити не буду а просто на днях як буду мати час викладу тут фрагмент відео де це показано і про це розказано щоб не бути голословним!!!axel писав:Все вона нормально вигялдає, навіть не зважаючи не те, що вона не в своїй стихії. її стихія DTM в якому вона багаторазовий чемп. світу.t309 писав:беха якось незграбно виглядає.Не знаєш-не пиши дурниць.t309 писав:А Стратос це єдина в історії задньопривідна машина яка обїхала в чемпіонаті світу ауді кватро!!!!
Stratos була в Group 5, а Quattro в Group B, тому вони вже не могли разом змагатися.
І яке [цензура] Ауді Кватро в 70-х?
Вперше її показали в 1980-му через пів року зробили бойову машину Audi Quattro Evolution 1 потім була Quattro Evolution A2, у 85-му зробили S1 ту що з мега широким кузовом.
А Стратос їздила з 72-го десь по 78-й максимум.
1.6 бітурбо 650 коней, з 0 до 100 на гравійній!!! трасі за 3 з чимось секунди (точної цифри не памятаю( так що порвана резина то не дивно!Injector писав:Yura Ros, класне відео! Цікавий нюанс - Дельта Інтеграле там в більшості фрагментів з порваною гумою"Дельта Інтеграле настолько суровая...."
![]()
Колись і Формула 1 була цікавішою... і бокс був цікавішим
Нема чого спорити тому, що це була не Стратос, а Ланчіа 037t309 писав:я з тобою спорити не буду а просто на днях як буду мати час викладу тут фрагмент відео де це показано і про це розказано щоб не бути голословним!!!
і трава зеленіше, і небо голубішеInjector писав:Колись і Формула 1 була цікавішою... і бокс був цікавішим
WRC вживу також цікавоInjector писав:Колись і Формула 1 була цікавішою... і бокс був цікавішим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість