Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- Antares
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
LEgEnDA,- зараз ще можна по різних турагінціях пошукати "завалявшіся квиточки" я сьогодні купив за 992 на 100 спусків.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
Antares
А що за кермом автівки?якщо ти їдеш собі в кай на розслабоні то це ІМХО навіть краще ніж в тому автобусі паритись.Я так думаю для тих хто не купив акційний то найбільш вигідний зараз це таки 120гр в будні дні,та й народу менше
А що за кермом автівки?якщо ти їдеш собі в кай на розслабоні то це ІМХО навіть краще ніж в тому автобусі паритись.Я так думаю для тих хто не купив акційний то найбільш вигідний зараз це таки 120гр в будні дні,та й народу менше
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
Вчора був у Буковелі (їжду туди щочетверга). Каталка сууупер!!! Сонечко, легкий морозець, траси зранку, як завжди, ідеальні. Ближче до обіду народу понаїхало-о-о! Казали, що більше, ніж у вихдні. Канікули, мабуть. Але при грамотному переході з однієї траси на іншу, черг можна уникнути. Під кінець дня через велику кількість катаючих верхи більшості трас були зчищені до льоду (особливо 15), горби
. Але то є звичне явище для любого г-л курорту, тому загального настрою не зіпсувало :) . Черги не великі, 1-3хв., за винятком, як завжди, 5 та 13. Ще раз переконався, що їхати на ранкову акцію (120гр.) вигідно. Крім ціни, маємо ще одну велику перевагу --- вижджаємо на схили одними з перших, коли мало людей і траси ще не вбиті. Тому перших 10-15 спусків проходять "на УРА". Потім до кінця дня спокійно докатуємо скільки влізе
. Ми з сином (11років) робимо 25-30 спусків в задоволення. Якщо більше, малий втомлюється. Головне якість, а не кількість. Раджу всім їхати і гарного вам катання! 

- jurabike
- Ім'я:Юрій
- Контактна інформація:
цей тріп вирішив назвати Пункт Назначения 6. Ну фільм , думаю, всі бачили, а "6" це просто дата. Ще в середу в сауні поговорили що вже би десь сходили на якесь беккантрі. В пятницю катав на Букі і по телефони зговорились що їдем в суботу , 6 лютого на Близницю. Ну Близниця тоБлизниця, не був там ше ніколи, треба йти.
Зранку зустрілись і на двох авто в складі 7 чоловік ( Катеринка, Леся, Юля, Испанец, Гарбуз , Олавін та Йа ) виїхали в сторону Ясіня. За якісь пів години позвонила Катеринка і повідомила що їх зупинили ГАЙці і парять створення аварійної ситуаціі.Ну так воно і було, щось Олавін вирішив поманьячити... Почекали, почули що ситуація розсосалась і поїхали далі. Десь біля Яблуниці почув леегньке "бздиньк" і побачив що ліве дзеркало розсипалось (зустрічне авто трохи вискочило на осьову лінію). Так доїхали до Ясіня, стали на біржі, чекаєм другу машинку, пєм глінтвейн... По ходу підходять таксісти і пристають з трасфером. Дівчата домовилисьза ГАЗ-66. Типу 200 грн з усіх, все добре їдем. Поки грузились, туди сіло ще пятеро туристів. Ну дівчата починають. :"НУ це , 200 грн з усіх, ділимо не на 7 а на 12 людей."Ну гуцул з нас поржав, каже "так-так, 30 грн з кожного". Поїхали, якби діло не в 10 грн а в швидкій зміні тарифних планів. )
Вивіз нас той водій на новий двокрісельний підйомник. Його верхня станція на перемичці звідки ми мали стартувати на Близницю. Драгобрат як Драгобрат...
підходим до каси , Гарбуз дає 20 грн і питає :
- А ви щось даєте ? (мав на увазі якісь тікети )
касир гроші в кишеню , дає здачу і так здивовано :
- Що даєте ? На здачу.
Сіли, їдем. Підйомник після бковельских страшненький і тіснуватий. Поки всідалися Гарбуз загубив одну лижу а Катеринка шолом. Чую ззаді регіт Испанца та Лесі. Ну там перед ними картина що з підйомника як з груші сиплеться екіп... Ну добре що лижники не посипались...
З того підйомника було видно весь Драг, хочу сказати що Драг без снігу має дуууже жалюгідний вигляд. Якщо бука все застріляля і виглядає по-святковому то Драг виглядів на -100. Всі траси аж коричневі від глини, залишки снігу закатані на лід, люди питаються щось там по ньому їздити. ЖАХ...
Виїхали наверх, дочекались Катеринку , лижі на рюкзаки і пішли. Йшли по слідам ратрака шо по асфальту. По ходу нас догнали франківські бордери (Дьомін і компанія). То ще ті "олені". Поки ми віддихувались вони дропнули в один з жандармівських кулуарів і потім вибрались наверх зумівши нас обігнати. Вийшли накінець то на Близницю, відпочили\зібрались. Дьомін з словами : "Дитяча гірка" дропає з самого високого карнизу і за дві секуди вже внизу. Я підхожу ближче до карнизу , дивлюсь вниз і починаю розуміти що мій "скіілінг" і Близниця просто НЕсумісні. Схил фактично вертикальний. Ну дівчата й ті поїхали одна за одною. Катеринка з Испанцем красиво дропнули і в три дуги на низу схилу. Я почав полегко спуск і розумію що швидкості для перекантовки мені бракує а розігнатися боюся. Якось з горем пополам сповз і почав наздоганяти своїх. Вони вирішили підніматися по кулуару що зїхати ще раз. Підйом також по вертикальній стіні. До того підйому і другого такого спуску я вже був морально не готовий і вирішив зїхати на Оазу. Помалу траверсував по схилу,під ногами весь час то фірн то кущі, вже показалась Оаза, я виїхав на широку галявину з пухляком і вальнув вниз широкими дугами... Далі як в кіно, в останню секунду побачив лавину, падіння, темно. нема чим дихати. Інстинктивно підняв голову вверх і типу виплив з неї. Виліз з однією палкою в руці. Лижі і друга палка були під горами снігу.Подивився на красивезний край зриву "дошки", віддихався. Подзонив Гарбуз і я попросив щоб підїхали допомогти. Поки чекав то на глибині 40-60 см відрив одну лижу і другу палку. Всі підїжжали з словами "ОГО!!!" Катя щупом шукала лижку а ми з Испанцем шуфлювали сніг. За якийсь час Испанец нарив і другу лижу.
2 Олавін ) ,фото лавинки будь-ласка в студію
попили чаю, поїхали до Оази а Дьомін в цей час вже втретє "летів" з Близниці, конисько.
ну якось добрались до Драгу. Ще зранку вирішили що їхати вниз будемо на лижах. А сил вже нема, дівчата ловлять попутну "таблетку" і починають домовлятися. Водій хотів по 20 грн ,а дівчата активно тримали ціну в 15 грн. Ну на 5 гривнях стало, Юля гримнула дверкою і ми поїхали нозями. По самому Драгу це в прикол, там цілина! Але далі пішла колія, каміння , лід. В результаті за зекономлені 5 грн всі "порвали" скользяки і втратили залишки сил та нервів.
Нарешті таки машина, залишки глінтвейну одним ковтком бутіки, банани, перезування з уже ненависних ботинків. НАм хватило терпіння доїхати лише до Яблуницького перевалу, зайшли в першу-ліпшу кафешку взяли флящину закарпатського коньяку. Пішла як в сухий пісок і всі тверезі, замовляєм другу а НИМА (була одна єдина). Доїхали до Яремчі, знову ПІТ-СТОП, флящина закарпатського, травяний чай. Аж тут то попустило, всі почали згадувати веселі епізоди, сміятися . ВІджили...
замовили під кінець "Я піду в далекі гори" у кривезному виконанні місцевог шуфутинського, гуляти так гуляти...
зранку написав і розумію що поїду туди ще раз. Але вже підготовлений технічно і розпишу кулуар "в три дуги".
фото буде згодом
Зранку зустрілись і на двох авто в складі 7 чоловік ( Катеринка, Леся, Юля, Испанец, Гарбуз , Олавін та Йа ) виїхали в сторону Ясіня. За якісь пів години позвонила Катеринка і повідомила що їх зупинили ГАЙці і парять створення аварійної ситуаціі.Ну так воно і було, щось Олавін вирішив поманьячити... Почекали, почули що ситуація розсосалась і поїхали далі. Десь біля Яблуниці почув леегньке "бздиньк" і побачив що ліве дзеркало розсипалось (зустрічне авто трохи вискочило на осьову лінію). Так доїхали до Ясіня, стали на біржі, чекаєм другу машинку, пєм глінтвейн... По ходу підходять таксісти і пристають з трасфером. Дівчата домовилисьза ГАЗ-66. Типу 200 грн з усіх, все добре їдем. Поки грузились, туди сіло ще пятеро туристів. Ну дівчата починають. :"НУ це , 200 грн з усіх, ділимо не на 7 а на 12 людей."Ну гуцул з нас поржав, каже "так-так, 30 грн з кожного". Поїхали, якби діло не в 10 грн а в швидкій зміні тарифних планів. )
Вивіз нас той водій на новий двокрісельний підйомник. Його верхня станція на перемичці звідки ми мали стартувати на Близницю. Драгобрат як Драгобрат...
підходим до каси , Гарбуз дає 20 грн і питає :
- А ви щось даєте ? (мав на увазі якісь тікети )
касир гроші в кишеню , дає здачу і так здивовано :
- Що даєте ? На здачу.
Сіли, їдем. Підйомник після бковельских страшненький і тіснуватий. Поки всідалися Гарбуз загубив одну лижу а Катеринка шолом. Чую ззаді регіт Испанца та Лесі. Ну там перед ними картина що з підйомника як з груші сиплеться екіп... Ну добре що лижники не посипались...
З того підйомника було видно весь Драг, хочу сказати що Драг без снігу має дуууже жалюгідний вигляд. Якщо бука все застріляля і виглядає по-святковому то Драг виглядів на -100. Всі траси аж коричневі від глини, залишки снігу закатані на лід, люди питаються щось там по ньому їздити. ЖАХ...
Виїхали наверх, дочекались Катеринку , лижі на рюкзаки і пішли. Йшли по слідам ратрака шо по асфальту. По ходу нас догнали франківські бордери (Дьомін і компанія). То ще ті "олені". Поки ми віддихувались вони дропнули в один з жандармівських кулуарів і потім вибрались наверх зумівши нас обігнати. Вийшли накінець то на Близницю, відпочили\зібрались. Дьомін з словами : "Дитяча гірка" дропає з самого високого карнизу і за дві секуди вже внизу. Я підхожу ближче до карнизу , дивлюсь вниз і починаю розуміти що мій "скіілінг" і Близниця просто НЕсумісні. Схил фактично вертикальний. Ну дівчата й ті поїхали одна за одною. Катеринка з Испанцем красиво дропнули і в три дуги на низу схилу. Я почав полегко спуск і розумію що швидкості для перекантовки мені бракує а розігнатися боюся. Якось з горем пополам сповз і почав наздоганяти своїх. Вони вирішили підніматися по кулуару що зїхати ще раз. Підйом також по вертикальній стіні. До того підйому і другого такого спуску я вже був морально не готовий і вирішив зїхати на Оазу. Помалу траверсував по схилу,під ногами весь час то фірн то кущі, вже показалась Оаза, я виїхав на широку галявину з пухляком і вальнув вниз широкими дугами... Далі як в кіно, в останню секунду побачив лавину, падіння, темно. нема чим дихати. Інстинктивно підняв голову вверх і типу виплив з неї. Виліз з однією палкою в руці. Лижі і друга палка були під горами снігу.Подивився на красивезний край зриву "дошки", віддихався. Подзонив Гарбуз і я попросив щоб підїхали допомогти. Поки чекав то на глибині 40-60 см відрив одну лижу і другу палку. Всі підїжжали з словами "ОГО!!!" Катя щупом шукала лижку а ми з Испанцем шуфлювали сніг. За якийсь час Испанец нарив і другу лижу.
2 Олавін ) ,фото лавинки будь-ласка в студію
попили чаю, поїхали до Оази а Дьомін в цей час вже втретє "летів" з Близниці, конисько.
ну якось добрались до Драгу. Ще зранку вирішили що їхати вниз будемо на лижах. А сил вже нема, дівчата ловлять попутну "таблетку" і починають домовлятися. Водій хотів по 20 грн ,а дівчата активно тримали ціну в 15 грн. Ну на 5 гривнях стало, Юля гримнула дверкою і ми поїхали нозями. По самому Драгу це в прикол, там цілина! Але далі пішла колія, каміння , лід. В результаті за зекономлені 5 грн всі "порвали" скользяки і втратили залишки сил та нервів.
Нарешті таки машина, залишки глінтвейну одним ковтком бутіки, банани, перезування з уже ненависних ботинків. НАм хватило терпіння доїхати лише до Яблуницького перевалу, зайшли в першу-ліпшу кафешку взяли флящину закарпатського коньяку. Пішла як в сухий пісок і всі тверезі, замовляєм другу а НИМА (була одна єдина). Доїхали до Яремчі, знову ПІТ-СТОП, флящина закарпатського, травяний чай. Аж тут то попустило, всі почали згадувати веселі епізоди, сміятися . ВІджили...
замовили під кінець "Я піду в далекі гори" у кривезному виконанні місцевог шуфутинського, гуляти так гуляти...
зранку написав і розумію що поїду туди ще раз. Але вже підготовлений технічно і розпишу кулуар "в три дуги".
фото буде згодом
- badi.stryj
jurabike писав:Ще зранку вирішили що їхати вниз будемо на лижах.
Вам треба було, з"їжджаючи до Драгу, взяти вліво, траверснути справа г.Буковинка (якщо не помиляюсь) і з"їхали б в Ясиню ближче до центру, перейшовши ріку через місток, яких там багато. Я так робив у 91-му році, а сьогодні згадав, читаючи твій постjurabike писав:По самому Драгу це в прикол, там цілина! Але далі пішла колія, каміння , лід. В результаті за зекономлені 5 грн всі "порвали" скользяки і втратили залишки сил та нервів.

- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
а я на бульвінклі був, катались в суботу і в неділю, траси супер, льоду майже нема, всі підйомники працюють, людей на диво небагато, навіть на славнозвісому 5-му не було черг... багато снігу настріляно але і природнього за останні дін нападало. шкода тільки шо закрили частину чорних трас і 2А трасу - там настрілюють гори снігу висотою до 10 метрів - напевно хочуть шоб катання аж до червня було чи шо)
дорога туда була суха, як вертались назад то трохи снігу нападало.
жили в коруні (с.татарів)
дорога туда була суха, як вертались назад то трохи снігу нападало.
жили в коруні (с.татарів)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- badi.stryj
А з цього місця, датальніше, пліз. Тільки без посилань в гугл, карпати-інфо та ін.. Хотілобся почути (прочитати) реальні враження---умови, сервіс, ціни і т.д..CAT писав:жили в коруні (с.татарів)
- CAT
- Контактна інформація:
badi.stryj,
по цінах, в сезон півлюкс - 600 грн, стандарт - 350 грн
в ціну входить сніданок на 2 осіб з шведським столом і паркінг з охороною.
враження від коруни в мене тільки найкращі, томушо:
- сервіс на найвищому рівні, ставлення до клієнта суперове.
- номери реально на голову вищі за більшість інших готелів, тут стандарт такий як дехто називає півлюксом. деревяний корпус з прикольними меблями вся сантехніка якісна і не дешева, меблі також прикольні.
а півлюкси взагалі бомбові, я там літом відпочивав цілий тиждень, аж не хотілось їхати з того номера...
подивись фотки на сайті коруни http://www.koruna.com.ua/ - так реально і є...
- це цілий комплекс - курорт, дуже прикольно виглядає, стильні будиночки гарно розміщені на схилі...
- смачна кухня
взагалі це не є дешевий варіант, але якшо цікавить якість то кращого там не найдеш... хіба ті готелі біля самого буковеля, але там ціни в 2 рази більші...
по цінах, в сезон півлюкс - 600 грн, стандарт - 350 грн
в ціну входить сніданок на 2 осіб з шведським столом і паркінг з охороною.
враження від коруни в мене тільки найкращі, томушо:
- сервіс на найвищому рівні, ставлення до клієнта суперове.
- номери реально на голову вищі за більшість інших готелів, тут стандарт такий як дехто називає півлюксом. деревяний корпус з прикольними меблями вся сантехніка якісна і не дешева, меблі також прикольні.
а півлюкси взагалі бомбові, я там літом відпочивав цілий тиждень, аж не хотілось їхати з того номера...
подивись фотки на сайті коруни http://www.koruna.com.ua/ - так реально і є...
- це цілий комплекс - курорт, дуже прикольно виглядає, стильні будиночки гарно розміщені на схилі...
- смачна кухня
взагалі це не є дешевий варіант, але якшо цікавить якість то кращого там не найдеш... хіба ті готелі біля самого буковеля, але там ціни в 2 рази більші...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- badi.stryj
CAT, дякую за інфу
. Запитав, бо про Коруну я наслуханий,цікавився і дещо планую
. Хотілось почути думку своїх людей, а не гламурних мажорів з г-лиж. форумів
.

- jurabike
- Контактна інформація:
badi.stryj писав:Вам треба було, з"їжджаючи до Драгу, взяти вліво, траверснути справа г.Буковинка (якщо не помиляюсь) і з"їхали б в Ясиню ближче до центру, перейшовши ріку через місток, яких там багато. Я так робив у 91-му році, а сьогодні згадав, читаючи твій пост . Тоді було досить снігу, а зараз не знаю, тому це ІМХО. А взагалі, ви молодці! Уважуха.
та ми залишили авто не в Ясінях а загнали максимально далеко по тій дорозі що веде на гору. Тому й вертались по ній
http://photofile.ru/users/olavin/3804215/
є вже фотозвіт від Олавіна
Дьома

Испанец

Катеринка

лавинка

- badi.stryj
Тепер зрозуміло :) . Фото чудово доповнюють розповідь.jurabike писав:та ми залишили авто не в Ясінях а загнали максимально далеко по тій дорозі що веде на гору. Тому й вертались по ній
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Завтра чухаю в Бук
CAT можеш спати спокійно

CAT можеш спати спокійно

- CAT
- Контактна інформація:
ти мене підвів....pikach00 писав:Завтра чухаю в Бук CAT можеш спати спокійно

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- jurabike
- Контактна інформація:
там підсипало свіжачкуpikach00 писав:Завтра чухаю в Бук![]()
CAT можеш спати спокійно

- hrdrive
- Контактна інформація:
INTE®©ULLE®™
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
докаталисьhrdrive писав:Доречі видали новину -http://bukovel.com/events/2010490

- jurabike
- Контактна інформація:
на Близниці та Говерлі можна кататись безкоштовно 

- pikach00
Всмислі??LEgEnDA писав:докаталисьhrdrive писав:Доречі видали новину -http://bukovel.com/events/2010490
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
всмислі добре таким як ти хто накупив собі абонементів і незнає коли їх використати;))pikach00 писав:Всмислі??
Тепер за 120 грн не покатаєшся

- pikach00
LEgEnDA, так я не поняв, раніше яка знижка була? Бо шось або туплю або ви шось не договорюєте...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей