Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це тіпа щоб його авто не купити?LEgEnDA писав:є фотки? сильно постраждалий пострадав?
DNK писав:в нього за рік 4 ДТП
фоток нема,в нього бампер тріснув і загнуло місце де запаска,я попав 4100грн з них 500 даі,свої витрити не рахую бо фари мені дали на халяву б.у,бампер цілий тошо алюмінєву фігню всередині поміняти(завтра мають підігнати)ну і капот ще бажано поміняти.роблю сам тому за роботу не попадаю,отак я за день попав на 4 штучки.LEgEnDA писав:DNK, є фотки? сильно постраждалий пострадав?
1. З дуру можна і х...й зламатиLEgEnDA писав:А де ті шо кричать про небезпеку для оточуючих їздячи на літній?? Я перезув БМВ, по мокрій дорозі на поворотах получається дріфт, на літній такого не було
Liuskywalker писав:в тому то і прикол , що пішохід винуватий . а механізму притягнення до відповідальності немаMukola писав:ловіти таких треба і ...................
чуваче, я бачу ти тоже такий знаток внутрішньої жизні в суді шо піпєц... і парішати тіпа можеш всьо... і замолодити кого хоч там...Ziro-cool писав:Кароче тут всі таки знатоки шо просто п-ц:
значить кажу як є: якби суддя говорив особисто з кожним порушником ПДР то на розгляд кримінальних справ в нього б незалишилося часу і поїхав би мозгами на 3-тій день - то 1
2. на порушника який вчинив ДТП велеться адміністративна справа і який штраф накласти беду рігати не суддя а помічник судді в якого на розгляді та справа(вон и люди гододні тому домовитися з ними можна, але якщо в санкції сказано шо мін покаранням є певна сумма штрафу а не попередження то буде штраф, вже від тебе залеж чи то буде мін штраф чи максимальн)
тобі повинна прийти повістка з'явитися до судді(вказано його прізвище) коли зайдеш в суд(ти де прописаний?)то побачиш шо перед тим як бачитись з суддею ти в приймальні побачиш 2-3 помічника, показуєш їм повістку і починаєш: дійсно я попав в ДТП перший раз, дорога слизька, жінка вагітна, безробітний ....., а далі твої риторичні здібності(вміння молодити),
3. я колись йдучи до судді і знаючи шо мушу заплатити штраф 250 грн
з помічницею судді домовився за шоколадку (15 грн) і покарання не штраф а попередження(),
4. чуть шо звертайся, є друзі в суді
1. молодити мав в розумінні не козу якусь причарувати а з людиною домовитисяFelix писав:чуваче, я бачу ти тоже такий знаток внутрішньої жизні в суді шо піпєц... і парішати тіпа можеш всьо... і замолодити кого хоч там... хотів багато чого спростувати але напишу коротко: те, що деколи одного рау може відбутися чи відбулося просто, не означає, що так є завжди
ооо. тепер ти написав реальні речіZiro-cool писав:1. молодити мав в розумінні не козу якусь причарувати а з людиною домовитисяFelix писав:чуваче, я бачу ти тоже такий знаток внутрішньої жизні в суді шо піпєц... і парішати тіпа можеш всьо... і замолодити кого хоч там... хотів багато чого спростувати але напишу коротко: те, що деколи одного рау може відбутися чи відбулося просто, не означає, що так є завжди
2. в суді працюю дійсно знаю як то робиться.
3. всім хто так попадав підказував як робити спрацьовувало, не завжди (залежно якого р-ну суд, хто суддя суду, і яке правило порушене) але в більшості випадків ТАК
хто хоче можу пояснити більше, і докладніше як такий механ працює,
:) без обід якшо здався зарозумілиМ
до речі сам пережив 3 ДТП тіки коли я за рулем, і можу сказати:
"ПОСЛЕ БОЯ МЕЧАМИ НЕ МАШУТ".
НАЙКРАЩА ДУМКА ЗАВЖДИ ПРИХОДИТЬ ТАК ТИЖДЕНЬ ПОСЛЯ ПОДІЇ, КОЛИ ОЦІНЕНІ ВСІ ФАКТИ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей