Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ваз 21093і- SHAMANська версія
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
5 то резистор який керує швидкістю обертання вентилятора а мінусова клема то чуть правіше від нього...
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
Re: Ваз 21093і- SHAMANська версія
доречі про резистор,тож до нього заглянь,можливо шо і в ньому проблемаManiak716 писав:5 то резистор який керує швидкістю обертання вентилятора
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
Щойно лазив туди, фішки всі обмацав сидять нормально, клему пробував- тоже затягнута ще й як.
до речі про радіатор пічки- хотів його зняти щойно, відкрутив три болти і витягнути не зміг. Він ніби рухається там але витягуватись ні на сантиметр не хоче. На фото до речі видно патрубки які йдуть до нього, в себе я їх не побачив... фото нижче
до речі про радіатор пічки- хотів його зняти щойно, відкрутив три болти і витягнути не зміг. Він ніби рухається там але витягуватись ні на сантиметр не хоче. На фото до речі видно патрубки які йдуть до нього, в себе я їх не побачив... фото нижче
Востаннє редагувалось Пон, 14 грудня 2009, 23:39 користувачем shaman, всього редагувалось 1 раз.
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
а сам резистор відкручував?попробуй його відкрутити,там є паро таких якби пружинок ,глянь чи вони цілі.Ше навсякий випадок мож то тестером прозвонити.
А печка зупинялась як?Тихо спокійно,чи було багато шуму?
А печка зупинялась як?Тихо спокійно,чи було багато шуму?
- shaman
ніwklef писав:а сам резистор відкручував
Я описував вище, вона ставала все тихіше і тихіше, потім на 3 шв. дула як на першій, потім взагалі ледве відчувалось що вона працює, потім абсолютно перестала працюватиwklef писав:А печка зупинялась як?Тихо спокійно,чи було багато шуму?
- Maniak716
Це тому що ти відкрутив з водійської сторони, а патрубки ідуть з пасажирського боку і якщо я добре памятаю, то і витягується радіатор пічки саме в сторону пасажира (звісно перед тим треба патрубки відкрутити і відкрутити 2 чи 3 болтіка як ти відкрутив з водійської сторони).shaman писав:На фото до речі видно патрубки які йдуть до нього, в себе я їх не побачив...
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
Ти незабудь тосол злити перед тим як буш радіатор печкі знімати,знімається він з сторони пасажира
- shaman
DNK, [цензура], дякую що нагадав, мав би фонтани в машині
- shaman
Хто знає- чи можна зняти моторчик пічки з під капота, щоб не знімати всю? Я його відкрутив, але дроти не впускають, а фішки зйомні тільки з середини, без зняття пічки не просунути їх догори.
І ще одне, хочу перевірити мотор- чи можна з салону дати напряму на дроти 12в, в обхід резистора і т.д?
І ще одне, хочу перевірити мотор- чи можна з салону дати напряму на дроти 12в, в обхід резистора і т.д?
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Не обязательно сливать весь тосол,достаточно кран печки перекрыть .Немного вытечет в салон но можно поставить посуду емкостью до 0,5 литра.DNK писав:Ти незабудь тосол злити перед тим як буш радіатор печкі знімати,знімається він з сторони пасажира
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
А я непасив весь,так чуть чуть 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
той вентилятор я помоєму знімав з під капота. коли з трапецією були проблеми, і щось там не виходило )))shaman писав:Хто знає- чи можна зняти моторчик пічки з під капота, щоб не знімати всю?
з дротами особо проблем небуло.
- Maniak716
вентилятор можна зняти але фішку і мінусову клему потрібно просунути через гумовий ущільнювач
напряму теж можна включити на 12В
напряму теж можна включити на 12В
- shaman
Отже знайшов здається причину, це щітки моторчика. Хто знає він в принципі розбірний чи ні(стикався з нерозбірними моторчиками)? Казали що вроді так, хоча всі майстри радять замінити цілий моторчик(200грн і поміняти в них, хто б сумнівався). купив декілька видів щіток, продаваць казав в разі чого їх просто підточити до правильної форми.
Ввитягувати вирішив так- не махатися з просовуванням клем і фішок, а просто обрізати біля з"єднання а потім добавити 5 см дроту та змотати назад
Ввитягувати вирішив так- не махатися з просовуванням клем і фішок, а просто обрізати біля з"єднання а потім добавити 5 см дроту та змотати назад
- shaman
отже намахався я вчора з тим моторчиком шо капєц... Дроти обрізав, а витягнути його з відсіку того так і не зміг... Розбирав його перекрутивши на бік, зняв частину корпуса з щітками, в принципі вони були стерті відсотків на 70, але ще мусіли працювати. Перепаяв нові а потім був другий етап сєкаса- поставити пластину з щітками всередину мотора так, що вони не повідскакували- мучився годину, потім взяв тоненьку рибальску лєску, нею натягнув щітки, одів все на мотор та висмикнув лєску
В результаті- пічка працює, в машині тепло, хоча різниці як до заміни щіток я не відчув. В найближчий вихідний- повна розбірка пічки, проклейка трубок воздуховодів, чистка радіатора, клеєння направляючих пічки на панелі
В результаті- пічка працює, в машині тепло, хоча різниці як до заміни щіток я не відчув. В найближчий вихідний- повна розбірка пічки, проклейка трубок воздуховодів, чистка радіатора, клеєння направляючих пічки на панелі
- shaman
Сьогодні в 8 ранку не доїхав на роботу- на Литвиненка перед Вопаком щось захрустіло спереду, обірвало і дальше самостійно рухатись я не зміг. Добре що якраз практично біля свого сервісу "вкляк"- приїхали хлопці і затягнули мене. Розтин показав поломану ліву зовнішню гранату. Нова була оперативно куплена, фірма ВЕБЕР- крім карбюраторів такої назви ще не чув Вот і називається геморой з понеділка з самого ранку
- shaman
Значить маю таку проблему- почалися дуже сильні постріли в моторі- на газу стріляє при різкому тапку в пол або обертах вище 3к. На бензі не стріляє, але машина тупа і холості скачуть весь час від 1 до 2 к. Грішив на катушку запалювання, купив в автодокторі вчора за 320 грн, казали оригінал но походу "ноунейм" якийсь, стало краще, доїхав на Левандівку поміняв дроти стало супер- з"явився відчутний підрив на машині, але через кілометр все повернулось по старому. Що порадите ще перевірити?
пи.си. закидую нарешті фотки бублика який прикупив літом
пи.си. закидую нарешті фотки бублика який прикупив літом
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
shaman, візьми попробуй поміняй трамблер на завідомо робочий., може то він. В мене на Жигулі так було, міняв контакти, дроти і ше кучу фігні, помагало на короткий термін, після заміни трамблери все пройшло.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
Saba,
в нього інжектор 

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
shaman, клапана як себе почувають? Дросель чистий?
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей