ну в принципі мені воно теж нетребаUncleSam писав:Я небуду нізким сперечатись - власник нехай собі ставить що хоче!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну в принципі мені воно теж нетребаUncleSam писав:Я небуду нізким сперечатись - власник нехай собі ставить що хоче!
Вкурсі за диски))). А в універі просто вчусь))). Диски на весну 100% будуть нові.бачив декілька разів машинку біля універа ів.франка.сьогодні бачив на володимира великого,зі сторони автозавода.крім дисків-все гарно виглядає а на обвісі тріщини???хм,дивно...здалеку ніби якісно виглядає
іди пиши заяву...в мене таке саме булоmaXimum писав:Сьогодні зранку зрізали заднє вікно і витягнули сабвуфер і полку з колонками.
Ziro-cool писав:кароче заяви ніякої не пиши, вона нічого не дасть,
ну а що складно написати заяву (як не буде толку то хоть статистику ментам погіршить, може коли небудь почнуть працювати) ? чи яку ти пропонуєш альтернативу ?Ziro-cool писав:кароче заяви ніякої не пиши, вона нічого не дасть,
тут вже як лотерея ..))Babak писав:я був здивований, але мені і без заяви знайшли
От над тим і серйозно зараз задумався...Знімай ніштяки і продавай як сток. Ніхто тюнінгу не оцінить.
Чесно? Хочеться іномарку.... Замахався я на сервіс кататись... Може і по мілким деталям, але то замок багажніка, то ше шось полетить... Дістало трошки)))Може і дурне запитання, але яка причина продажу? Щось дуже часто, все гарно починається і закінчується швидким продажем
от і думаю весною продавати)))Сім на весну можна взяти за неї
думаєш перестанеш на сервіс їздити? Просто проблеми інші будуть.maXimum писав:Чесно? Хочеться іномарку.... Замахався я на сервіс кататись... Може і по мілким деталям, але то замок багажніка, то ше шось полетить... Дістало трошки)))
я думаю, що перестане.Dark Wind писав:думаєш перестанеш на сервіс їздити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей