Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Во Львове гаишники обнаружили „отстойник” угнанных авто
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Знов когось накрили...
====
Во Львове работники Госавтоинспекции обнаружили хранилище угнанных автомобилей. Об этом «proUA» сообщили в пресс-службе Департамента ГАИ МВД Украины.
Хранилище угнанных автомобилей злоумышленники обустроили непосредственно в областном центре. Специализировались воры на престижных моделях „БМВ”. В частности работники Госавтоинспекции обнаружили здесь джип „БМВ - Х5”, который с прошлого года разыскивался Интерполом, и шесть легковушек „БМВ”, угнанных в 2002 году. На всех автомобилях были уничтожены номера кузовов.
Кроме того, по информации пресс-службы, на территории „отстойника” хранились два кузова автомобилей „БМВ” с вырезанными номерами узлов и агрегатов и большое количество запасных частей к легковушкам отмеченной модели.
По данному факту проводится расследование.
http://proua.com/news/2006/06/08/100203.html
====
Во Львове работники Госавтоинспекции обнаружили хранилище угнанных автомобилей. Об этом «proUA» сообщили в пресс-службе Департамента ГАИ МВД Украины.
Хранилище угнанных автомобилей злоумышленники обустроили непосредственно в областном центре. Специализировались воры на престижных моделях „БМВ”. В частности работники Госавтоинспекции обнаружили здесь джип „БМВ - Х5”, который с прошлого года разыскивался Интерполом, и шесть легковушек „БМВ”, угнанных в 2002 году. На всех автомобилях были уничтожены номера кузовов.
Кроме того, по информации пресс-службы, на территории „отстойника” хранились два кузова автомобилей „БМВ” с вырезанными номерами узлов и агрегатов и большое количество запасных частей к легковушкам отмеченной модели.
По данному факту проводится расследование.
http://proua.com/news/2006/06/08/100203.html
- vovka
- Контактна інформація:
Сьогодні читав інтерв'ю якраз на цю тему з головним гаїшником. Жалівся що в більшості випадків люди в міліцію не звертаються, а платять "хлопцям". З іншого боку міліція теж безплатно нічого не найде. Тому фіг його знає.21043 SW писав:Через тиждень за певну суму хлопці повернули.
А взагалі на нові машини краще страховку оформити. Дорого. Але зато спиш спокійно.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Як раз викликали ДАЇ, але від них діла, як з козла молока :lol: Нічого доброго не сказали, а сама машина, взагалі 700 метрів стояла. Кого шукала і де шукала наше ДАЇ Я так і не поняв :lol:vovka писав:Жалівся що в більшості випадків люди в міліцію не звертаються, а платять "хлопцям". З іншого боку міліція теж безплатно нічого не найде.
Dynamic Sport Latvia
- vovka
- Контактна інформація:
А цього я вже незнаю. Напевно грошей хочуть гади.. І дав би їм грошей з задоволенням щоб провчили тих бандюганів, і щоб не почуватися лохом, але от тільки бандюгани тобі майже 100% вернуть машину цілою за ці гроші, а міліція фіг його знає.. Ризиків більше..21043 SW писав:Так чому вони знайти не можуть, якщо вони все знають??????????
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я особисто думаю, що це [цензура], спілкування з бандитськими структурами більш надійне ніж з міліцією, таке може бути тільки в нас, і саме головне ми сміло всіх лапаємо на хабарях, а бандити з кожнем днем все краще і краще себе почувають. Вдумайся, вкрали за одну ніч 7 однакових авто з різних частин Львова, при тому відразу був введений "план-перехват" :lol:vovka писав:але от тільки бандюгани тобі майже 100% вернуть машину цілою за ці гроші, а міліція фіг його знає.. Ризиків більше..
Dynamic Sport Latvia
- vovka
- Контактна інформація:
Ну і про теж саме. Надійніше. Але потім якісь відчуття погані.21043 SW писав:спілкування з бандитськими структурами більш надійне ніж з міліцією
Мою квартиру як ограбили - міліція тоже ніфіга не зробила. Хотя заяву я написав. Десь напевно тепер пилюкою припадає.. Добре що вкрали тільки 1000 грн

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість