всі по трохи.Speedo писав:власники? рагулі шофери? пасажири?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всі по трохи.Speedo писав:власники? рагулі шофери? пасажири?
по правилах мусиш пропустити!!!!!спереді був би мент, заплатив би штраф))_ALEX_ писав:Найбільше нервує коли казли після висадки пасажирів нагло вирулюють на твою смугу.
Головне в такому випадку не скидати швидкість! в останній момент вони все одно приторможують!
по яких це таких правилах? Вони здебільшого без поворотів виломуються, попробуй вгадай коли йому збреде в голову виїхати:shockIgor4ik писав:по правилах мусиш пропустити!!!!!спереді був би мент, заплатив би штраф))незалежно як він виїжає.....впринципі ти ВИМУШЕНИЙ його пропустити!!!!!!!!!!!
santosxxx писав: по яких це таких правилах? Вони здебільшого без поворотів виломуються, попробуй вгадай коли йому збреде в голову виїхати:shock
17.4. В населенных пунктах, приближаясь к автобусу, микроавтобусу или троллейбусу,
который начинает движение от обозначенной остановки, расположенной в заездном
"кармане", водители других транспортных средств обязаны уменьшить скорость, а в
случае надобности остановиться, чтобы дать возможность маршрутному транспортному
средству начать движение.
17.5. Водители автобусов, микроавтобусов и троллейбусов, которые подали сигнал о
намерении начать движение с остановки, должны принять меры для предотвращения
дорожно-транспортного проишествия.
Вот! Істина! наші рагулі навіть слова такого не знаю, вони думають шо то місця для очікування пасажирів.antik писав:расположенной в заездном"кармане"
Згоден, але інші "наші рагулі", які чекають маршрутку здебільшого думають так самоJarevych писав:наші рагулі навіть слова такого не знаю, вони думають шо то місця для очікування пасажирів.
Kost писав:вигулює перпендикулярно до дороги перекривши дві смуги руху бо йому пля іменно вже нада виїхати, тоді які то правила нафіг??? піцдити бидло!
неможе бути !!! він просто може не виглядає на свій вік ! на маршрутках можуть їздити ті які мають 3 рокі стажу на грузовій машині !Dark Wind писав:95 маршрутка, водій років 18-19
нє тут в нас строго такє не проканає !andriy_zab писав:в, чи може їздять без прав, з учнівським в кишені
а вони хіба немають переваги коли виїжають з тої кишені на зупинці ????, мені на курсак розказували шо автобуси мають перевагу._ALEX_ писав: Найбільше нервує коли казли після висадки пасажирів нагло вирулюють на твою смугу.
у нашій кріїні зараз все можливо. тошо він на папері має 3 роки стажу, ше неозначає шо він дійсно тих три роки їздив.Серёга писав:неможе бути !!! він просто може не виглядає на свій вік ! на маршрутках можуть їздити ті які мають 3 рокі стажу на грузовій машині !
шо ти розказуєш ??? я вже 2 рокі партнер "ВАТ" Львівське Автотранстортне підприємство-14630 !!! і нікого ніколи не допускали ! але 95 це приватний маршрут можливоVeRMyT писав:у нашій кріїні зараз все можливо. тошо він на папері має 3 роки стажу, ше неозначає шо він дійсно тих три роки їздив.
якшо проїзд коштує 1.75 гр.. значіть так і треба платити ! шоферу треба план здати,оренда,заправити машину ! і на хліб шось залишити,вот в Польщі посвідчень нема платять всі ! і держава виділяє на ремонт автобуса якісь гроші ! а в нас тікє деруть,ремонти дуже дорогі,запчастини дорогі !jon писав:І не розумію чому водії зажди думають що вони головні ті їхні 25 коп. Дай і дай. А як не даєш то він кричить що тебе висадить.
Є рагулі вот навіть в мене працював на 30, 2 дня і пішов гуляти !jon писав:Що вони до пасажирів ставляться як до скотини
Не варто ! хіба сфоткати харю того шофера ! бо на кожному автобусі працюють 2 шофера по 2-3 дня і то шофера часто міняютьсяjon писав:Тепер постараюсь викладати номера маршруток і маршруту і може фото. Щоб бидло було видно задалека і щоб ніколи ніде його не пропускати. :)
Серёга писав:jon написав:
Тепер постараюсь викладати номера маршруток і маршруту і може фото. Щоб бидло було видно задалека і щоб ніколи ніде його не пропускати.
Не варто ! хіба сфоткати харю того шофера ! бо на кожному автобусі працюють 2 шофера по 2-3 дня і то шофера часто міняються
І не розумію чому водії зажди думають що вони головні ті їхні 25 коп. Дай і дай. А як не даєш то він кричить що тебе висадить.
якшо проїзд коштує 1.75 гр.. значіть так і треба платити !
на якому АТП ?? яка вулиця ?jon писав:То я в курсі тоже в свій час бував в Атп. Бачив обстановку що там і шо до чого.
це які ?і які невиконується ? :)jon писав:я хочу за ці гроші отримати певний пакет послуг а половину з яких взагалі не виконується.
jon писав:А тут повністю з тобою не згідний, я клієн і я не зобовязаний мати гроші без здачі,
А тут повністю з тобою не згідний, я клієн і я не зобовязаний мати гроші без здачі,
я подумав шо ти 1.50 гр...давав ! як казав один Василь шофер нема здачі то най буде по 2 гривні Або платіт або виходьте
зрівняв якусь АТеПешку з найбільшим у Львові АТП 14630 яке тримає більше 20 маршрутів і є Неоплани які виконують перевезення в Європу !jon писав:Навроцького там колись ЛАЗи були 25 маршрут. потім 7А.
так звичайноjon писав:Які закладені в суму 1.75грн. Думаю там навіть входить прибирання салону.
один немав копійок купив паро блоків сірників і як немав сірниками давав здачю ! потім люди почяли дзвонити в парк кажуть "слухай та ти не занімайся [цензура]" і він купив цекєркі і цукєрками давав здачі ! і нічьо нармально,люди їлиjon писав:А що я винен щов нього немає то має бути не 2 грн а по 1.50грн.
Я то гроші даю. Нехер бути дуже мудрим.
Навроцького там колись ЛАЗи були 25 маршрут. потім 7А.
зрівняв якусь АТеПешку з найбільшим у Львові АТП 14630 яке тримає більше 20 маршрутів і є Неоплани які виконують перевезення в Європу !
Ти молодець, але оті 1.75 не з пальця висосані то ж бугалтерія розробляє спеціальний кошторис що в ту суму входять а вже потім її затверджуть.Серёга писав:jon написав:
Які закладені в суму 1.75грн. Думаю там навіть входить прибирання салону.
так звичайно я тоже за то ! і в мене так і є прибрано і чисто ! але в декого на всьо пофігг ! аби машина їхала і рульом крутити !
А що я винен щов нього немає то має бути не 2 грн а по 1.50грн.
Я то гроші даю. Нехер бути дуже мудрим.
один немав копійок купив паро блоків сірників і як немав сірниками давав здачю ! потім люди почяли дзвонити в парк кажуть "слухай та ти не занімайся [цензура]" і він купив цекєркі і цукєрками давав здачі ! і нічьо нармально,люди їли
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей