і шо дєлать? прикривати плямки весь час вініламиrybkaandrew писав:однак я сам користувався вінілом то за рік здер і на місці були вигорівші плями

І по темі: да да, класна Фієста

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і шо дєлать? прикривати плямки весь час вініламиrybkaandrew писав:однак я сам користувався вінілом то за рік здер і на місці були вигорівші плями
я продав машинуweber писав:і шо дєлать? прикривати плямки весь час вініламичи малювати всю деталь
?
Бачив як ти недавно в'їхав в зад на І.Франка вулиці якомусь тіпу,тіпа тебе понесло на льоді.Помоєму після того ти наклеїв полоси.Що сталось з твоїм авто?Удар ніби легенький був...CAT писав:CAT
в мене знайомий так в акорд заїхав - царапина на бампері - 1800 грнCAT писав:PYY, я про то вже писав на форумі в темі про ДТП, нічого не сталось, швидкість була мала, навіть рамка від номера не трісла, повтикали тай поїхали... тоді дуже слизько було і я не зміг зупинитись навіть з швидкості 10км/год...а полоси наклеїв ше до того, якраз день перед тим...
CAT писав:кароче впав мені лід на машину
я сам вмер від їхного сміхуCAT писав:але дивитись без звуку бо там за кадром два пожарніка лахають як бівес і батхед))
CAT писав:Є, моя і кузіна, дві червоні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей