Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як поводити себе з дайцями, мануал!
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, 100% підтримую!!! я так і хотів оскаржуючи наступний протокол вимагати компенсацію і проведення виховної роботи з дайцем, але щось вони більше не хочуть на мене протоколи складати 

https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: як поводити себе з дайцями, мануал!
Та тут, чесно кажучи, як я писав, підтримувати мало. Потрібно відповідальну людину, яка б мала час і можливість зібрати таку базу даних, щоб ми потім то все належним чином оформили.t309 писав:Igor_Lviv, 100% підтримую!!! я так і хотів оскаржуючи наступний протокол вимагати компенсацію і проведення виховної роботи з дайцем, але щось вони більше не хочуть на мене протоколи складати
-
- Ім'я:саня
Служба внутрішньої безпеки 278 26 10 кращий спосіб розірвати мусораManiak716 писав:є питання: чи зможу доказати що це зробив він, бо свідки (батько та брат) самого процесу як він ставив мітку на правах не бачили... і чи вже не пізно подавати скаргу, бо ця історія сталась аж 26.01.2010?weed123 писав:Щодо пошкоджених прав - Пишеш позов в суд конкретно на ім"я інспектора про пошкодження особистого майна..
наказати інспектора хочеться саме за права![]()
![]()
, а не за ГБО
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
А як на мене - чудовий матеріал. Ну хіба з невеличкими косметичними правками у відповідності до деяких нових змін. На зразок страхового полісу.sasha 099 писав:Все в розових тонах і незавжди відповідає дійсності................
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
підніму тему.. десь в інтернеті я бачила оголошення в газеті про те що інспектор вибачається перед громадянином таким то за незаконно виписаний протокол чи щось таке. чи то так можливо зробити?
zubylo.lviv.ua
- Omega
ШутишSally писав: десь в інтернеті я бачила оголошення в газеті
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
читав на Дорожньому Контролі про таке (пошукай в них на сайті) - там все розписано згідно яких статтей тобі повинні ДАІшники повернути витрати на суд і публічно (через ЗМІ) вибачитисьSally писав:чи то так можливо зробити?
особисто я думаю, що на грошове відшкодування вони забють однозначно, а знову судитись за 10-15 грн то дурість, а от начальству сказати свому підлеглому мол "раз ти дурак не зміг водія на місці прижати то іди дай оголошення в "Ваш магазин" що ти вибачаєшся і хай він перестане мене листами закидувати", але зновуж таки чи коштує це "вибачення" в газеті безкоштовних оголошень твохо часу потраченого на пошту і грошей на заказні листи бо після першого листа думаю реакції не буде... думай
от Myself (якщо не зпутав з кимось іншим) пішов на принцип і мінта вже дрючить не перший раз, а я після виграних 2х судів навіть в виконавчу не їздив... влом
одного разу був налаштований іти до кінця (після того як мене в райвідділ грузили) та мої свідки засцали - так що моя лінь і сикливість свідків гарантували мінтам щасливе майбутнє
- Sally
Maniak716, витрати на суд з боку даі у мене вписані в позов як один з пунктів.
я недопоняла виразу "йти до кінця". в чому кінець полягає уточни пліз.
я ще нічого не планую, так як суд в мене тільки в середу буде, але хочу знати.
я недопоняла виразу "йти до кінця". в чому кінець полягає уточни пліз.
я ще нічого не планую, так як суд в мене тільки в середу буде, але хочу знати.
zubylo.lviv.ua
- Maniak716
до жопи - суддя скаже подавати окремий позов (не памятаю чому саме але там є якийсь юр. нюанс)Sally писав:витрати на суд з боку даі у мене вписані в позов як один з пунктів
ну в моєму випадку, полягає в тому щоб тих гопників що "незаконно заволоділи моїм авто" вигнали з роботи як мінімум але як я вже казав свідки переживали що їм не дадуть їздити поки нас будуть по прокуратурам тягатиSally писав:я недопоняла виразу "йти до кінця". в чому кінець полягає уточни пліз
- Sally
обійшлось без окремого позову. "покласти витрати на відповідача" записано в одному пункті вимог в позові. і лінь зараз дивитись але здається воно десь прописано в законодавстві.Maniak716 писав:до жопи - суддя скаже подавати окремий позов (не памятаю чому саме але там є якийсь юр. нюанс)
zubylo.lviv.ua
- Maniak716
ти мене не зрозуміла, або я не так написав - я маю на увазі, що ти крім вимог скасувати постанову можеш вписати будь-що, навіть щоб того ДАІшника розстрілялиSally писав:обійшлось без окремого позову

Maniak716 писав:до жопи - суддя скаже подавати окремий позов
- Sally
Maniak716, от тепер я точно не розумію. я кажу що в мене перелік вимок десь 5 пунктів, один з них покласти витрати на відповідача. позов задоволений повністю без додаткових позовів. нічо не платила (хоч там плата за суд щось 3 грн як виявилось)
zubylo.lviv.ua
- Maniak716
ч. 5 ст. 288 КУпАП "особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита"Sally писав:суд щось 3 грн як виявилось
так що на твого візаві і вішати нема чого

- Maniak716
як би ти вписала в ті витрати конкретну суму, припустимо, вартість роздруку позовних заяв, витрати на дорогу до суду і назад, відлучення з роботи і втрата через це з/п ну і так далі то слова "повністю" там би не було і було б "частково", а так як я вже написав вище на нього і вішати нема чого бо ти доків про свої витрати не подала і суму не вказала :)
а зрештою, от в тебе "повністю", а крім "постанову скасувати, справу закрити" інші твої пункти згадуються?
так що не все так просто як ти думаєш
а зрештою, от в тебе "повністю", а крім "постанову скасувати, справу закрити" інші твої пункти згадуються?

- Sally
Maniak716, ааа, так ні, я вказала тільки судові витрати, бо на все решта треба документи, в мене нем документів що я відпрошувалась з роботи за власний рахунок чи ще чогось такого, роздрук то теж справа відносна бо я більшість всього від руки писала а позов видрукуваний на домашній друкарці, до адвоката офіційно не зверталась, так що я такого подавати не можу. є тільки пару чеків на поштові витрати і все, але там в сумі десь 6 грн, я вже так і бути подарую їх державі 

zubylo.lviv.ua
Скажіть мені таке , чи має право мус_р провіряти рацію ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей