Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
правила поведінки з інспекторами ДАІ (відео)
- TOXA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
в неті багато різних відео, но дане думаю варто подивитись всім, водій спеціально нагліє,і порушує ПДР, і при цьому ні разу не заплатив штраф! http://uavto.dp.ua/news/3597
0631847864
- Corleone
Re: правила поведінки з інспекторами ДАІ (відео)
TOXA, ти не зовсім коректно написав.
Того хлопаку звати Владислав Мухін, і він ніколи не провокує, просто знімає на відео, якщо його зупиняють, та і штрафи платить, якщо виписують. Інша справа, що деколи він дійсно неправий...
Був в Росії інший чувак, який провокував спеціально, то там все скінчилося тим, що йому спалили автомобіль, і він тепер говорить, "не робіть такого, добре, що я живий".
А відео Мухіна варто переглянути, я якось вечірком всі передивився. особливо наші даішники припирають
http://www.youtube.com/user/Vladsimeiz - його профіль на Ютюбі.
Того хлопаку звати Владислав Мухін, і він ніколи не провокує, просто знімає на відео, якщо його зупиняють, та і штрафи платить, якщо виписують. Інша справа, що деколи він дійсно неправий...
Був в Росії інший чувак, який провокував спеціально, то там все скінчилося тим, що йому спалили автомобіль, і він тепер говорить, "не робіть такого, добре, що я живий".
А відео Мухіна варто переглянути, я якось вечірком всі передивився. особливо наші даішники припирають

http://www.youtube.com/user/Vladsimeiz - його профіль на Ютюбі.
- TOXA
Corleone, ну там є відео де він обігнав машину ДПС, там явно видно шо спеціально то зробив !))) в іншому повність згідний )
0631847864
- Corleone
А, ну з тим відео згоден 

- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Номер:7739
- Контактна інформація:
підписався ще дуже давно на нього на Ютубі, в одному з відео йому мєнт сказав що за ним числиться певно кількість штрафів шо 20 з фігом ніодного не заплаченого і притензій до нього немає, і що порушника в ньому не бачить!!! дуже класно говорить, а ще він часто в Україну заїжає і говорить з нашими!
Денис Автозапчастини
- TOXA
34 правопорушення але всі оплачені, він так казав )))))) тто було коли він забрав документи і пішов до машини , а той пів години сидів )Denzzzil писав:кількість штрафів шо 20 з фігом ніодного не заплаченого і притензій до нього немає
подившись ці всі відео дійсно розумієш шо то всьо настільки недоказуйно ( зі сторони ДАІ ) , а гаішнік йому показує радар, а той каже я вам калькулятор покажу ))))))

0631847864
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
в мене сусід юрист...TOXA писав:подившись ці всі відео дійсно розумієш шо то всьо настільки недоказуйно ( зі сторони ДАІ )
всі мабуть знають що повертати на пекарську їдучи зі сторони личаківської біля галицького базару не можна так от його (сусіда) там кожен раз зупиняють за це, він робить певну витримку кожен раз і коли всі можливі свідки розходяться питається про наявність доказів, при відсутності яких каже що міліонеру здалось що він повертав саме з тої сторони з якої говорить інспектор! якщо справа на тому не закінчується то у поясненні до протоколу (було таке 2-а рази) писав лише якісь три чи чотири закони і то тільки їхні порядкові номери...за півтора роки ще жодного позову йому так і не приходило...)))
П.С.хоча як на мене винен плати, не винен то можна пану міліціонеру і проблем наробити!
Денис Автозапчастини
- TOXA
як казав один юрист самий простий спосіб це протриматись 15 хв. і зафіксувати це, бо в нашому законодавстві пише, якшо протягом 15 хв. від здійснення адмінпорушення, небуло складено протоколу, дане порушення рахується недійсним, пишеш в протоколі шо з протоколом не згідний, требуєш оскраження в суді з даним працівником ДАІ і свідками, на місці підпису Z перекреслене...
потім самий простий спосіб виграти суд це відтянути справу на пів року, кожних пів року справи які не були розглянути автоматично закриваються на користь позивача ....)))
елементарно, був такий випадок в батька, суд, справу закрили на його користь, працівника ДАІ понизи в званні і була винесена догана..
потім самий простий спосіб виграти суд це відтянути справу на пів року, кожних пів року справи які не були розглянути автоматично закриваються на користь позивача ....)))
Denzzzil писав:П.С.хоча як на мене винен плати, не винен то можна пану міліціонеру і проблем наробити!
елементарно, був такий випадок в батька, суд, справу закрили на його користь, працівника ДАІ понизи в званні і була винесена догана..
0631847864
- Breaker
ооо, цікаво буде глянути... Доречі, я теж бачив всі частини "Таран и ДПС" - хто не бачив, то обов'язково гляньте
Зверніть увагу (я про лінк ТОХИ), там в першому відео репортаж з телебачення так там на 2:50 грає музон з матами (Ак-47 Кругом тонирован), як таке в ефір на телебачення пустили?!!!!!!!
Зверніть увагу (я про лінк ТОХИ), там в першому відео репортаж з телебачення так там на 2:50 грає музон з матами (Ак-47 Кругом тонирован), як таке в ефір на телебачення пустили?!!!!!!!
ще б той юрист точно вказав, в яких законах це написано, ціни йому б не було :)TOXA писав:як казав один юрист самий простий спосіб це протриматись 15 хв. і зафіксувати це, бо в нашому законодавстві пише, якшо протягом 15 хв. від здійснення адмінпорушення, небуло складено протоколу, дане порушення рахується недійсним, пишеш в протоколі шо з протоколом не згідний, требуєш оскраження в суді з даним працівником ДАІ і свідками, на місці підпису Z перекреслене...потім самий простий спосіб виграти суд це відтянути справу на пів року, кожних пів року справи які не були розглянути автоматично закриваються на користь позивача ....)))
- TOXA
нармальна пісня ) чого би і в ефір не пустити ))))Breaker писав:Зверніть увагу (я про лінк ТОХИ), там в першому відео репортаж з телебачення так там на 2:50 грає музон з матами (Ак-47 Кругом тонирован), як таке в ефір на телебачення пустили?!!!!!!!
я в них не сільон, такшо це і так без смислу для мене ))))A1 писав:ще б той юрист точно вказав, в яких законах це написано, ціни йому б не було :)
0631847864
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Класний пацан, такий на релаксі. А вот Таран пожалів( спалили йому його беху
Путін [цензура].
- TOXA
ага, правда сам винуватий, уж за слышком в роль выйшов ) правда не факт шо цьому тож спалять ) але вона думаю на повному каско)))Dark Wind писав:А вот Таран пожалів( спалили йому його беху
0631847864
- Corleone
Нове відео, щоправда тут на ДАІ, а ППС
http://vkontakte.ru/video870205_139659779
http://www.youtube.com/watch?v=iP6odwNaDYs

http://vkontakte.ru/video870205_139659779
http://www.youtube.com/watch?v=iP6odwNaDYs
-
- Ім'я:pavel
- Номер:ВС 0000 СЕ
- Контактна інформація:
та які правела???завжди треба бути людиною!!!!!вот і все............а якшо начинають тим користатися вони то тоді............ух.............люблю піну пускати..............))
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
- santosxxx
- Подякували: 1 раз
slim_painter, 
slim_painter писав:http://www.berloga.net/view.php?id=103636

- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Контактна інформація:
чесно кажучи я би теж тому чуваку дав в челюсть якби він так зі мною говорив! але в позаслужбовий часslim_painter писав:http://www.berloga.net/view.php?id=103636

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей