але є один нюанс зарас коли новий власник буде ставити на облік то йому номер мотору не будуть вписувати в тех паспорт
а далі головне знищити всі докази :) типу щоб не було зразу видно що це нерідний мотор
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чуєш, не видно...там нема куда пальця запхати...електроніки море.RED_Spider писав:типу щоб не було зразу видно що це нерідний мотор
Соррі за флуд, але про що ти кажеш? ТИ в Німеччині був, ні, то поцікався, там щоб поставити на машину диски з радіусом на 1 дюймі більші, треба пройти процедуру погодження тюф, і ще купу різного, за все це треба платити не малі гроші. Це все робиться для безпеки тебе і оточуючих, а такі машини у них їздять по спеціальним трекам, от те що у нас їх нема це так, за це треба боротись, щоб будували і розвивали авто-спорт. Демократія не синонім слова анархіяkont писав:БО З ТІЄЮ НАШОЮ ДЕМОКРАТІЄЮ МИ І ТАК ГЛИБОКО ЗАЇХАЛИ...
а що ж ти хотів ?kont писав:НАРОД, НЕ МІНЯЙТЕ ДВИГУНИ НА МАШИНАХ, А ЯКШО МІНЯЄТЕ, ТО СПОЧАТКУ РЕЄСТРУЙТЕ, А ПОТІМ СТАВТЕ...
БО З ТІЄЮ НАШОЮ ДЕМОКРАТІЄЮ МИ І ТАК ГЛИБОКО ЗАЇХАЛИ...
ти впевнений?Fobos писав:там щоб поставити на машину диски з радіусом на 1 дюймі більші, треба пройти процедуру погодження тюф, і ще купу різного, за все це треба платити не малі гроші. Це все робиться для безпеки тебе і оточуючих, а такі машини у них їздять по спеціальним трекам
tuningist писав:Fobos, Не рівняй хрін з пальцьом Порівняй доходи і тд
краще би ти цього не казав. Я є сам німець і жив в Німеччині довгий час. А з колесами тебе розвели нема там такого. Ні в Франкфурті, ні в Дрездені ні в Берліні (саме в цих 3х містах я жив).Fobos писав:ТИ в Німеччині був, ні,
ага, особливо коли до мене в цех приходить пожежник і я йому даю 200гривень шоб відчепився від мене за паспорт атестації вогнегасників...про безпеку вони думають...Fobos писав:тут фішка не в тому, щоб бабло зрубати з людей, а втому щоб їх захистити
Наівний ти....до першої штрафплощадки.tuningist писав: А ти чого чекав.я наприклад тим не переймаюсь.порядку в нашій країні ше довго не буде...такшо кататись можна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість