Вчора займався "ущільненням" паливної системи свого Ескорта (викинув "рідний" шланг подачі дизпалива, замінивши його на звичайний із хомутиками, також замінив паливний фільтр на фільтр з Фольксвагена і поставив "грушу" для підкачування солярки). Це все мусив зробити, бо десь в систему попадало повітря і якщо машина простояла "без роботи" 1-2 дні, то завести її було проблематично...
Але суть мого питання в іншому: майстер, який мені робив вищеописані маніпуляції запитав мене в якому стані у мене КАТАЛІЗАТОР???
Я звичайно не міг відповісти, бо його ніколи ще не знімав, тож ми його зняли і побачили, що від забитий майже "до упора", тобто ледве було видно сонце через його дирки

Майстер запропонував мені його "почистити" і ми це зробили - за допомогою лома і молотка (так звані російські ключі

На моє питання - яка функція каталізатора, майстер відповів, що якщо я не з Партії Зелених, то мене це хвилювати не повинно (за його словами калатізатор відповідає за зменшення викоду в атмосферу якихось нерозщеплних хімічних споруд). Він сказав, що за його практику ніхто для машинок старше 10 років нових каталізаторів не купував (дорого!), а всі роблять так, як я вже описав...
Після такої "прочистки" каталізатора мій Ескортик отримав друге дихання (покращився ривок). Також за словами майстера, забитий каталізатор - шлях до смерті турбіни... І ще він сказав, що при замірах СО2 забитий каталізатор покаже більший вміст СО2 аніж "вичищений"... Із недоліків такої процедури - змінився звук (в сторону збільшення гудіння)...
А ХТО ЯК ВИРІШУВАВ ПРОБЛЕМУ З КАТАЛІЗАТОРОМ???