Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як вернути права?
-
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Після вчора сталось Дтп(( таке не велике,факт в тому що виписали протокол на мене і права вилучили!Напевно прийдеться чекати судуююМоже хтось з таким зтикався???
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Як вернути права?
будеш чекати суду і їздити з справкою... а суд вирішить чи забирати в тебе права на довший термін і відправляти на перездачу чи повернути... от таке.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Konsperant
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
хз, в мені в автошколі сказали шо дайці немають права забирати права... чи то тільки в окремих випадках? чи то просто я не так зрозумів?
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
We will die!
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
це взагалі бред з тим забиранням прав, позбавити водійського посвідчення може тільки судове рішення, бо то як виходить, приїхав мент, оформив ДТП і одразу виявив хто винен, ну ясно, що в більшості випадків це очевидно, але нашо тоді суд. якщо ДАІвець вже все вирішив замість суду?
Ford?
- Antares
Якщо дтп незначне то думаю що все обійдеться.
в мене був схожий випадок але був "наїзд на перешкоду" (на стоянці під час парковки, під пильним наглядом охоронця - одним словом як в анеку а тепер вилазь і подивись що ти народбив
)
Так ось в мене також вилучили права (недотримання безпечного інтервалу під час руху
), місяць катався з бумажкою потім прийшла повістка в суд. Прийшов спитали чи маю зараз гроші щоб заплатити штраф (300 з чимось гривень) , виписали квитанцію і сказали оплатити. Приніс їм чек вони добавили до справи почекав ще 15 хв принесли бумажку сказали йти на городоцьку забирати права, якщо не будуть віддавати то щоб вернувся і сказав їм. Я пішов в черзі не стояв бо черга до того відношення не мала, якась тьотінька подивилась бумажку порилась в столі дістала пої права написала в талоні що права повернуто і все гуляй вася... вот так вот.
в мене був схожий випадок але був "наїзд на перешкоду" (на стоянці під час парковки, під пильним наглядом охоронця - одним словом як в анеку а тепер вилазь і подивись що ти народбив

Так ось в мене також вилучили права (недотримання безпечного інтервалу під час руху

- Antares
то вони раніше не мали права забирати права, а зараз маютьKonsperant писав:хз, в мені в автошколі сказали шо дайці немають права забирати права... чи то тільки в окремих випадках? чи то просто я не так зрозумів?

- для оскарження, в принципі це нормальний підхід але мабуть не з нашими дайцямиFobos писав:але нашо тоді суд. якщо ДАІвець вже все вирішив замість суду?

- Breaker
думаю вилучають для того, щоб обоє водіїв в суд прийшли
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Чекаєш постанови суду. Потім оплачуєш штраф, робиш копію з квтанції, йдеш з постановою (точніше видають копію з мокрою печаткою) оригіналом квитанції та копією в ДАІ (20 каб). Показуєш це все, потім їм залишаєш постанову та копію квитанції про сплату та отримуєш права. Оригінал квитанції здаєш в суд. (ще одну копію квитанції залиш для себе)
! В ДАІ краще прийти з оригналом квитанції (про всяк випадок) !
! В ДАІ краще прийти з оригналом квитанції (про всяк випадок) !
Impossible is Nothing
-
Та то таке дтп сталось аж смішно..!Заправився я на заправці точніше,карточка не зчитувала,Ра сихові проспект червоної калини біля арсену АНП заправка от зняв гроші і повернув назад на заправку помаленько бо лід їду за шкодою,там в принципі одновт рух рхується ,але там всі їдуть тні знаку від сторони арсену нема,от ітут ланос (У) набирає розгону,я зупинився ,а він шо по тормозах і суне вмене іхав так не помалу і бац....в нього фара капот,бампер,крило!А я на Ваз 2101 то тільки крило трохи і перід загнуло фара ціла)).
О приїхали ті пси через 40 хв ше 30 все оформляли .одним словом хай всіх Бог береже від таких випадків...
О приїхали ті пси через 40 хв ше 30 все оформляли .одним словом хай всіх Бог береже від таких випадків...
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Скоріше для того щоб не бігати за порушником, якого суд позбавив прав, і потім відбирати в нього посвідченняBreaker писав:думаю вилучають для того, щоб обоє водіїв в суд прийшли
До РОМАН1111
В тебе цивілка була? Що тобі попередньо сказали у вдділі ДТП, тобто на рахунок того хто винен в даній ситуації?
Impossible is Nothing
-
Він в мене заїхав (а винен я не туда повернув Одосторонній рух рахується!А сказали,суд через місяць,як вирішить суд ....тоді приходете до нас.Цивілка є в мене,в страховій написав заяву на другий день і взяв довідку про дтп.
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
РОМАН1111, Там при віїзді з Арсену знаку немає ( наскільки я пам"ятаю) такшо кажи, що ти невинен. Знаку нема їду куда хочу, а те, що там впринципі тебе цікавити не повинно. Для водія є одне ЗНАКИ.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Вірно. Права може вилучити ДАІшник, до вироку суду, якщо ти скоїв порушення, яке передбачає вилучення прав (ДТП - підходить до цього формулювання).T5-R писав:Скоріше для того щоб не бігати за порушником, якого суд позбавив прав, і потім відбирати в нього посвідченняBreaker писав:думаю вилучають для того, щоб обоє водіїв в суд прийшли
А офіційно і остаточно їх вилучає саме суд.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
ЗІ. Повернути права, тобто пом'ягшити свою вину можна згідно адмін.кодексу.
Варіант 1. Довести, що ти не винен.
Варіант 2. Покаятись в порушенні, принести позитивну характеристику з роботи, пояснити судді, що ти не правий, але ряд обставин (лід, відсутність знаків тощо) призвели до цього. І т.д., і т.п.
Варіант 1. Довести, що ти не винен.
Варіант 2. Покаятись в порушенні, принести позитивну характеристику з роботи, пояснити судді, що ти не правий, але ряд обставин (лід, відсутність знаків тощо) призвели до цього. І т.д., і т.п.
-
Так 20 числа,був суд,прийшла повістка на 9,30 чекав ще 30 хвилин до 10 год.Заходжу в кабінет,питають вину визнаєш,кажу так повернув на зустр рух,думаю не буду щось доказувати... каже ну тоді мінімальний штраф сплати заплатив штраф 340,мінімальний по цій статті (124ст,)через десять днів,маю забрати постанову ,і права!
-
- Ім'я:саня
Забрати можна не чекаючи судаРОМАН1111 писав:Після вчора сталось Дтп(( таке не велике,факт в тому що виписали протокол на мене і права вилучили!Напевно прийдеться чекати судуююМоже хтось з таким зтикався???
-
Права у мене))! коли забирав з даї,то щоб в талон не записали що права вилучались,поставив каву!!!)
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
Це якраз і є той окремий випадокKonsperant писав:хз, в мені в автошколі сказали шо дайці немають права забирати права... чи то тільки в окремих випадках? чи то просто я не так зрозумів?
Під час оформлення ДТП права ТИМЧАСОВО вилучаються у водія який є винним у ДТП, натомість видають тимчасові. Це не означає що вас позбавили прав.....таке рішення може прийняти лише суд....а якщо ні то після сплати штрафу права повертають
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
А хіба не тільки суд може визнати когось винним?Crush писав:права ТИМЧАСОВО вилучаються у водія який є винним у ДТП,
Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей