Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- T5-R
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Забий
Копію пртокола мож не викидати
Копію пртокола мож не викидати
Impossible is Nothing
-
- Ім'я:Назар
- Номер:XXXL
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
так не дали її тої копії!
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Контактна інформація:
підстава в районі ринку південого(колись знаку небуло) +самі порушують грубо правела дорожнього руху
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- santosxxx
- Подякували: 1 раз
Сьогодні мене близько 19 год. зупинили по дорозі з роботи додому... в авто нема передньої лівої фари внаслідок зіткнення з ТЗ в понеділок,,, Інспектори лякали мене що складуть протокол, перевірили всі доки, цивілку і т.д. Я їм пояснив що страхова заборонила відновлювати ТЗ, а автомобіль щодня потрібний так як ним заробляю на хліб, тим більше що на сьогоднішній день немаю фінансової змоги за свої кошти відновити ТЗ... Вони мені відповіли -..що в такому випадку я змушений залишати його на роботі, і експлуатувати тільки в світлий час доби.. після кількох хвилин спілкування дійшли висновку що --- в нас недосконале законодавство і відпустили... Які ще варіанти, як можна аргументувати керування ТЗ без фари в темну пору доби?
- weed123
- Ім'я:WeeD
- Номер:9022
- Контактна інформація:
santosxxx, вихід в тебе один : чіпляй на темну пору доби якійсь габарит наприклад (ліхтарик,будь-яку лампочку на батарейці.).Якщо габарити авто видно вночі - нічого вони не зроблять.Хоча історію з страховою пояснювати всеж прийдеться, але ти зробив усе можливе від тебе для безпечної їзди..
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ніяких варіантів нема. вночі ліва фара має бути. повністю згоден з даішниками, неможна так їздити.santosxxx писав:Які ще варіанти, як можна аргументувати керування ТЗ без фари в темну пору доби?
- weed123
- Контактна інформація:
vovka, Якщо ремонт авто не залежить від нього безпосередньо (страхова не відшкодувала кошти), а є довідка з роботи "що автомобіль використовуєтся фірмою ....... як службовий" (така довідка робиться без проблем)То Заборонити керування не мають права, так як порушать конституційні права громадянина працювати.А конституція важливіша ніж ПДР.weed123 писав:ти зробив усе можливе від тебе для безпечної їзди..
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
weed123, ну не пергінайте палку, працювати можна і в 3 ночі, і сусіди покличуть ментів а ти їм скажеш шо порушують твої права на працю, якшо машина фірмова то фірма має забезпечити її справність, якшо ні то не гребе чим ти заробляєш на хліб, правила є правила, не виїжжати в темну пору доби.
Путін [цензура].
- weed123
- Контактна інформація:
Dark Wind, Я висловив свою думку як адвоката (або як поступив би я,якщо дійсно без машини напряг).З ліхтариком і довідкою спокійно пояснити Гайцю ситуацію і їдеш спокійно далі.
Машина не фірмова а його, але використовуєтся деколи для потреб фірми,і до ремонту фірма ніякого відношення не має...
Я не нав"язую Імхо.
Машина не фірмова а його, але використовуєтся деколи для потреб фірми,і до ремонту фірма ніякого відношення не має...
Я не нав"язую Імхо.

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
маразм якийсь якщо воно так дійсно по законах (в чому я сумніваюсь, бо права на працю в тебе ніхто не забирав, працювати дають змогу згідно законодавства).. тобто я теж можу виїхати на 3 колесах без ліхтарів вночі, без аптечки, без вогнегасника, в ноль затонованій машині, з пердаком , а також іншими серйозними поломками, і тикати всім дайцям конституцією бо їхні домагання порушують якісь там мої права "на працю" ?weed123 писав:Заборонити керування не мають права, так як порушать конституційні права громадянина працювати.А конституція важливіша ніж ПДР.

круто

- weed123
- Контактна інформація:
Вчіть закони....А то кожен менеджер чи супервайзер З себе вумних корчать, вабще не їздіть...Тролейбусом,трамваєм.До*батись можна до любої машини навіть якщо вона зі всіма фарами і колесами.
А хто знає "дирки" в наших законах - може і без коліс їздити і без фар...тунінгісти....
А хто знає "дирки" в наших законах - може і без коліс їздити і без фар...тунінгісти....

- weed123
- Контактна інформація:
vovka,
Отбрось сомненья и тревоги,
Наполни свой бокал и пей,
Тот яд, что дали тебе Боги...
Ты, о нелепое созданье,
Что полнит мир ужасным злом,
Спасись: о стену мирозданья,
Ударься мерзостным челом...
А.с. ПИшкін...
Ты, сотворивший пасквиль сей,vovka писав:маразм якийсь якщо воно так дійсно по законах (в чому я сумніваюсь, бо права на працю в тебе ніхто не забирав, працювати дають змогу згідно законодавства).. тобто я теж можу виїхати на 3 колесах без ліхтарів вночі, без аптечки, без вогнегасника, в ноль затонованій машині, з пердаком , а також іншими серйозними поломками, і тикати всім дайцям конституцією бо їхні домагання порушують якісь там мої права "на працю" ?
круто![]()
Отбрось сомненья и тревоги,
Наполни свой бокал и пей,
Тот яд, что дали тебе Боги...
Ты, о нелепое созданье,
Что полнит мир ужасным злом,
Спасись: о стену мирозданья,
Ударься мерзостным челом...
А.с. ПИшкін...
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Ребята, давайте жіть дружно. Хто хоче - слухає. хто не хоче не слухає. Якщо людина знається на чомусь, то не треба встравляти свої поламані 5 коп щоб тільки виділитися з сірої маси. Я, наприклад, якщо вскочу в халепу звернуся за допомогою чи до знайомого юриста чи до weed123, оскільки вбачаю в його словах думку професіонала.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
weed123
Слава Україні
Проаналізуй нижчеподані нормативні акти.
Які довідки?
Хіба вішати таку маячню менту-лоху, толковий мент, то слухати не буде.
Штраф виписують на водія, а не на автомобіль.
Слава Україні

Проаналізуй нижчеподані нормативні акти.
Кодекс України про адміністративні правопорушенняПравила дорожнього руху України 31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:
...
31.4.3. Зовнішні світлові прилади:
в) не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла;
Стаття 121. Порушення водіями правил експлуатації
транспортних засобів, правил користування
ременями безпеки або мотошоломами
Керування водіями транспортними засобами, що мають
несправності гальмової системи, рульового управління,
тягово-зчіпного пристрою, зовнішніх світлових приладів (темної
пори доби) чи інші технічні несправності, з якими відповідно до
встановлених правил експлуатація їх забороняється, або
переобладнаними з порушенням відповідних правил, норм і
стандартів, або такими, що своєчасно не пройшли державного
технічного огляду, -
тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти
п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
А хто тобі має заборонити твоє право на водіння? Випишуть протокол за вищевказаною статтею і їдеш далі до наступного посту ДАЇ.weed123 писав:Заборонити керування не мають права, так як порушать конституційні права громадянина працювати.А конституція важливіша ніж ПДР.
Які довідки?
Який процесуальний статус таких "довідок"? чим вони регулюються? НІСЕНІТНИЦІ!weed123 писав:а є довідка з роботи "що автомобіль використовуєтся фірмою ....... як службовий" (така довідка робиться без проблем)
Хіба вішати таку маячню менту-лоху, толковий мент, то слухати не буде.
Штраф виписують на водія, а не на автомобіль.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Все вірно... було би... якби... в цьому випадку ти написав, як треба - проффесіонала.Vusiko писав:Ребята, давайте жіть дружно. Хто хоче - слухає. хто не хоче не слухає. Якщо людина знається на чомусь, то не треба встравляти свої поламані 5 коп щоб тільки виділитися з сірої маси. Я, наприклад, якщо вскочу в халепу звернуся за допомогою чи до знайомого юриста чи до weed123, оскільки вбачаю в його словах думку професіонала.
Більш глупі тлумаченя, ніж наводить наш проффесіонал міг би дати хіба проффесор.
Вибачте, звичайно. Нічого особистого.
І дійсно, не потрібно ляпати язиком, аби щось ляпнути.
Людина, на жаль, взагалі не розуміє про що пише.
Достатньо глянути витяги, які справедливо навів Жульєн.
Експлуатація такої машини - заборонена. Чорним по білому написано. Робоча це машина, приватна, після ДТП, з дєвками, з п'яним шефом - пофіг!
Їзда в темну пору з габаритами одним, двома, п'ятьма, справа, зліва, зверху, збоку, на чолі - заборонена! Тими ж Правилами. Цитата, яку не додав Жульєн:
При цьому, права керувати транспортним засобом - ніхто нікого не позбавляє. Керуй скільки влізе. Але справним ТЗ.19. КОРИСТУВАННЯ ЗОВНІШНІМИ СВІТЛОВИМИ ПРИЛАДАМИ
19.1. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості незалежно від ступеня освітлення дороги, а також у тунелях на транспортному засобі, що рухається, повинні бути ввімкнені такі світлові пристрої:
а) на всіх механічних транспортних засобах - фари ближнього (дальнього) світла;
Яка нафіг Конституція? Слово знайоме чи щойно з виборчої дільниці?
Рекомендую, для початку, осилити: http://auto.meta.ua/autolaw/pdd_ukr/. Інколи буває корисно. Особливо перед тим, як цінні поради роздавати.
- weed123
- Контактна інформація:
я вас всіх зрозумів...пояснень не буде чекаю БАН. 

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
За шо бан?weed123 писав:я вас всіх зрозумів...пояснень не буде чекаю БАН.
Путін [цензура].
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Дивна реакція.weed123 писав:я вас всіх зрозумів...пояснень не буде чекаю БАН.

Повторюсь, без образ! Просто, коли щось пишеш - базуйся не "я так думаю", а відкрий законодавство і почитай.
Чому? З точки зору логіки - все нормально. (Приліпити хоч щось, щоб твоє авто було видно на дорозі, хоч по великому рахунку то мало що дає). З точки зору законодавства - не можна їхати на такій машині. І, на мою думку, це правильно.
Сам колись, вночі, в жахливий туман, ледве втік від такого автобуса.

Чому доволі різка реакція? Не можна розкидатись порадами, які суперечать Законам, посилаючись на законодавство. Ти вводиш в оману десятки людей.
Ок, 8 людей з 10 почитають і зрозуміють, що ти не правий, а двоє, як от напр., Vusiko - сприймуть це, як правду. І рано чи пізно за це поплатяться.
А чим ми дурніші, чим менше знаємо - тим легше ДАІшникам доїти з нас бабло.

- Antares
Народ фулі ви тут демагогію розвели???
santosxxx попросив допомоги бо без машини обійтись не може щоб їздити по місту по роботі.
weed123 запропонував вихід з ситуації який думаю допоможе в більшості випадків (поки не відремонтує ТЗ) тим паче якщо їхати вечером по місту.
Звичайно якщо попаде на якогось урода то його нічого не спасе але...
І не тре розказувати як воно має бути по закону, самі знаєте як закон працює!
Не тре драматизувати ситуацію і розказувати як ви на трасі уникаєте зіткнень через таких уродів, людина пояснила що їздить в день по місту і вечером вертається з роботи (а не поночам по трасах в туман під гору єде на обгін без фари)
Хотів би я глянути на вас щоб робили ви якщо б залишись без коліс які вас годують. Дискутувати далі не буду (бажаючих потріпатись тут як я бачу море), свою думку висловив до кінця. Спасибі за увагу.
santosxxx попросив допомоги бо без машини обійтись не може щоб їздити по місту по роботі.
weed123 запропонував вихід з ситуації який думаю допоможе в більшості випадків (поки не відремонтує ТЗ) тим паче якщо їхати вечером по місту.
Звичайно якщо попаде на якогось урода то його нічого не спасе але...
І не тре розказувати як воно має бути по закону, самі знаєте як закон працює!
Не тре драматизувати ситуацію і розказувати як ви на трасі уникаєте зіткнень через таких уродів, людина пояснила що їздить в день по місту і вечером вертається з роботи (а не поночам по трасах в туман під гору єде на обгін без фари)
Хотів би я глянути на вас щоб робили ви якщо б залишись без коліс які вас годують. Дискутувати далі не буду (бажаючих потріпатись тут як я бачу море), свою думку висловив до кінця. Спасибі за увагу.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість