письменник?Antares писав:"Позначити всі форуми прочитаними" на головній форуму.в низу під темами

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
письменник?Antares писав:"Позначити всі форуми прочитаними" на головній форуму.в низу під темами
поддерживаю!Maniak716 писав:мова іде про те, що там де вона зар незручно і щоб така кнопка була вгорі біля "непрочитані повідомлення" як колись
хотів образити? звиняй я ще не на стільки деградував щоб ображатись на слово письменник :)Maniak716 писав:письменник?
- почитав і...?Maniak716 писав:почитай попередні сторінки (або уважно моє останнє повідомлення)
-Maniak716 писав:повернули цю кнопку чи мене глючить і я її не можу знайти?
- а як на мене мова йде про те що шановний Maniak716 запитується повернули кнопочку чи ні і що він ніяк не може її знайти.Maniak716 писав: - мова іде про те, що там де вона зар незручно і щоб така кнопка була вгорі біля "непрочитані повідомлення" як колись...
підтримую також)...всьо буде ОК, з дня на день вийдуть нові правилаhrdrive писав:A1, Підтримую і добавляю наочний факт viewtopic.php?f=8&t=15349&p=309401#p309401
почистивFobos писав:viewtopic.php?p=309052#p309052 ну і як тепер з приводу таких унікалів, які набивають собі кількість повідомлень, щоб постити в розділах комерція?
Завидно!pikach00 писав:Чим вам комерція не вгодила? Як діти чесне слово
Код: Виділити все
Відображати результати як: * Повідомлення Теми
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість