Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нова трабла в ВАЗ 21013
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ше паро постів такого плану і буде вам весело! 

Путін [цензура].
- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Re: нова трабла в ВАЗ 21013
VETERAN, перший раз про таке чую.
я думав шланг треба ставити в крайнє положення,
подальше від пружини, чи не так ?
я думав шланг треба ставити в крайнє положення,
подальше від пружини, чи не так ?
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
При вібрації, мідні шайби ослаблюються і болт викручується. Крім того - наконечник шланга деколи провертається на осі і попадає під важіль підвіски - тоді раптовий обрив шланга при наїзді на перешкоду. Добре, якщо ти в цей час не спускаєшся з Говерли. Для запобігання цим випадкам, поверх шланга прикручується одним болтиком (дірку від нього можна спробувати знайти в супорті, відразу над болтом) такий хитрий тримач - він має лапки, якими утримує наконечник шланга і отвір, подібний на накидний ключ для фіксування болта. Щоб надійно закрутити стяжний болт шланга, я злегка постукую по ньому молотком - краще вминаються мідні шайби. Шайби можна, перед закручуванням, нагріти до червоного і охолодити водою - стають значно пластичніші.
Так сталось, що прийшлось поїздити на різних машинах - і порш 911, і беха, і запор - кожна хороша по своєму, але душа лежить до моєї копійки - завжди довозила мене додому.
Так сталось, що прийшлось поїздити на різних машинах - і порш 911, і беха, і запор - кожна хороша по своєму, але душа лежить до моєї копійки - завжди довозила мене додому.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
VETERAN писав:При вібрації, мідні шайби ослаблюються і болт викручується. Крім того - наконечник шланга деколи провертається на осі і попадає під важіль підвіски - тоді раптовий обрив шланга при наїзді на перешкоду.

Надіюсь в 08 такого не буває?
Impossible is Nothing
-
Класики літератури вже писали про надії і юнаків. 

- mister_X
- Ім'я:Юра
Чувачок, та я б дав і 100, щоб зробилиtaras_Rudno писав:По друге щоб виправити ту проблемц - не обовязково виписувати на форумах зо в тебе на старому жинулі тормоза пропали... можна банально заїхати до майстра і запитати... навіть до Ромка Зема..на Левандівці.... Реально роздупляє ті всі питання... і грошей за пораду не бере... І ще якщо на то пішло то можна майстру дати 20 нривень і він все роздуплить і зробить...

Як ти хочеш, щоб я заїхав до майстра без гальм?? Сам по такій дорозі так покатайся

Я навіть часу не маю зняти колесо і подивитися, що там сталося, а машина не в гаражі, а - ПІД ПІД'ЇЗДОМ

-
Все в цьому світі буває. Головне не викидати частинки, на перший погляд не потрібні. Особливо в гальмах і рульовому.T5-R писав:так буває чи ні?
У нас ще довго власник повинен буде сам досконало знати своє авто.
- RomkoZem
- Ім'я:Роман
при справному ручніку, дуже рано можна проїхатись помаленько по місту, принаймні я сьгодні так переганяв машинку на ремонт помало помало і приїхав!
zubylo.lviv.ua
- Brudas
- Ім'я:Ігор
VETERAN,
як я зрозумів це кріплення прикручується болтом (М6 вроді), який тримає всю "систему тормозну" (оба суппорта) ?
як я зрозумів це кріплення прикручується болтом (М6 вроді), який тримає всю "систему тормозну" (оба суппорта) ?
-
Це така бляшка із зубчатим отвором і лапками на кінці. Прикручується болтиком М6 до супорта. Притримує гальмівний шланг за штуцер і не дає відкрутитись болту шланга. Їх є дві штуки - лівий і правий. Їх часто викидають, бо, при відкручуванні болтика М6, часто відкручують тільки голову і ліньки висверлювати обломок і нарізати різьбу.
- mister_X
Кароче, тему в топку
За браком часу не зміг встановити причину витоку рідини, а зараз прийшов до машини і побачив, що в бачку пусто (в правій камері).
Отож буду чекати тепла і робити все сповна... 

За браком часу не зміг встановити причину витоку рідини, а зараз прийшов до машини і побачив, що в бачку пусто (в правій камері).

- mister_X
Прийшло тепло...
Зняв передні колеса, побачив, що текло зліва (з того місця, де вкручується гальмівний шланг).
Отож я його затягнув, залив в бачок рідину... Два дні в бачку є рідина (рівень не впав). Хотів прокачати гальма, а там... грані на краниках зірвані
Що робити?
Викручувати їх пласкогубцями?
Зняв передні колеса, побачив, що текло зліва (з того місця, де вкручується гальмівний шланг).
Отож я його затягнув, залив в бачок рідину... Два дні в бачку є рідина (рівень не впав). Хотів прокачати гальма, а там... грані на краниках зірвані

Викручувати їх пласкогубцями?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
mister_X, купи си спеціальний ключ для таких речей, коштує десь 20грн., прийди на первецького на базар і скажи, треба ключ, щоб на жигулю гальма прокачати.
Ford?
- mister_X
Ура, зроблено
В кооперативі аерофлот є дідусь, який мені у всьому допомагає :) і ті краники відкрутив

В кооперативі аерофлот є дідусь, який мені у всьому допомагає :) і ті краники відкрутив

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість