порушив вимоги п. 2,3 2,1 ПДР за що відповідальність передбачена ч. 121/4, 126Ї1 КУпАПLEgEnDA писав:одним штрафом??
свідки чи потерпілі: нема
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
порушив вимоги п. 2,3 2,1 ПДР за що відповідальність передбачена ч. 121/4, 126Ї1 КУпАПLEgEnDA писав:одним штрафом??
+1jon писав:Ст.121 ч.4 Нарушение правил пользование ремнями безопасности или мотошлемами. Штраф 51-85 грн .
Тому мус пояснити суду що в тебе зі страховою а ремні це фігня.
Де зупинили? :)rybkaandrew писав:зупинили мене сьогодні
якшо так то в судrybkaandrew писав:якраз я користувався а він сказав що ні
я тоже так думаю шо не потрібно попускати, але шоб в суд то всьо діло передати то потрібно набагато бульше ніж штраф, але я не заради грошей а заради принципу, шоб не розпускалисьLEgEnDA писав:якшо так то в суд
до чого то написано я не розумію, так як я паском користувався а мені написали протоколIgor_Lviv писав:Ну а "герої" там же знайдуть собі іншу підбірку з розломаними черепами і розхляпаними по салону мозгами... До речі, дивно... Що то за речовина у них, бо мозгів таки, явно нема.
Ліпше би ти того не писав, бо є така приказка: на злодію шапка горить.rybkaandrew писав:до чого то написано я не розумію, так як я паском користувався а мені написали протокол
Що ти написав в розясненнях?santosxxx писав:протокол + постановаjon писав:А ти маєш на руках тільки протокол чи постанову?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей