Не мають праваhrdrive писав: Весело б було якщо б вони робили обшук

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не мають праваhrdrive писав: Весело б було якщо б вони робили обшук
+1Igor_Lviv писав:... Хороші "друзі" у тебе.
GaGaRIN писав:Не мають права
При тому вони зобов'язані предявити тобі орієнтування на автомобіль, колір і марка якого співпадають з твоїм, знайти двох пойнятих і.т.п.Igor_Lviv писав:GaGaRIN писав:Не мають права
- інспекторами дорожньо-патрульної служби ДАІ, які здійснюють перевірки транспортних засобів, їх водіїв, пасажирів і вантажу, що перевозиться, щодо яких з оперативних служб або з інших достовірних джерел надійшла інформація про участь або скоєння злочинів і правопорушень, а також транспортних засобів, що належать або фактично використовуються з метою заняття наркобізнесом.
Не переживай, якщо дурь знайдуть - вся законна бюрократія сама собою оформитьсяGaGaRIN писав:Не мають праваhrdrive писав: Весело б було якщо б вони робили обшук
Ні, в цьому випадку - ні. Має бути, здається, дозвіл слідчого.GaGaRIN писав:Igor_Lviv, з твоїх слів виходить що працівники міліції можуть з обшуком, без ордеру, заломитися до тебе додому, все там перерити [цензура], бо якась сусідка-бабуся яку ти колись схарив голосною музикою святкуючи День народження, подзвонила в кантору і сказала що її сусід зберігає в хаті мішок з коноплями?
Про "Стоп контроль" у Франківській області окрема тема навіть є. Навіть Департамент ДАІ - в курсі власне про Франківську область. Якщо тобі створили умови, щоб ти того знаку не побачив... не те, що 100грн не потрібно було давати, а взути ДАІшників по повній програмі.!crashman! писав:Все вернулося назад, так як було до того, просто такса збільшилась і всьо, платиш 100 грн і будь здоров щасливої дороги і нагло ті самі приколи шо були до того, сідай в машину і 10 хв тянучка резини і шо будемо писати і так далі, а оцю суботу вертався з буковелю і не побачив знак стоп, то мент до мене каже прямо зразу то шо буш давати ліпше мені 100 грн чи державі 300!!!
+1, мене колись тормознули вночі, якраз на Болехівській горі, вони там живуть в тій машиніIgor_Lviv писав: Про "Стоп контроль" у Франківській області окрема тема навіть є. Навіть Департамент ДАІ - в курсі власне про Франківську область. Якщо тобі створили умови, щоб ти того знаку не побачив... не те, що 100грн не потрібно було давати, а взути ДАІшників по повній програмі.
Два останні рази, десь протягом місяця, я їх там вже не бачив. З'явились знову, чи то раніше було?GaGaRIN писав:мене колись тормознули вночі, якраз на Болехівській горі, вони там живуть в тій машині![]()
даішніки тобі попались заторможені )))GaGaRIN писав:Я: Як я міг його бачити як мене зустрічна машина сліпить на підйомі!Ви не знаєте ГОСТів розміщення дорожніх знаків? Хто його там поставив?
М: Щасливої дороги
згідний )))) вони більшість знаків так ставлять шоб бабоси рубати там ))GaGaRIN писав:Стоп-контроль не висить же постійно, вони його з багажника дістають і ставлять посеред дороги при потребі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей