Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ГБО на ВАЗ - плюси і мінуси, де ставити?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
цікавить установка хто стикався ГБО на ВАЗ (думаю на службові машини)
яка економія?
наскільки більший розхід порівняно з бензином?
де краще ставити?
може хтось ще таке знає - куда ставити балон на четвірку? (сидіння має складатися)
яка економія?
наскільки більший розхід порівняно з бензином?
де краще ставити?
може хтось ще таке знає - куда ставити балон на четвірку? (сидіння має складатися)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- rudi_stryi
- Контактна інформація:
- mytiania
- Контактна інформація:
в мого тата ваз 2107 був на метані, після 80 тисяч пробігу на газі машина перестала бігати, а почала повзати, прийшлось точити двигун, тепер мафина знов бігає але вже на бензині
розхід зменшується на літру-дві по місту на трасі машина на 40 літрах їхала 700км, це круто як для ваза, але динаміка машини стає тупіша на газіghost™ писав:наскільки більший розхід порівняно з бензином?
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Крім того є такий великий нюанс, для машин на газі треба лити мастила інші, а не ті шо в прості, того ніхто не каже але так треба, а не кажуть бо ціна їхня відповідна, переключати по дорозі з газу на бензин, то фіг зна яке масло лите...ну і ресурс двіжка падає десь на 30%, ось тут і вся економія, яка потім вилізе ну майже на ті самі гроші.
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Номер:5356
- Контактна інформація:
Народ, слухайте сюда :)
Я колись сам ставив, настроював і їздив на пропані на свому Гольфі.
Газ важко настроїти так як треба. А від цього дуже сильно залежить і розхід, і ресурс двигуна. Поясню :) настроїти "шоб іхало" - за 10 хвилин. Але нюанс в тому що на газу мотор їде на таких сумішах, на яких при бензині він би навіть не рушив. А на слух виставити правильну суміш без газоаналізатора - це як пальцем в небо. Але машина все одно буде їхати, пропалюючи клапана, перегріваючи головку, і т.д. Тільки про це ви зразу не взнаєте навіть
Так само із запалюванням - його вже не поставиш по детонації - її просто нема. Про зараннє-запізнє можна тільки легенько відчути по динаміці (це ще треба вміти). А це теж виливається в ресурс мотора.
Ще така штука - якщо зовсім не їздити на бензині - за місяць-другий всі резинки в карбі потріскаються.
А тепер про хороше :)
Я за 2.5 місяці відробив тих 100 баксів, які заплатив за ГБО. Машинка їде рівніше, мотор працює набагато рівномірніше. Якщо правильно настроїти, то машинка буде їхати чуть-чуть гірше ніж на бензині, і їсти на 1-2л газу більше. Зато не буде таких приколів як капіталка через 80 тис через економію
В мене є знайомий, що на москвичі 2140 виїздив на метані 100тис, і їздить і дальше, каже що ніяких нарікань на мотор нема. Зате кожен день катається куди хоче, і заправка в нього - десь 18 грн на 200 км
Не вірте, що на газу машина буде їсти не більше ніж на бензині! Це можливо, але який результат - я вже сказав. Добитися розходу і динаміки як на бензині можна тільки на газових інжекторах. Чому? тому що звичайні газові установки - примітивні як перший карбюратор - труба, а в ній дюрка через яку двигун смокче газ. Яка може бути динаміка і економія при такому способі утворення суміші? Попробуйте в свому карбі відключити прискорювальний насос, другу камеру, економайзери, і побачите, як тоді машина поїде
Такщо підвищений розхід полюбому буде, на це і розраховуйте :)
Я колись сам ставив, настроював і їздив на пропані на свому Гольфі.
Газ важко настроїти так як треба. А від цього дуже сильно залежить і розхід, і ресурс двигуна. Поясню :) настроїти "шоб іхало" - за 10 хвилин. Але нюанс в тому що на газу мотор їде на таких сумішах, на яких при бензині він би навіть не рушив. А на слух виставити правильну суміш без газоаналізатора - це як пальцем в небо. Але машина все одно буде їхати, пропалюючи клапана, перегріваючи головку, і т.д. Тільки про це ви зразу не взнаєте навіть

Ще така штука - якщо зовсім не їздити на бензині - за місяць-другий всі резинки в карбі потріскаються.
А тепер про хороше :)
Я за 2.5 місяці відробив тих 100 баксів, які заплатив за ГБО. Машинка їде рівніше, мотор працює набагато рівномірніше. Якщо правильно настроїти, то машинка буде їхати чуть-чуть гірше ніж на бензині, і їсти на 1-2л газу більше. Зато не буде таких приколів як капіталка через 80 тис через економію

Не вірте, що на газу машина буде їсти не більше ніж на бензині! Це можливо, але який результат - я вже сказав. Добитися розходу і динаміки як на бензині можна тільки на газових інжекторах. Чому? тому що звичайні газові установки - примітивні як перший карбюратор - труба, а в ній дюрка через яку двигун смокче газ. Яка може бути динаміка і економія при такому способі утворення суміші? Попробуйте в свому карбі відключити прискорювальний насос, другу камеру, економайзери, і побачите, як тоді машина поїде

- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
Re: ГБО на ВАЗ - плюси і мінуси, де ставити?
Шоб не створювати нову тему. Треба допомога, як вибрати гбо, на шо звертати увагу, які виробники, шо в комплекті і яке? Цінова категорія: "з тих ліпшіших", машина 2106 1.5. Брати буду однозначно нову,без балона і трубок, тільки комплект самої установки.
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
DIMICH, ти шо перепив? чи накуривсі?
[цензура] тобі того? п.с(редуктор ти знаєш де є )))))
[цензура] тобі того? п.с(редуктор ти знаєш де є )))))
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar
- DIMICH
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
та маю балон і трубки І маю чоловіка який зробить, треба сористатись. а про той редуктор я і забув треба попробувати
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
DIMICH, взірвешсі:)
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
сам мав установку на пропані
на пропан заправок купа а на метан одиниці!, особливо замітно при їзді в інші області,тим більше в метанових установках тиск такий бєшиний що якщо рване то з вас нічого не лишиться....
на пропан заправок купа а на метан одиниці!, особливо замітно при їзді в інші області,тим більше в метанових установках тиск такий бєшиний що якщо рване то з вас нічого не лишиться....
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
DIMICH, трубки беруться явно тіки нові, вони орівяно херню коштують але тіки нові це безпека і те що роки трубки забиваються
Quattro
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей