У Вовки і електро-бензонасос і контроллер і датчики є.sergey писав:Ну не скажи, в тебе енергію бере стартер і на свічки, а в інжі електробензонасос, контроллер, датчики, на свічки і стартер

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
У Вовки і електро-бензонасос і контроллер і датчики є.sergey писав:Ну не скажи, в тебе енергію бере стартер і на свічки, а в інжі електробензонасос, контроллер, датчики, на свічки і стартер
Ну в мене тоже жре, сигналізація, иммобілайзер я незнаю чи він працює постійно чи ні :)DNK писав:В мене тоже шось жре електрику а шо хз,знімаю клему помагає.Може то так є в інжах?
В нього новий аккум, а в мене 2-х річний. :)Fobos писав:У Вовки і електро-бензонасос і контроллер і датчики є.
я тобі давно казав - самому треба робитиsergey писав:після того як я був на (пропав ХХ) СТО,
Я вже такий на то все не то шо злий, а просто розочарований в тих майстрах.Тільки гроші люблять, а тями не мають що роблять.vovka писав:я тобі давно казав - самому треба робити
Ага, просто знаю що на зеленій є нормальні інжекторщики по ВАЗах.vovka писав:щоб знайти нормального майстра треба поміняти з десяток СТО :)
може тому іfen писав:ти просто мрія для будь-якого майстра
sergey писав:... майстра нема на місці ... а він на сихові(дві квартири має.)
Якщо про Саню,то любе і різне але як буш їхати до нього маяч мені я вийду гляну на твою машину,цікаво так капєцsergey писав:на зеленій
fen писав:Сєрий не в обіду, але я так бачу , що ти просто мрія для будь-якого майстра
Що ти маєш на увазі?Що я його достав?Maniak716 писав:може тому і
Де ти то знайшов?Що на зеленій?DNK писав:sergey написав:
на зеленій
Якщо про Саню,то любе і різне але як буш їхати до нього маяч мені я вийду гляну на твою машину,цікаво так капєц
Я в тому не сілёнLEgEnDA писав:тобі треба дивитися до датчика положення дросельної заслонки думаю.. ше візьми витягни розєм з регулятора холостого ходу, і заведи машин - обороти мають піднятися десь до 3х
sergey писав:сказав замінити щітки і шоколодку.
Glibko писав:нема шоколадки там в генераторі ...
регулятор чого ... де він стоїть?sergey писав:Ну кароче регулятор,
а як він то визначив ... бо я свій пару раз вже чистив і може й то мому ше два дні лишилось ...sergey писав:нав РХХ і почистив, але сказав що йому не довго лишилось.
ну то саме головне ... ти самий лутший клієнт для СТОsergey писав:Я задоволений
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей