там вже охорона на трасі стоїть?Injector писав:правильно каже! на ралі за таке знімають з гонки
я орієнтовно в 11:00jon писав:Хто коли виїжає?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK, Injector
там вже охорона на трасі стоїть?Injector писав:правильно каже! на ралі за таке знімають з гонки
я орієнтовно в 11:00jon писав:Хто коли виїжає?
Блін, нарили, і колію і бугорки, но було весело тільки холодно,[цензура]....Fest писав:Не переживайте за свои бампера и ходовую!!! На сегодняшний день там укатанный снежок без бугров!!!И нет глубокой колеи разве что завтра нароют
і ще глядачів трохи було, і просто народу який приїхав покататисяB@riska писав:а учасників десь 25 було...може трохи більше..
звідти зверху класно було видно якраз спрінт, бачив шо там на верху було купа народу! )))B@riska писав:цікаво як він на той ангар вскорапкався, що першу фотку зробити
з них вроді всі ціліDenzzzil писав:як там той сноубордист, шо за вектрою катався )))
були машини з поломаними бамперами, і взагаліі якісь форс-мажори траплялись, а то я кінця не дочекався...A_D писав:з них вроді всі цілі потім на сузукі перс... ой трос перечепили
да..ми якраз пересіклись на обіздній городоцькійDenzzzil писав:а то я кінця не дочекався...
ну з бамперами небачив а от з бризговиками відірваними то булиDenzzzil писав:були машини з поломаними бамперами, і взагаліі якісь форс-мажори траплялись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей