і питання 2, чого вони ні з того ні з сього збиись і відпустили? хоча мали реальну змогу заробити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чого ти дихав у розпечатану? він ж мав при тобі витягнути нову запечатану.A_D писав:після довгих спорів з ним в машині я все ж таки дихнув в розпечатану трубочку
я дихнув але протер ту пластмасову хрэнь, і саму трубочку,і понюхав чи вона спиртом не намазанаandy_m писав:а чого ти дихав у розпечатану? він ж мав при тобі витягнути нову запечатану.
був не сам, була ціла машина людейandy_m писав:а ти був сам? якшо ти був би з кимось (той шо виступав би за свідка)
я грузив шоб той шо бухий в неї спочатку дунув, але вони зїжджали...Bober 2114 писав:Можна було сказати хай сам спочатку дихне в неї.
а тут що скажете? :)A_D писав:(хоча нерозумію чому трубочку, якщо тепер дозволена доза в 0,2 промілле)
неправдаA_D писав:чув що там чуть лі прямим текстом не посилають
ключове слово "чув", яким законом, дата прийняття та вступлення в силу? тобі треба це знати...A_D писав:якщо тепер дозволена доза в 0,2 промілле
Маєш таке право, але прийдеться проїхати в лікарню для обстеження, ібо ухилення від проходження перевірки на алкоголь дорого коштуєA_D писав:і таке питання: я маю право відмовитись взагалі дихати в трубку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей