Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чим такі погані нові ВАЗи???
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Всім привіт,тут ходять такі тексти що нові ВАЗи то ге повне,не можна купувати і теде,так от,за адекватну ціну є ВАЗ 21099 2007го року,нова панель,все працює,41000 пробігу...чим же такі хренові ті машини що мене від неї відговарюють,тут ніхто нічого не кулібінічав,просто тазік,значить років ще три має їздити і горя не знатись,так чи не так?...
количество слов не определяет качество речи...
- sergey
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Чим такі погані нові ВАЗи???
Vitalik-first писав:все працює

Але краще десь після 100 тис. продати :)
Тим що треба постійно дивитись, я вот вже руки позбивав, пальці пошкрябані.Vitalik-first писав:чим же такі хренові ті машини що мене від неї відговарюють
Нєсавсєм. :)Vitalik-first писав:так чи не так?...
Наприклад, приїжає мужик на 2114 2006 року, і має купу проблем, інжектор(РХХ, ДР\в), зарядку не дає, і т.д.
Впринципі я незнаю, може інотази старі ще гірші.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
Vitalik-first, кинься того ровера,нашо тобі того ваза
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
І воля святая!”
- sergey
- Контактна інформація:
_Ramp_, ти свою "десять" продав? :)
Що купив?
Що купив?
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- БОБА
- Ім'я:Володя
- Контактна інформація:
+100500_Ramp_ писав:кинься того ровера,нашо тобі того

ЖИЗНЬ це є вєщь яку вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
sergey, 10 продав, но вона не моя була а товариша
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
І воля святая!”
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Vitalik-first, правильні теми створюєш, тоже зараз шукаю машину на такі гроші. На базарі одна х..., нормальні машини з 10000 стартують, та й то перебирати потрібно. Сам вагаюсь чи брати якусь стару іномарку 95 97рр., чи 99 року так 2007. Власне брат в мене взяв собі таку 99, от мене жиба і задусила, вирішив свою продати, продав, тепер фігею з громадського транспорту і стилю їзди маршрутчиків. Дивився ВАЗ 2112 на базарі, 2008 рік, нова панель, місця в ній скромно, ручки дверей тугі ппц, кришка багажника починає іржавіти по канту
то при тому, що машина 2008 р., і ціна 7000
, от тут я відмовився від вазів. Зробив дурницю, що сів в омегу, тепер мені сниться шкіряний салон рекаровський з попогрійкою, і хочеться тільки іномарку, але так як бюджет не пускає, буду шукати ваз
То при тому, що тож всі не радять підходити до них, кажуть ржавіють ппц і з електрикою трабли бувають, але мабуть ризикну, бо 124 88 - 92 року трохи старий, як на 6-7 кусків ненаших грошей.

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
а Ланос чим не варіант за ті гроші?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
+1Saba писав:а Ланос чим не варіант за ті гроші?
за ті гроші(7к) вже можна шукати ешку, від 93 рокуigorok писав:124 88 - 92 року трохи старий, як на 6-7 кусків ненаших грошей.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в тебе ж була 099 вроді, досвід експлуатації є.igorok писав:То при тому, що тож всі не радять підходити до них, кажуть ржавіють ппц і з електрикою трабли бувають
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ну тема всеодно переросте в суцільний флуд. А так, то після нормального господаря машинці можна тільки радуватись. До 10 тис. вилазять всі косяки заводу і до 100 тис проблем майже нема.
Про себе. Капот нема часу відкривати. Роблю це коли тре масло міняти і коли є бажання глянути чи є масло і тосол (який любить кудась тікати часто). Взяв машину з нуля. Тріснув патрубок і термостат вклинив на 7 тис. на 25 тріснув бачок омивача, на 55 радіатор пічки. Дані проблеми вилазять в 70 % власників. Про іржу - лікується зпочатку і далі просто на початок нового сезону перевіряється чи все ок. Теж основні місця де проявляється відомі. А так по ходу поміняв пару релюх, ламп і розхідні.
Так як машинкою ганяю постіно, то вбив КПП на 8 тис, поміняв ходову (рідна лежить взборі повністю робоча), резинки всякі і все. Заводилась завжди, їхала завжди.
Про себе. Капот нема часу відкривати. Роблю це коли тре масло міняти і коли є бажання глянути чи є масло і тосол (який любить кудась тікати часто). Взяв машину з нуля. Тріснув патрубок і термостат вклинив на 7 тис. на 25 тріснув бачок омивача, на 55 радіатор пічки. Дані проблеми вилазять в 70 % власників. Про іржу - лікується зпочатку і далі просто на початок нового сезону перевіряється чи все ок. Теж основні місця де проявляється відомі. А так по ходу поміняв пару релюх, ламп і розхідні.
Так як машинкою ганяю постіно, то вбив КПП на 8 тис, поміняв ходову (рідна лежить взборі повністю робоча), резинки всякі і все. Заводилась завжди, їхала завжди.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Контактна інформація:
ланос буде трохи підгуляний (я про 5500), АЛЕ, малувато мені місця в ньому, він низький, крадуть часто, і бензи жре всі 10 л (зі слів мін. 5 знайомих власників), так от при тому розході я б хотів їхати на більш комфортній і менш поширеній машині.Saba писав:а Ланос чим не варіант за ті гроші?
Сань ти ж тоже шукав 124 за ті гроші, не найшов? Я тоже дивлюсь, але поки нічого путьового нема.LEgEnDA писав:за ті гроші(7к) вже можна шукати ешку, від 93 року
В тому то і справа, що після іномарки до 99 вертатись не хочу, хоча до 99 претензій немав, але то був карб, і максимум що б я не порішав то був комутатор, решта все просте як борщ, тазік ніколи не підводив, але шум, вода в салоні і багажнику, корозія змусило продати машинку. Після іномарки: кондюк, електровікна, ГУР, хочеться комфорту. В нових 99 приваблює :вік, нова панель, шустрий моторчик, український кліренс, можливість тюнити, вікнопідіймачі тішуть. Відлякує: слухи про низьку корозостійкість (і не тільки слухи, а наочний праклад на 2112 моделі 2008р, бачив на власні очі), потенційні проблеми з мозгами, вся задня частина (мало місця на задньому дивані, ущільнювач вікна який жере фарбу в кутику, високий пройом багажника, швидко падають в ціні.vovka писав:в тебе ж була 099 вроді, досвід експлуатації є.
Машина потрібна в основному як сімейний автомобіль, тому повинна бути комфортна, щодня по роботі їздити, тому повинна бути економна, крім того буду будуватись в цьому сезоні, тому повинна бути вмістима і потужна і то все за 5000 уо

- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Ну незнаю хто шо говорить, то хто як попаде, знайомий взяв місяць перед мно 2115 то трошки вже ремонтував по ходовій шось і т.д. В мене, дякувати Богові в 2114 все супер, за 2 роки експлуатації поміняв тільки датчик розпредвалу (60грн) і регульнув клапана(і то не треба було). Машина шумна, вот думаю літом обезшумлювати. Ржавчин ніяких взагалі, мотор влаштовує повністю. Кожного року після зими мию мотор, і їду на перевірку ходової, минулого року нічого не виходило з ладу, на наступний тиждень знов поїду на перевірку по традиції))) Тазік норм. Коли продали 2109 то розглядали різні варіанти Авео перше, хотіли брати, потім я задер ущільнювач біля двперки а там все в ржавчині-збились, потім вектру а, 95 р.в. свіжопригнану-ржаве корито. І вирішили взяти нову. Заказали на Дністер Авто 2114 чорного або срібного(Альтаір) кольору, через 2 тижні приїхав 2 варіант, якраз все добре вийшло,бо чекав в МРЕВ ДАІ на файні номера, якраз приїхала машина і на другий день номера. Так шо я довольний. Але всетаки іномарка то є іномарка.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
та знайшов одну 3.0 дизель, в той момент не було налу, коли був машину продалиigorok писав:Сань ти ж тоже шукав 124 за ті гроші, не найшов? Я тоже дивлюсь, але поки нічого путьового нема.

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
igorok, на Гольф 4 не дивишся? чи має бути шось більше?
Sad, but true.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Подякували: 2 рази
igorok писав:потенційні проблеми з мозгами

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
BOXER, так він не влізе в ту ціну
- Chell
Пацики мав рено канго. Свіжо пригнана з німечини. Через 3 тис міняв кольца. Жерла 2 літри масла на 100км. Після того виникли великі трабли з ходовою. І кінцевою нотою тої машини було її високий центр маси. Перевернувся. Але без ніяких ушкоджень для мене. Продав побиту і збувся. Через рік взяв собі ваз 2114 з 126 тис пробігу. Ще ніякиф траблів. Ніякої ржавчини ще не замічав. Все гуд. Дуже радий машиною. Динаміка, управління+, -комфорт(шум). Я за ваз, а особливо спобалась пріора хачбек біла. Бомба. Моє імхо. Бери ваз!
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Я згідний що для даної ситуації яка є на Україні. (криза і дороги). То Вази супер машина, поки що на собі перевірино їзджу на машині 2003 року. Так гниє, але якщо за нею доглядати то їде супер а особливо в тепершній час по трасі Тернопіль-Львів, ні Мазда СХ-7, ні Ленд Ровер не зміг догнати, просто його ходова коштує як пів моєї жиги вот люди не їдуть а мучаться.
Поки що щодо ходової 20 тис -250грн.
Поки що щодо ходової 20 тис -250грн.
Востаннє редагувалось Пон, 08 березня 2010, 22:35 користувачем jon, всього редагувалось 1 раз.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Бльооооо афтар пеши ещёjon писав: а особливо в тепершній час по трасі Тернопіль-Львів, ні Мазда СХ-7, ні ленровер не зміг догнати, просто його ходова коштує як пів моєї жиги вот людии не їдуть а мучаться.

Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей