забобони і релігія трошки різні речі як на менеVova_P писав:весить вервичка
тай віруюча людина не повинна взагалі вірити в забобони/ворожки і тому подібну муть
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
забобони і релігія трошки різні речі як на менеVova_P писав:весить вервичка
повністю згідний з вище написанимhrdrive писав:тільки ше в серці і в голові треба мати таку ж атрибутику, тоді точно все буде добре
Блін я якось в гололід взбирався на круту гірку, чую машина пробуксовує, я скидаю оберти, але по-тихеньку внатяг гребе. Тут йшла одна скатінаmister_X писав:В мене є сусіди (знайомий і його баба), які мають ... погані очі
Якшо лишається треба викинути біля Богородиці Матері.cat-yellow писав:не забираю при продажі вервичку, хрестик, чи образок, з
Тобто положити біля нього.А собі поставити нові.cat-yellow писав: як то викинути?
viewtopic.php?f=6&t=87Правила форуму писав:2. Спілкування
2.1. Забороняється обговорювати релігію, політику, розпалювати міжнаціональну ворожнечу, займатися пропагандою особистих інтересів, розміщувати інформацію, що будь-яким чином порушує законодавство України, суперечить правилам людської та мережевої етики.
cat-yellow писав:як то викинути?
по релігійним правилам викидати освячені речі та речі з зображенням святих НЕможна! позбутись зіпсованих/пошкоджених/чужих релігійних речей можна тільки спаливши їх (так ти не допустиш осквернення)петро писав:Тобто положити біля нього.
в такому випадку вся тема підпадає під це правило, оскільки забобоми є елементом язичницького культу - тобто релігіїFobos писав:На форумі заборонено обговорювати релігію.
от і я про тоManiak716 писав:в такому випадку вся тема підпадає під це правило
продавав машину то образок забрав... а коли купив машину то там був образок, то я ше біля нього свій вцепив + перестрів мене отець і покропив машину і того вже три образка в моїй машині...cat-yellow писав:петро, ну оскільки машина освячувалась з релігійним атрибутом (хрестик, вервичка, образочок), то цей атрибут належить машині. Для себе я не бачу смисла в тому, щоб відчепляти цей атрибут і приносити до Богородиці Матері. Нехай оберігає надалі. Цим самим я сподіваюсь, що новий хазяїн не бузувір якийсь і не викине це в смітник. Вбудь якому разі - це на його совісті, а на моїй залишиться те, що я авто віддав з Божою охороною.
просто палиш і все, викинути і залишити десь це наруга (тобто на нього хтось стане, буде гнити під дощем і так далі...), а спалив і все ок - це я чув від священників (робили ремонт в церкві)mister_X писав: Тобто його можна просто спалити??
ЗрозумівManiak716 писав:думаю думку мою ти зрозумів, а рішати тобі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей