в тебе атмосферний мотор чи турбо ?Pioneer писав:коли я поставив той ультер мені порадили вирізати резонатор

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в тебе атмосферний мотор чи турбо ?Pioneer писав:коли я поставив той ультер мені порадили вирізати резонатор
vovka писав:в тебе атмосферний мотор чи турбо ?
без турбинкиPioneer писав:але саме головне 2 літра FSI під капотом
так все правильно машина без турбіни! я питаюсь тому що знаю якщо викидати каталізатор це дуже проблемно тре шити + вона взагалі казали шо незаведеться + якісь там пріколи з лямдою, а от на рахунок резонатора читав що варто кращий прохід і чуть починає той ультер вурчатиantik писав:vovka писав:в тебе атмосферний мотор чи турбо ?без турбинкиPioneer писав:але саме головне 2 літра FSI під капотом
так нестільки проблема в вурчанні як там галіма система випуску читав шо реально помагає коли викидати то всьо, всьо викинути в мене невийде а от резонатор мене зацікавив, як тагого гуду небуде бо то ультер а не проспортОсТаПоВиЧ писав:Pioneer, а тобі тре то вурчання? за пів року схарить...)))
хіба би то була суба))))))))
якщо викинеш резонатор то ніякий ультер не спасе від того гулуPioneer писав:так нестільки проблема в вурчанні як там галіма система випуску читав шо реально помагає коли викидати то всьо, всьо викинути в мене невийде а от резонатор мене зацікавив, як тагого гуду небуде бо то ультер а не проспорт
дякую! з музикою тільки початокOldschooller писав:найс авто...=)))
дизайн класний...=)бачив тебе сьоня,непогана музичка...))
що реально буде ппцrybkaandrew писав:якщо викинеш резонатор то ніякий ультер не спасе від того гулуPioneer писав:так нестільки проблема в вурчанні як там галіма система випуску читав шо реально помагає коли викидати то всьо, всьо викинути в мене невийде а от резонатор мене зацікавив, як тагого гуду небуде бо то ультер а не проспорт
точно не в багажнике =)Pioneer писав:і багажнік на лижі поставив тому незнаю в чому з двох справа
+1 уже на скоростях выше 100 и когда ветер чуствуеться присутствиеantik писав:я с боксом сверху ездил и разницы в динамике не заметил
так різниця якраз і ішла мова після 130 десь але там був борд і лижі такшо думаю це від нього.LEgEnDA писав:+1 уже на скоростях выше 100 и когда ветер чуствуеться присутствиеantik писав:я с боксом сверху ездил и разницы в динамике не заметил
не роби того, бо очманієш від звуку, при чому той звук буде явно не красувтисяPioneer писав:що реально буде ппц
просто неможу зрозуміти чого той глушак не вурчить+ реально машина стала ніби то заторможена але я одночасно і багажнік на лижі поставив тому незнаю в чому з двох справа, чи то може взагалі мені так здається
ну я на ланосі зверху з лижами і 5ро в машині більше 175 не міг розігнатись, реально після 130-140 відчуття шо магина взлітаєPioneer писав:так різниця якраз і ішла мова після 130 десь але там був борд і лижі такшо думаю це від нього.
так в мене вже стоїть банка ультер глянь попередню сторінку...rybkaandrew писав:не роби того, бо очманієш від звуку, при чому той звук буде явно не красувтисяPioneer писав:що реально буде ппц
просто неможу зрозуміти чого той глушак не вурчить+ реально машина стала ніби то заторможена але я одночасно і багажнік на лижі поставив тому незнаю в чому з двох справа, чи то може взагалі мені так здається, тобто не так як банка прямоточна а як прогорівший глуш. , ультер не гуде, а звучить , з надвору чути а ось у салоні ні ,якщо хоч приємного звучання, то нічого не роби, а якщо потребуєш серйозного звуку, то поможе тільки банка , а не насадка , якщо ж того буде замало то тоді викинеш резонатор, АЛЕ ЛИШЕ у тому випадку, коли в тебе буде стояти банка і то норм. фірми, а не прошпорт, бо то взагалі г..о
рекомендую подвійний прямоток або з плоским виходом , однак ніяк не простий кругленький , бо звук стає у такому прямотоку масштабніший, інакше кажуче , у якомусь дворику , де з двох сторін будинки багатоповерхові усі собаки отримають порцію звукового тиску
не варто. резонатор створює розріження задопомогою якого покращується продувка циліндрів. томуPioneer писав:коли я поставив той ультер мені порадили вирізати резонатор
і питався бо на турбі резонатор не має такого значеня.ИМХОvovka писав:в тебе атмосферний мотор чи турбо ?
я бачивPioneer писав:так в мене вже стоїть банка ультер глянь попередню сторінку...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість