Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на копії протоколу,чи постанові написано,зберігати квитанцію 3 роки,такшо пошлють вони тебеDima писав:штраф треба заплатити, я кажу заплатив наприклад в київі (я неплатив) квітанцію загубив, 99 % грощі вони ненайдуть, щоб шукати грощі треба люди, компи, гроші....... і що проканає хто що думає??????
Ні не проканає.Я раз перевищив швидкість в Хмельницкій обл. і штраф прийшов за місяць.Ну оплативЗа місяць те саме приходить_я беру квитанцію і йду до них.Вони мені говорять шо просто забули дати ті всі квитанції,що лишаються в них, якомусь вищому.Пришлось трошки посваритись.Dima писав:і що проканає хто що думає??????
я уважно слухаюT5-R писав:Є в принципі варіант, як вийти з даної ситуації
bodensky писав:хіба шо вони передали вже в даї другу половину штрафу
петро писав:просто забули дати ті всі квитанції,що лишаються в них, якомусь вищому.
не не не я думаю шо не дали друга половина то їх провина я зразу їм сказав шо я б судився зразу при отримані повістки про штраф! а так як нема листа то я другої половини не буду платити,правда то я собі міг поговорити а вони своє знаютьпетро писав:просто забули дати ті всі квитанції,що лишаються в них, якомусь вищому.
ого о це розказали дуже дякую за порадуjustvis писав:justvis
Посилання на закон, з описом механізму,а не тільки декларації. Фрази типу "Україна-правова держава" не стають правдивими тільки тому, що так написано в Конституції...justvis писав:В порядку примусового виконавчого провадження з Вас будуть стягувати не тільки первинний штраф, а вже у подвійному розмірі,
Не знаю шановний "Myself" скільки постанов про відкриття виконавчого провадження Ви бачили, але все, що вище мною описане відбувається на практиці у всіх ВДВС Львова.Myself писав:justvis, це все теорія, на практиці механізмів немає. Давай так:Посилання на закон, з описом механізму,а не тільки декларації. Фрази типу "Україна-правова держава" не стають правдивими тільки тому, що так написано в Конституції...justvis писав:В порядку примусового виконавчого провадження з Вас будуть стягувати не тільки первинний штраф, а вже у подвійному розмірі,
Ось тут http://vvlaw.com.ua "автоюристи" з іменем, заробленим не однією сотнею виграних в ДАІ справ, кажуть, що подвійний розмір штрафу - фількіна грамота...
і Тернопільської обл.justvis писав:Не знаю шановний "Myself" скільки постанов про відкриття виконавчого провадження Ви бачили, але все, що вище мною описане відбувається на практиці у всіх ВДВС Львова.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей