Всім привіт,в мене сьогодні виникла така проблема,я не можу продати машину,ніяк,ні по дорученню,ні по генералці,ні по купівлі-продажі,ніяк,авто на тимчасовому талоні,зняти його з обліку теж нереально,ДАІ каже що нема постійних талонів взагалі,а мені воно горить,народ,хоч хтось,допоможіть,або дайте номера хоч когось хто може допомогти з постійним талоном,з мене і я плачу любі гроші кому треба,дякую велике.
Дайте дупля,Я ВЛАСНИК І ХОЧУ ПРОДАТИ СВОЮ МАШИНУ КОТРА СТОЇТЬ НА ОБЛІКУ,АЛЕ МАЄ ТІЛЬКИ НА ТИМЧАСОВОМУ ТЕХПАСПОРТІ!!!!!!!!
А оскільки вона на тимчасовому техпаспорті,який дійсьний до 14.04.2010 то доручення можна виписати тільки до тої дати,і то не генеральне!!!Це означає що мені треба терміново порішати постійний талон,ВІН ЖЕ ТЕХПАСПОРТ!!!!!!!!!!!!!!!!
Востаннє редагувалось Чет, 18 лютого 2010, 15:34 користувачем Stuff, всього редагувалось 1 раз.
Demyan, Я перепутав,я мав на увазі що треба виробити постійний техпаспорт,я не записаний,я власник!!!!!!Зняти з обліку авто котре має лише тимчасовий техпаспорт не можна...
Кароче проясняю ситуацію, недавно стикались, хотіли купити машину в іншій області, не вийшло, така сама фігня... Отже, ти з тимчасовим талоном який ти отримав при постановці авто на облік на себе, зняти машину з обліку ти з ним не зможеш, хіба зараз тобі видадуть постійний пластиковий, ти його напевно вже оплатив, але по неофіційним даним, така терміновість коштує $400 бо бланків нема, ніде, ні у Львові ні взагалі ніде в Україні, люди права не можуть отримати вже декілька місяців. Стосовно доручення то його можна виписати, але на термін дії тимчасового талону :))) Кароче вітаю, не забувай в якій країні ми живемо
Fobos, Юра,та то все я знаю,і за 400 йо я чув,та то все то просто ппцЬ повний [цензура].....коротше не можна не радуватися,попробуємо через рішал то питання вирішити...
Vitalik-first, не вирішиш, або давай 400 паперів або чекай ще пару місяців. Там якісь тьорки з тендерами на виготовлення тих бланків, поки відкати не поділять не буде ніяких бланків.