+1000, і так Зелена в одну полосу або стоїть, або ледве рухається, а світлофор доб‘є її.Fobos писав:а для чого він там?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність УРА у Львові.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Діяльність УРА у Львові.
Мабуть тому і не відчував, що там працюєш. А спробуй запитай у водіїв, які стоять в корку десь біля Петрушевича чи Франка саме через цей перехід, потрібен він там чи ні.Fobos писав:Igor_Lviv, а для чого він там?я тут працюю вже 2 роки, жодного разу як в якості пішоходу так і за рулем не відчував ніяких незручностей пов'язаних з відсутністю світлофора на даному участку. А от де вже давно пора встановити світлофор, так це на городоцькій, відрізок від ряшівської до підземного переходу.

Я хвилин 40 там стирчав, дивився, як все відбувається.
Один пішохід - стоять 5 машин.
Перейшов, машини рушили, знову бабця в аптеку йде.
Проскочила одна машина. Зупинились перед переходом вже 7 машин. В т.ч. чотири, що вже зупинялись перед цим.
Рушили. Приїхав тролейбус і маршрутка зверху Зеленої. Висипали з пасажири і рядочком, по одному - двоє переходять. Авто стоять.
Рушили.
Тут пасажири з тролейбуса переходити починають.
Всі ж тепер грамотні - "Стояти! Я на переході!".
Стоїть вже машин з 20.
Що виходить? Що через одного - двох пішоходів машин з 10-20 зупиняються. І то не один раз, а разів 5-10! (Див. фото. І це - вихідний день! Ще й ранок!).
Світлофор дасть змогу зібрати в купу трохи пішоходів, щоб не кидались по одному під колеса. І переходити вони будуть не по одному, а по 5-10-20 людей відразу.
Подивись уважніше на фотографії у листі.
Відповідно, і машини не будуть проскакувати між пішоходами, нариваючись на традиційний розвод ДАІшників - "Ви не пропустили", а спокійно проїжджати на зелелене.
От сам проаналізуй цей перехресток. Транспортний потік саме в цьому місці розділяється на чотири напрямки!!! Івасюка, Студентська, Водогінна, Зелена. Ще й Матюшенка - п'ятий. Машини мали б вискакувати звідтам. Жодних об'єктивних причин для заторів на Зеленій нема! Це ж не зійшлось в купу п'ять доріг, а розійшлось! А там - корок! Чому?
- Igor_Lviv
А подумай ЧОМУ стоїть???A1 писав:+1000, і так Зелена в одну полосу або стоїть, або ледве рухається, а світлофор доб‘є її.Fobos писав:а для чого він там?
Знайди причину!
Односторонній рух, дві смуги і громадський транспорт на зустріч.
Біля водоканалу цей транспортний потік розділяється на 5!!!
Хтось скаже ЧОМУ СТОЇТЬ ЗЕЛЕНА???
Де закінчується то стояння??? Через що виникає???
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, на водогінній ще скажіть, хай повісять круглий знак (рух механічних транспортних засобів заборонено)
Ford?
Igor_Lviv, ну-ну, надіємось на краще, віримо що буде гірше :)
Стоїть, тому що на Івасюка повернути не можливо, бо маршрутками заблоковано, а щоб проїхати на Студентську також треба пропустити маршрутки ну і пішоходи звичайно головний фактор, але чи не треба буде тепер посеред ночі стояти на тому світлофорі.
Стоїть, тому що на Івасюка повернути не можливо, бо маршрутками заблоковано, а щоб проїхати на Студентську також треба пропустити маршрутки ну і пішоходи звичайно головний фактор, але чи не треба буде тепер посеред ночі стояти на тому світлофорі.
- Igor_Lviv
Блін, погано, що перед тим ніж щось писати 95% людей не читають взагалі про що мова!A1 писав:але чи не треба буде тепер посеред ночі стояти на тому світлофорі.

У листі я писав - встановити світлофор з кнопкою для пішоходів. Такий, як поставили на Сахарова.
За замовчуванням - там завжди зелене. Тільки пішохід, натиснувши кнопку може переключити його на червоне. Причому, червоне включається не частіше якогось проміжку часу (напр., 60 сек). Тобто, не зможе кожен пішохід через 5сек. знову включити червоне для автомобілів, а змушений буде чекати, за той час і проїде достатньо багато машин, і пішоходів назбирається купка. Не будуть шастати по одному.
От тільки, щоб бл...ка мерія зекономити не вирішила і справді не встановила звичайний.
Igor_Lviv, якщо ситуація в тому місці зі встановленням світлофора покращиться - з мене
, а якщо ні - ну тоді очікую з тебе :) Там щодня проїжджаю по декілька раз, тому зможу швидко оцінити переваги чи недоліки :)

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
В мене пропозиція попрацювати з фарбою на об'їзній дорозі в районі вул зеленої. Треба фарбу (Дарк Вінд превед) і макет стрілки вправо...
Дістало мене вже дивитись як там голять всіх підряд...
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Igor_Lviv
З цього приводу також є лист в ДАІ.vovik писав:В мене пропозиція попрацювати з фарбою на об'їзній дорозі в районі вул зеленої. Треба фарбу (Дарк Вінд превед) і макет стрілки вправо...
Є і відповідь.
Знаки встановлені незаконно, розмітки нема і т.д. Дано припис Сихівській адміністрації - усунути.
Я там також періодично з ДАІшниками сварюся за інших водіїв, як правило, транзитних.
Ось лист.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, все ніби нічого але потішило це

в) внаслідок
утворення корків та збільшення на кілька кілометрів вимушеного об’їзду – суттєво погіршує
екологічну ситуацію в цьому районі, призводить до передчасного зношення дорожнього полотна
тощо.

- Igor_Lviv
Хіба ні?LEgEnDA писав:Igor_Lviv, все ніби нічого але потішило цев) внаслідок утворення корків та збільшення на кілька кілометрів вимушеного об’їзду – суттєво погіршує екологічну ситуацію в цьому районі, призводить до передчасного зношення дорожнього полотна
тощо.

До речі, ти мені гарну ідею підказав! Залучати до подібних дійств ще якусь екологічну комісію.
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Цікаво було б прочитати відповідь ДАІ або пояснення на Лист №9. :)Igor_Lviv писав: І відразу, лист про ДТП, свідком якого був.
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Igor_Lviv
Буде і те, і те.Коба писав:Цікаво було б прочитати відповідь ДАІ або пояснення на Лист №9. :)Igor_Lviv писав: І відразу, лист про ДТП, свідком якого був.

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, добре було б поставити світлофор для пішоходів при виїзді з вул. Тобілевича на вул. Городоцьку! А то для водія горить зелений, а пішоходи того не бачать, валять, ще й огризаються.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Igor_Lviv
Не знаю де то є, але уявляю про що. Степана Бандери - Героїв УПА.Yelik писав:Igor_Lviv, добре було б поставити світлофор для пішоходів при виїзді з вул. Тобілевича на вул. Городоцьку! А то для водія горить зелений, а пішоходи того не бачать, валять, ще й огризаються.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
http://maps.google.com.ua/maps?ie=UTF8& ... loc=A&sa=X переїзд через Городоцьку на Залізничну.Igor_Lviv писав:Не знаю де то є, але уявляю про що.
volleyball.lviv.ua/blog/
- Antares
Yelik підтримую, майже кожного ранку там проїзджаю і через раз фафакаю щоб свалили з дороги коли спішу або стою чемненько і очікую коли знову засвітиться червоне
А і на вулиці Симоненка між церквою і поліклінікою є кишеня єдине місце де можна поставити автівку на пару хвилин щоб заскочити в поліклініку чи в ту ж таки церкву.
Так от сьогодні помітив знак пішохідного переходу який втикнули прямо посеред тої кишені
15.9. Зупинка забороняється:
......
г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;
.....
а там тої кишені всього то 10 метрів на три машини. Тупо якось.

А і на вулиці Симоненка між церквою і поліклінікою є кишеня єдине місце де можна поставити автівку на пару хвилин щоб заскочити в поліклініку чи в ту ж таки церкву.
Так от сьогодні помітив знак пішохідного переходу який втикнули прямо посеред тої кишені

15.9. Зупинка забороняється:
......
г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;
.....
а там тої кишені всього то 10 метрів на три машини. Тупо якось.
- Igor_Lviv
- hrdrive
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, Жесть...знов буде купа путанини...то зфоткав а той нє...той скаже шо вже дозволили....коротче бардак повний 

INTE®©ULLE®™
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість