Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Львів - Неаполь. Великий звіт :)
- DNK
- Ім'я:Діма
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази

Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- weber
- Подякували: 0
Re: Львів - Неаполь. Великий звіт :)
weber писав:Тому взагальному на Igo 8 (01.2008) немає як мінімум 1 автобану Італії, Словенії і Угорщини (писав раніше). Ось так, тому бажано мати актуальні карти.
Дали мені оновлені карти до Igo 8.0 датовані 06.2009. Перевірив щойно, там вже є ті кілька нових автобанів по яких я їхав. Навіть українську озвучку вже маю, а то слухав російську тьотю

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
weber писав: а то слухав російську тьотю
ааа який жах. як же ти витримав, треба було на німецьку переключити чого ж ти, польську або англійську.
Ford?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Fobos, до чого цей пост?
пацану просто тон тьоті напевно не сподобався... тим більше дикторші рос.мовою дійсно дуже вже не мелодійно говорять... чи ти тепер всюди будеш ярим захисником рос.мови, ше більш гарячим, ніж данєцкіє парні?

Sad, but true.
-
- Ім'я:Андрій
Всім привіт!
В першу чергу хочу подякувати WEBERu
за змістовний опис подорожі , який, можна сказати був в мене настольною книжкою перед моєю мандрівочкою.
Я недавно зїздив і повернувся з Італії
, по маршруту , який практично відображав маршрут WEBERа. Після такого звіту , я лише дозволю собі деякі уточнення.
Отже :
Автомобіль Hyundai Elantra . Двоє дітей , дружина і я .Виїзд через Шегині , на границі простояли 2 год.Далі їхав на Динув, пізніше вниз на Свіднік (Словаччина ).Хочу відмітити ,що GPS і Googleвські карти чомусь показували що Svidnik можна обїжджати , а насправді виявилось що там тупик (незакінчений ремонт траси ) і прийшлося їхати через місто думав відразу купити там віньєту , а вона продається аж в Preshove.
Далі - Угорщина , радив би усім вїжджати на територію з повним баком, тому що на заправках найо...ють на курсі євро , або мати з собою їхні "фантіки" (спілкуватись з ними дуже важко : "включають валерика" нічого не розуміють , в результаті мене заправили по 2 євр.за літр
.Хоча автобани їхні і їзда по них мені сподобались , по крайній мірі на відміну від італійців
включають повороти при обгонах і не підрізають.Не буде лишнім взяти з собою якоїсь хімії для миття вікон , а то мошкара в районі Болотону просто конячих розмірів і лупить по лобовушці так, що таке враження що падає град ,але без крапель, а змити розчином з омивача хіба ще більше розмазує.Приходилось зупинятись на SOSах і бризкати рідину ( до речі на SOSі який знаходився на угорсько-словенському кордоні ми і заночували
).
В Словенії був глюк з GPS в районі Марібору (єдине місце за всю поїздку, а так "вивів на 5 балів ) карта IGO PRIMO травень 2010
, прийшлося їхати по вказівниках на Любляну але через кілометрів 10 GPS знайшовся і дальше без проблем , хіба в тому ж місці на зворотній дорозі ,але то вже я піддався на підказки своїх "штурманів-пасажирів"
в результаті звернули на автобан що веде на Сербію, проїхали 20км (розвернутися нема де бо бетонні отбойники -WEBER про це писав , далі був зїзд з автобану, по мосту через автобан і назад на Марібор
По Італії теж було весело, особливо на ділянці Bologna-Firenze ( туди іхали в неділю вихідний ,день ніяких проблем, назад в будні - пробка до 2годин) Окремо хотів сказати про рельєф цієї місцевості : ніколи не думав що в цьому місці такі гори і тунелі ( вроді би Альпи проїхали а до Везувію ще далеко ) одним словом пхнеш вгору , через тунелі на швидкості 130-140 км , 5 передача , фури , "ошпарені макарони" і все чекаєш коли ж почнеться спуск ,і так десь кілометрів 100 - 150, короче жжесть
.Далі десь перед Римом почалася 3-ох полоска а там (як писав WEBER ) повний пі...ец ,160-180 зі всіх сторін, рукоятка світлових сигналів їм [цензура]... не потрібна ( перестроювання вправо з лівим поворотом; зїзд з бічної через сплошну лінію через 3 полоси в крайню ЛІВУ -FIAT PANDA
.
А вже по прібитію , вийшли з малими гуляти , так порахували -з 10 машин - 9 нормально покоцані і то на наших очах.Таке враження що в них передпродажна підготовка проходить цеглою по крилу
Ще був такий прікол , що я "не ведаю что творю" взобрался на своїй машині на половину гори Везувій ( то мене знайомий макарон так розвів) враження було нуйого [цензура]...
Прийшлося спускатись екстренно назад , а вже майже в самому внизу ,якась ідіотка на Smarti зупинилась поп...ти і весь спуск і весь підйом чекав поки воно наговориться ( можу тільки собі уявити , щоби з нею зробили у Львові на серпантині Високого Замку )
Дорога назад можна сказати все гуд ( та і як писав WEBER все таки додому їдеш) якщо не вважати що ми 2 дні пртермінували візу і на границі мадяр "незадякую"
взагалі не зробив нам відміток в паспорті про виїзд з шенгензони, лише наш тамож. поставив в паспорті жінки штамп
про дітей. І тепер хз ,дійсний той паспорт чи ні, відкриють щеякусь візу по ньому чи виробляти новий
Ще одне зауваження -на всьому шляху порівняно дуже мало "корейців" ( де-не-де KIA Ceed /Carents , ще менше Hyundai Accent/Tucson , про китай взагалі мови немає )
Іхав повністю затонований , на польск.границі опустив всі 4 вікна
(благодело -жара ) Менти торм один раз на польск.-словацьк. кордоні перевірили документи запитали куди їду
і відпустили
В першу чергу хочу подякувати WEBERu

Я недавно зїздив і повернувся з Італії

Автомобіль Hyundai Elantra . Двоє дітей , дружина і я .Виїзд через Шегині , на границі простояли 2 год.Далі їхав на Динув, пізніше вниз на Свіднік (Словаччина ).Хочу відмітити ,що GPS і Googleвські карти чомусь показували що Svidnik можна обїжджати , а насправді виявилось що там тупик (незакінчений ремонт траси ) і прийшлося їхати через місто думав відразу купити там віньєту , а вона продається аж в Preshove.
Далі - Угорщина , радив би усім вїжджати на територію з повним баком, тому що на заправках найо...ють на курсі євро , або мати з собою їхні "фантіки" (спілкуватись з ними дуже важко : "включають валерика" нічого не розуміють , в результаті мене заправили по 2 євр.за літр

В Словенії був глюк з GPS в районі Марібору (єдине місце за всю поїздку, а так "вивів на 5 балів ) карта IGO PRIMO травень 2010

По Італії теж було весело, особливо на ділянці Bologna-Firenze ( туди іхали в неділю вихідний ,день ніяких проблем, назад в будні - пробка до 2годин) Окремо хотів сказати про рельєф цієї місцевості : ніколи не думав що в цьому місці такі гори і тунелі ( вроді би Альпи проїхали а до Везувію ще далеко ) одним словом пхнеш вгору , через тунелі на швидкості 130-140 км , 5 передача , фури , "ошпарені макарони" і все чекаєш коли ж почнеться спуск ,і так десь кілометрів 100 - 150, короче жжесть

А вже по прібитію , вийшли з малими гуляти , так порахували -з 10 машин - 9 нормально покоцані і то на наших очах.Таке враження що в них передпродажна підготовка проходить цеглою по крилу

Ще був такий прікол , що я "не ведаю что творю" взобрался на своїй машині на половину гори Везувій ( то мене знайомий макарон так розвів) враження було нуйого [цензура]...

Дорога назад можна сказати все гуд ( та і як писав WEBER все таки додому їдеш) якщо не вважати що ми 2 дні пртермінували візу і на границі мадяр "незадякую"

про дітей. І тепер хз ,дійсний той паспорт чи ні, відкриють щеякусь візу по ньому чи виробляти новий

Ще одне зауваження -на всьому шляху порівняно дуже мало "корейців" ( де-не-де KIA Ceed /Carents , ще менше Hyundai Accent/Tucson , про китай взагалі мови немає )
Іхав повністю затонований , на польск.границі опустив всі 4 вікна

- weber
ак34226, дуже приємно, що мій звіт виявився корисним та приємно читати подібні відгуки :)
В Угорщині мене рятувала платіжна картка і я немав справу з їхніми убогими форинтами.
Нарахунок омивача - так, я теж постійно зупинявся, бо омивач не справлявся відмивати наліт на лобовому склі. Хоча я їздив взимку і комах не було, але суміш дощу, снігу і піску покривала скло білим нальотом. Пляшка з водою рішала :)
Від Марібора до Любляни, відразу як проїхати Марібор, там трохи все заплутано на кільці, відповідно слід орієнтуватися на вказівники.
ак34226, оо ти тепер теж розумієш ставлення італяшок до машин і як вони їздять

В Угорщині мене рятувала платіжна картка і я немав справу з їхніми убогими форинтами.
Нарахунок омивача - так, я теж постійно зупинявся, бо омивач не справлявся відмивати наліт на лобовому склі. Хоча я їздив взимку і комах не було, але суміш дощу, снігу і піску покривала скло білим нальотом. Пляшка з водою рішала :)
Від Марібора до Любляни, відразу як проїхати Марібор, там трохи все заплутано на кільці, відповідно слід орієнтуватися на вказівники.
ак34226, оо ти тепер теж розумієш ставлення італяшок до машин і як вони їздять

- ярик
ну я б так не узагальнював,так як між північною та південною Італією є разюча різниця,і відмежовується саме від Неаполя.Саме від нього розпочинається повний бєзпрєделweber писав: розумієш ставлення італяшок до машин і як вони їздять

Сицилія - то взагалі жесть!І порівнювати ,скажімо,Палєрмо і Верону - це небо і земля!
- hrdrive
- Контактна інформація:
це весь час вгору?ak34226 писав:і так десь кілометрів 100 - 150, короче жжесть

А наскільки темною плівкою? Нехочу свої розтоновувати...ak34226 писав:Іхав повністю затонований , на польск.границі опустив всі 4 вікна

INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Андрій
Так , саме підйом вгору , але без серпантинів , з великою кількістю тунелів різної довжини. Ні , ну в інший раз це може би і не вразило , але напевно далася взнаки втома , тому що вів машину тільки я , і вночі , в авто , з дітьми , не дуже то й поспиш, ще й до того контрастувала сонячна погода з напівтемними але освічуваними тунелями. Була думка назад повертатися іншою дорогою, по Адріат.узбережжю , але передумав , бо найкраща дорога це та яку вже знаєш . Та й на звороті в принципі на це все вже не звертав уваги , бо за тиждень перебування в Італії практично весь час був за кермом та й напевно вже й адаптувався .
Щодо тонування , то була якась чуйка що все буде добре, не хотілося розтоновувати бо хороша плівка ( достатньо темна , ?% ) та й трохи начитався на інших форумах , все ж не в Німеччину їхав. Хоча на загальному фоні машина трохи контрастувала з іншими ( чорний металік , та й як я вже писав Hyundai там в диковинку тим більше Elantra ) В Угорщині 2 раза проїжджав повз ментів , в Італії кожен день іздив на море по 40км. Одного разу виїжджав з пляжу, нарвався на толпу карабінерів ( на електричному стовпі порвалися дроти ) вони всі витріщилися на мене, але я дав по педалях поки вони роздуплялися ( хоча всі доки,віза були в порядку). Всетаки якийсь дискомфорт я відчував , це в нас авто з номерами євросоюзу -норма , а там в глибинці як "біла ворона" . Мій знайомий недавно теж їздив в цьому напрямку , але передні бокові вікна вирішив розтонувати , вроді би все нормально.
Щодо тонування , то була якась чуйка що все буде добре, не хотілося розтоновувати бо хороша плівка ( достатньо темна , ?% ) та й трохи начитався на інших форумах , все ж не в Німеччину їхав. Хоча на загальному фоні машина трохи контрастувала з іншими ( чорний металік , та й як я вже писав Hyundai там в диковинку тим більше Elantra ) В Угорщині 2 раза проїжджав повз ментів , в Італії кожен день іздив на море по 40км. Одного разу виїжджав з пляжу, нарвався на толпу карабінерів ( на електричному стовпі порвалися дроти ) вони всі витріщилися на мене, але я дав по педалях поки вони роздуплялися ( хоча всі доки,віза були в порядку). Всетаки якийсь дискомфорт я відчував , це в нас авто з номерами євросоюзу -норма , а там в глибинці як "біла ворона" . Мій знайомий недавно теж їздив в цьому напрямку , але передні бокові вікна вирішив розтонувати , вроді би все нормально.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей