Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Igor_Lviv » П'ят, 05 лютого 2010, 12:12

Antares писав:І не тре розказувати як воно має бути по закону, самі знаєте як закон працює!
Не тре драматизувати ситуацію і розказувати як ви на трасі уникаєте зіткнень через таких уродів, людина пояснила що їздить в день по місту і вечером вертається з роботи (а не поночам по трасах в туман під гору єде на обгін без фари)
Хотів би я глянути на вас щоб робили ви якщо б залишись без коліс які вас годують. Дискутувати далі не буду (бажаючих потріпатись тут як я бачу море), свою думку висловив до кінця. Спасибі за увагу.
А хтось десь автору цієї історії написав: "Боже, борони! Став машину і не їдь, не заробляй гроші."
Я такого не читав.
Написали, що посилання на Конституцію і т.п. - абсолютно хибні.
Адже, одна справа, коли тебе у такій ситуації зупиняє ДАІшник вийти і сказати:
"Пане, сержант, вибачте. Така-така фігня. Мушу".
І зовсім інша розмова:
"А що ж ти, ірод, мене зупиняєш!? Тобі треба неприємностей? Он, у мене є Конституція."
Підозрюю, що цей варіант розмови закінчиться на штрафмайданчику.

Жульєн
Тюнінг клуб
Ім'я:Юрій Володимирович
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Жульєн » П'ят, 05 лютого 2010, 12:14

Antares писав:Дискутувати далі не буду (бажаючих потріпатись тут як я бачу море), свою думку висловив до кінця. Спасибі за увагу.
Якщо не будеш дискутувати, то взагалі нафіга тут твій пост??? Нашо тут було писати? Написав - відстоюй свою думку.
Antares писав:santosxxx попросив допомоги бо без машини обійтись не може щоб їздити по місту по роботі.
Серьога, мій хороший знайомий. Радити якусь маячню, не буду. Він і сам знає, що менту лапшити. Написав як є, що виходу з даної ситуації нема, з точки зору законодавства.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » П'ят, 05 лютого 2010, 13:12

ДЯкую всім за поради... Розумію що сам в даній сутиації неправий, але до понеділка нічого неможу зробити, так як фари віддав на ремонт, і в даному випадку не діє..-Найкращий захист-напад)) На трасу не висунусь нівякому разі, бо це повний ідіотизм, волочусь вечері попри бордюр, тишком-нишком додому, щоб нестворювати аварійної ситуації... Тому зрозумів щоб вийти з цієї ситуації, треба давити ДАІвцю на жалість..мовляв всі ми люди і т.д.. виправлюсь більше небуду, а ще краще змінити тему, от наприклад вчора ми більше говорили про страхівку чим про ту фару, в діло пішла моя папочка з оскарженими протоколами ДАі, зачитування статтів, а ще йому здалось що я говорив по телефону, на що я йому відповів-..В мене страшенно чухаються вуха, і з цим нічого неможу зробити, до чого це?!?! :sing Ще раз всім дякую!!! :beer

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » П'ят, 05 лютого 2010, 16:50

Доречі сьогодні замітив по Львові машин 7 в яких немає правої або лівої фари. То напевно зара у всіх така хвороба. В 3 з них точно замітив що вони вчепили просто на контакти габарит (або звичайну лампочку) і так їздять.
INTE®©ULLE®™

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 05 лютого 2010, 20:29

weed123 писав:Ты, сотворивший пасквиль сей,
Отбрось сомненья и тревоги,
Наполни свой бокал и пей,
Тот яд, что дали тебе Боги...
Ты, о нелепое созданье,
Что полнит мир ужасным злом,
Спасись: о стену мирозданья,
Ударься мерзостным челом...
А.с. ПИшкін...
чуєш нелєпоє созданіє :D
тобі повезе якщо ти попадеш на мента сержанта який перший раз на дорозі стоїть і сам толком тих законів незнає, або почнеш тикати якимись ксівами мол "я як адвокат постановляю" :D
а пересічний водій наслухається твоїх порад, почне качати права і тикати конституцієї - то попаде на штрафмайданчик. :sing

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 06 лютого 2010, 06:06

зупинили мене сьогодні на Щурата, посеред дороги..
Представився, попросив документи - дав права і тех паспорт... попросив показати що в багажнику.. думаю фіг з ним покажу.. спитався чи не пив - відповів що ні.. дихнув.. попросив ще раз дихнути мол не почув, тут мене вшторило мінімально сказав шо хватить з нього...
він відповів шо їдемо на експертизу, у мене підозра що ви не адекватні... я сказав шо сам він не адекватний і хай віддає доки..
він дістав ліхтарик хотів посвітити в око, я відвернувся і сказав нехай сам собі посвітить...
Каже до мене у вас зрачки не адекватно реагують, що вживали..?
І тут він був культурно посланий, сказав що вживаю шо хочу мол шо гребе, і шо я взагалі спортсмен і не вживаю...
Кароче позадавав дурні питання мол чим займаюсь і де і нехай я тренеру позвоню і він підтвердить... :shock
Я його спитав чи він соображає шо говорить(3 год ночі) він віддав доки... ппц якийсь тупий мусор попався
К

Dark Wind
Тюнінг клуб
Ім'я:Тарас
Номер:не модний
Контактна інформація:

Повідомлення Dark Wind » Суб, 06 лютого 2010, 09:50

LEgEnDA, думаю якшоб ти відразу попросив в нього доки, він би не задавав тих питань
Путін [цензура].

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 06 лютого 2010, 13:09

LEgEnDA, сидиш тут стільки часу на форумі, а дозволяєш даішнікам такий безпрєдєл, незачьот Сашок

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 06 лютого 2010, 13:14

Breaker, Dark Wind, в мене привичка ніколи не лізти на рожон) думав ну відкрию багажник і поїду, просто зайр**ний був до дупи.. по суті нічого не сталось так як після того як я відкрив до них рот віддали доки і ні наяку експертизу не їхали... :sing

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Суб, 06 лютого 2010, 13:25

LEgEnDA писав:Breaker, Dark Wind, в мене привичка ніколи не лізти на рожон) думав ну відкрию багажник і поїду, просто зайр**ний був до дупи.. по суті нічого не сталось так як після того як я відкрив до них рот віддали доки і ні наяку експертизу не їхали... :sing
Власне, достатньо важливо - адекватна реакція.
Як не крути, викрадення авто, п'яниці за кермом, злочинці і т.п. - все це покладається в т.ч. на ДАІ.
Коли мене зупиняють без причини - відношусь з розумінням, хоч можна було б відразу з'ясовувати чому.
Але, як тільки ДАІшники починають перегинати палку - починається зворотня реакція.
Думаю, це правильна поведінка.

carsolutions

Повідомлення carsolutions » Чет, 18 лютого 2010, 14:08

все має бути в міру, документи перевірити будь-ласка, дихнути в лице - не питання, дивитись в багажник то вже перебор, сигнал що пора "ставити на місце"

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Чет, 18 лютого 2010, 14:19

carsolutions писав:все має бути в міру, документи перевірити будь-ласка, дихнути в лице - не питання, дивитись в багажник то вже перебор, сигнал що пора "ставити на місце"
+1, завжди так роблю, і тху-тху, але ще більше 5-7 хв не стояв з ними. Один раз причепилися за червоні очі, я "ввічливо" відмовився "від трубки", і через 3 хв відали доки.

carsolutions

Повідомлення carsolutions » Чет, 18 лютого 2010, 15:20

ну от, головне поводитись спокійно і впевнено, інакше почнуться нездорові розмови

Dima
Ім'я:Dima

Повідомлення Dima » Чет, 18 лютого 2010, 18:52

їду сьогодні нікого нерухаю, перехрестя липинського + миколайчука,
в лівому ряді дві машини повертають в сторону центра, вони трохи виїхали на зустрічну, я обїхав їх і поїхав прямо в сторону швидкої, мусорок вибіг з машини і штрафанув за рядність, він сказав що я мав чекати позаду колони, а потім їхати. По суті він прав. Хто що думає??????
менти козли

Breaker

Повідомлення Breaker » П'ят, 19 лютого 2010, 01:40

Dima, по суті в нього немає доказів. За 466 наказом він не має права виписувати протокол без доказів. Оцінити обстановку з місця, де він знаходився міг не точно. Тобі краще з машини видно чи рядність правильна. Свідків немає. Ти сам рішав чи заплатити чи ні. Уникнути такого штрафу можна в 99.9% випадків

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 19 лютого 2010, 15:48

Явно винен - плати, якшо пробують розвести - посилай. Помоєму принцип нормальний. Як небудь кожен ідіот їздити зможе, а їздити правильно, швидко, нічого не порушуючи - то вже талант.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

carsolutions

Повідомлення carsolutions » П'ят, 19 лютого 2010, 16:22

підтримую Denja, вчимося їздити)

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » П'ят, 19 лютого 2010, 18:29

Denja, дуже часто по нашим правилам їздити правильно анріал - тому інколи приходиться порушувати - але роблю це в тих випадках коли ризик помішати комусь мінімальний!

РОМАН1111
Ім'я:Роман

Повідомлення РОМАН1111 » П'ят, 19 лютого 2010, 21:57

Сьогодні їду по Вул.Виговського біля кільця,стоять да...ї,з беркутом.Я вже з ними мав одного разу справу,складали протокол,коли я попав у дтп,то той даїшник ....... ше шось доказував,тіпа та ти ше буш перездавати,шоб права віддали.(я їх сьогодні забрав,по рішенні суду) я на нього такий схарений був,///// таке хамло!!А сьогодні,документи,кажу нарушив щось?,він документи ,я спішив страшно..дав йому,вийдіть змашини)кажу не хочу!він Як ти не підчиняєшся проханню міліції,відкрий багажник,кажу складай протокол,2 понятих,а так ні..сижу ,все зараз наручники і в райвідділ поїдеш))) Кажу давай,номер свого житона,прізвище записав на листку,кажу давай номер довіри!!він не знаю)) дам хіба чергового,я кажу ні ! Беру набераю довіру,не дозвонився,пробую ше раз,дає документи)) ше шось беркутовець хотів пояснити,мол шо ти тут перед нами іспалняєш...,як вони вже дістали!

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 20 лютого 2010, 07:45

а мені сьогодні взагалі махнули збоку мол ставай - мені стало впадло я поїхав далі собі;)) догнали через 500 метрів вниз по антоновича))
Вийшов з машини кажу мене ше з мигалками ніколи не зупиняли :D
Він мені мол не зупинився протокол і т.д... я За шо? То ви мене зупиняли? я дивився прямо на дорогу, ббоковим зором вас бачив але подумав шо ви машину ззаду зупиняєте... Як бачите в мене з доками все ок і я ж не тікав нікуди...
віддав доки і я щасливий поїхав;)) :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей