scorpion писав:Пацан з шістки розбив голову об бокову стійку, решту всі живі.
scorpion,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
scorpion писав:Пацан з шістки розбив голову об бокову стійку, решту всі живі.
Напевно гарабєц міцний був...тож на якій швидкості він мусів летіти?Corleone писав:Як таке може бути, що DAF взагалі без видимих пошкоджень, а від кабіни Рено нічого не залишилось?![]()
напевно фуру заламало і удар прийшовся об самий прицеп...«ANDRON» писав:Corleone написав:Як таке може бути, що DAF взагалі без видимих пошкоджень, а від кабіни Рено нічого не залишилось? Напевно гарабєц міцний був...тож на якій швидкості він мусів летіти?
Зверни увагу на прицеп, хотя як то треба їхати щоб так попасти?. Мабуть заснув за рульом.Corleone писав:Як таке може бути, що DAF взагалі без видимих пошкоджень, а від кабіни Рено нічого не залишилось?
carsolutions писав:DAF то жестяк
був я там неподалік, сталося то так: їхала якась газелька попереду дафа і не знаю як але помішала йому, той поляк почав екстренно гальмувати від чого фура зробила "ножиці" , а на зустріч рено , от так то буваєcarsolutions писав:Corleone написав:
Як таке може бути, що DAF взагалі без видимих пошкоджень, а від кабіни Рено нічого не залишилось?
Зверни увагу на прицеп, хотя як то треба їхати щоб так попасти?. Мабуть заснув за рульом.
а думаєш легко одночасно передавати здачу, дивитись щоб ніхто голову між дверима не запхав, і дивитись чи машини не їдуть ?rusmaks писав:2 "[цензура]" маршрутчики інші слова не можу підібрати
Кого гребе чужа проблема? Не підходить - хай міняє роботуMukola писав:а думаєш легко одночасно передавати здачу, дивитись щоб ніхто голову між дверима не запхав, і дивитись чи машини не їдуть ?rusmaks писав:2 "[цензура]" маршрутчики інші слова не можу підібрати
ну, і початок мостаCorleone писав:То верхній Шувар
Отакі в нас сосульки, падають а потім чистять машину«ANDRON» писав:вночі впала на вікно сосулька,і поки власник спав,з машини витягнули мафон і динаміки
«ANDRON» писав:поки власник спав,з машини витягнули мафон і динаміки
в києві після того як сосулька розбиває скло,чистять все,а потім машину спалюютьBOXER писав: [цензура] Львів!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей