отож мій наступний виїзд буде в березні

та й не люблю дрюкатись по 1 дню
найкраще: пятниця субота неділя а то й на цілий тиждень - хоча цього року на цілий тиждень не вдалось

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А по вебкамерах показує що зима http://www.bukovel.com/cams/cam.php?show=3. хоча може запис старий тільки дату ставлять сьоднішнюCAT писав:дзвонив я на бульвінкль тікішо шераз - кажуть шо до кінця дня траси повбивали сильно, шо аж бульбу садити можна вже))) ми не їдемо....
блін, розстроїв...а я вже на вівторок намилився їхати...CAT писав:дзвонив я на бульвінкль тікішо шераз - кажуть шо до кінця дня траси повбивали сильно, шо аж бульбу садити можна вже)))
хв за 15 почався дощCrush писав:коротенький звітик з буки: погода супер, катання зашибісь. Всі хто не поїхав через погоду - заздріть тим хто поїхав. Більш детально вдома розпишу. П.с. Хто ще хоче покататися поспішіть - снігу надовго не стане!
Дякуєм за апдейтCrush писав:Для Вас працював спеціальний кореспондент Форуму ЛТК на буковелі - crush
Правильно, треба вірити прогнозам наших скіпасівpikach00 писав:Так прогноз погоди тре дивитись аднака
хочеться вірити і надіятися...badi.stryj писав:то після 8.03 має бути "сибірський антициклон"
а це нехай хіба присниться в кошмаарахCrush писав:власникам абонементів що дійсні з 10.03 доведеться відкласти їх на наступний сезон
опа, буду вчитись на борді кататисьbadi.stryj писав:то після 8.03 має бути "сибірський антициклон"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей