Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Докажи, що винен!Myself писав:Короче, хто мене там сьогодні бачив - по губах не бийте, каюсь, винен, простіть
Інша справа, що, не дай Бог, ДАІшники, то в тебе мав би бути шляховий лист, в якому вписана ця адреса і т.п.11.13. Забороняється рух транспортних засобів по тротуарах і пішохідних доріжках, крім випадків, коли вони застосовуються для виконання робіт або обслуговування торговельних та інших підприємств, розташованих безпосередньо біля цих тротуарів або доріжок, за відсутності інших під'їздів і за умови виконання вимог пунктів 26.1-26.3 цих Правил.
Моя приватна думка, якщо б ти їхав побухати туди з кобітою чи друзями, в'їхав в парк і пішов в кабак - я б так і написав, як назва теми.Myself писав:Igor_Lviv, так я ж не про даїшників, а "про понятія"... Тут я не правий, як не крути...
Так зі сторони ЗАГСу там заїзд під саму ТПП єMyself писав:привіз в торгово-промислову палату повний багажник важкого обладнання... Ну не носити ж від Франка... От і поїхав між фонтанами-ресторанами аж до ТПП, через всю алею...
Так мені про це сказали, коли я вже все розвантажив, змонтував, і підписав папери! Я ж кажу - як останній рагуль....Corleone писав:Так зі сторони ЗАГСу там заїзд під саму ТПП є
KVM писав:просто Denzzzil замість того щоб в монітор на роботі дивитися заглядає в вікно....
там напевно парктронік є зі всіх боківБОБА писав:во [цензура] як так можна бути таким дауном а ?![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5T-TdCEJ ... re=related
Myself, дибiл якiта [цензура].Myself писав: Але як це укурок туди заїхав???
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 9 гостей