Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як поводити себе з дайцями, мануал!
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
а ше діє той прикло що по місту 80 а по трасі 110??
дайте більше інфи
дайте більше інфи
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: як поводити себе з дайцями, мануал!
Во блін, потянулися. Невже так важко тримати себе в рамках правил?Apokalipsis писав:а ше діє той прикло що по місту 80 а по трасі 110??
дайте більше інфи
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
Vusiko, так то і є правила))) тільки нові!
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
по правилпах ти можеш їхати по місту 60 траса 90, з 2-а полосами в одну сторону і суцільною, або парканчиком 110Apokalipsis писав:а ше діє той прикло що по місту 80 а по трасі 110??
але в наших правилах є допустимі 20км. їх можна використовувати, а можна і ні, це твоє право, за них шрафу немає, але є усне попередження...
Денис Автозапчастини
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Найкращий захист це досканалі знання правил дорожнього руху.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Vusiko
+1000. Просто в нас яка фігня получається? Думаю 80% форумчан получили свої права практично не дивлячися в ПДД, а просто заплативши гроші на екзамені. Якби зелене поняття хто, як і куда їхати маємо. І з часом чисто на рівні підсвідомості користуємся Правилами по правилах, але кол доходить діло до спілкування з працівником ДАЇ то ніхто не може згадати, а може і не знає що тампише в правилах по тому чи іншому випадку. А ДАЙці тим і користуються. Як то кажуть " Без лоха і жизнь плоха". Бо знання правил то їхній хліб. І не треба їх обзивати і видумувати проти них всякі хитрі маніпуляції.jon писав:Найкращий захист це досканалі знання правил дорожнього руху.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Аякже, на дорозі приблизно 95% водіїв ачкуютьBreaker писав:а в мене талон про ТО на лобовому, значить я ачкую)))))))

Скажіть мені будь ласка, невже Вам так подобається дразнити інспекторів?? Нащо таке робити (маю на увазі не клеїти талон чи стікер), щоб потім зупиняли, Ви працівнику щось доказували, в результаті тратили СВІЙ час, даїшнику то все рівно Він на службі. А може Вам подобається процес спілкування з ДПСниками???t309 писав:вам бачу подобаєтся на задніх лапках пригати перед дядями у формі, ну то ця тема не для вас, нех тут писати, клейте і далі під лобове

Найкращий захист - це напад :)jon писав:Найкращий захист це досканалі знання правил дорожнього руху.
+1, треба вживати заходів якщо Вони бурять, а так нащо "кликати вовка з лісу"?Vusiko писав:А ДАЙці тим і користуються. Як то кажуть " Без лоха і жизнь плоха". Бо знання правил то їхній хліб. І не треба їх обзивати і видумувати проти них всякі хитрі маніпуляції.
Impossible is Nothing
- jon
- Контактна інформація:
T5-R писав:jon написав:Найкращий захист це досканалі знання правил дорожнього руху.Найкращий захист - це напад
Яким чином буш нападав?
100 пудняк, в людей якийсь фетишизм до тих ДПС-никівСкажіть мені будь ласка, невже Вам так подобається дразнити інспекторів?? Нащо таке робити (маю на увазі не клеїти талон чи стікер), щоб потім зупиняли, Ви працівнику щось доказували, в результаті тратили СВІЙ час, даїшнику то все рівно Він на службі. А може Вам подобається процес спілкування з ДПСниками???![]()
- jon
- Контактна інформація:
T5-R писав:Скажіть мені будь ласка, невже Вам так подобається дразнити інспекторів?? Нащо таке робити (маю на увазі не клеїти талон чи стікер), щоб потім зупиняли, Ви працівнику щось доказували, в результаті тратили СВІЙ час, даїшнику то все рівно Він на службі. А може Вам подобається процес спілкування з ДПСниками???
Дразнити не треба дороще получається!!!1 А якщо понормальному то ще й відпустити можуть.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
В шахах є "Захист нападом", це я так до слова написавjon писав:T5-R написав:
jon написав:Найкращий захист це досканалі знання правил дорожнього руху.Найкращий захист - це напад
Яким чином буш нападав?

Impossible is Nothing
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
якщо ти не клеєш бо ліньки то у тебе все ок зі спийняттям навколишнього світу і усвідомленням свого місця в ньому!!!ghost™ писав:t309, а якщо мені ліньки то все клеїти на скло - то я ачкую чи ні?
давай продовження інструкції
продовження буде коли буду мати час щоб зібратися з думками і написати, + натхнення.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- t309
- Контактна інформація:
це погана звичка ще з совка!!! і не 95 а 99T5-R писав:Аякже, на дорозі приблизно 95% водіїв ачкують
- t309
- Контактна інформація:
читайте уважно, за рік мене жодного разу не зупинили через талон ТО про нього питали лише коли небуло до чого [цензура]...я а про час, якби ці га...ди не зупиняли просто так а мене тільки так і зупиняють я б їм мозги не [цензура] і час їхній не забирав, а так нехай знають що хочаб один з 10 на авось зупинених попє їх крові і забере їхні 10хвилин за які б вони могли реального порушника зупинити і скласти протокол!!!T5-R писав:Скажіть мені будь ласка, невже Вам так подобається дразнити інспекторів?? Нащо таке робити (маю на увазі не клеїти талон чи стікер), щоб потім зупиняли, Ви працівнику щось доказували, в результаті тратили СВІЙ час, даїшнику то все рівно Він на службі.
- Danko
- Ім'я:Danko
- Контактна інформація:
t309, Я чекаю продовження...Будь ласка. В мене просто є одна велика проблема - Мій Таурег дуже дико виділяється в толпі І МЕНЕ ЗУПИНЯЮТЬ ВЕСЬ ЧАС. Причому постійно домахуються! То з номером, те що він з боку, навіть з бамперами, те що я мов попав в дтп, і міняю бампера і фарбую, чи є в мене довідка про ДТП, Вихлопні труби, Один навіть питався чи є документи на переобладнання машини на спортивну машину. З мотором - відкрити капот, Який же в мене об'єм двигуна! і взагалі кучу збрєднєй і то постійно одне і теж саме.
NISMO DRIFT TEAM///
- Vusiko
Danko покажи їм в такому разі талон ТО який прикріплений на лобовому і нехай відїпуться. Це не їхня робота провіряти чи машина неперероблена. Якщо ти пройшов То значить всьо нормально.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
це не помагає - мав минулого тижня подібну ситуацію, не помогло, написав скаргу в прокуратуру, вчора дзвонили з прокуратури і дали зрозуміти що з того нічого не вийде, тепер буду чекати на постанову і офіційну відповідь з прокуратури і подавати позов до суду (якщо до того часу не передумаю)Vusiko писав:Danko покажи їм в такому разі талон ТО який прикріплений на лобовому і нехай відїпуться. Це не їхня робота провіряти чи машина неперероблена. Якщо ти пройшов То значить всьо нормально.
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Номер:58
- Контактна інформація:
Danko, Ті пі....си хочут зірвати бабки.не знаю шо мене чекає...
Тицяй мордою в лобове і показуй талон Т/О
Добре шо хоть відминили Т/О на дорозі то взагалі пісец був би
Тицяй мордою в лобове і показуй талон Т/О

Добре шо хоть відминили Т/О на дорозі то взагалі пісец був би

jdm" as [цензура]!!!
- weed123
- Ім'я:WeeD
- Номер:9022
- Контактна інформація:
За мануал - автору подяка. Але Якщо людина не знає законів а має тільки цей мануал- при борзоті з гайцем тільки зажене себе і розізлить того хто "з органом від зебри" ходить.І щоб борзіти - теба як мінімум знати ПДР,Конституцію,закон про міліцію та бажано внутрішній устав патрульної служби. На прикладі страховки:
Українське законодавство дуже заплутано, і очевидно, що більша частина громадян, абсолютно не розуміє, як воно працює. Часто постанови Кабінету Міністрів повністю суперечать Законам України, що вводить в оману водіїв, а також дає механізми інспекторам ДАІ маніпулювати і незаконно штрафувати.
Кожна людина, хто сідає за кермо автомобіля повинен знати, що основний документ, який регламентує його права та обов'язки називається Закон України «Про дорожній рух». У ст. 16 цього закону, написано, що водій зобов'язаний мати при собі і за вимогою співробітників міліції передавати для перевірки посвідчення, реєстраційні та інші документи, що підтверджують право на керування транспортним засобом, а також дорожні (маршрутні) листи і документи на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях), а у випадках, передбачених законодавством, страховий поліс про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та ліцензійну картку на автомобільний транспортний засіб у разі надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів.
Як видно, законодавець чітко розділив процес передачі співробітнику міліції документів на машину і страхового поліса. Простими словами - обов'язок водія показати Страхівку, виникає лише у випадках передбачених законодавством, і ці випадки відрізняються від тих, які виникають при обов'язках показати права і техпаспорт.
Що ж це за випадки, про які говориться Законі «Про дорожній рух»? Адже не дарма законодавець помістив цю фразу? Відповідь на це питання ми зможемо знайти в Законі «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів». У пункті 21.2 ст. 21 зазначеного документа говориться, що контроль за наявністю договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється Державтоінспекцією МВС України під час проведення державного технічного огляду, реєстрації транспортних засобів, а також при складанні протоколів щодо порушень правил дорожнього руху та оформленні матеріалів дорожньо - транспортних пригод.
Таким чином, Законом України визначено чіткий перелік випадків, коли інспектор має право вимагати, а водій зобов'язаний надати страховий поліс. У будь-яких інших ситуаціях, перевірка ГО - незаконна.
У пункті 2.1 Правил Дорожнього руху вказано, що водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів і згідно з 2.4 на вимогу працівника міліції передати її для перевірки.
Виходить, що ПДР зобов'язують водія передавати поліс завжди, коли побажає інспектор, незважаючи на випадки, передбачені законодавством. Але як ми вже писали, при конфлікті двох нормативно-правових актів, вищу силу матиме Закон. Що ж робити в цій ситуації водієві?Я однозначно раджу дотримуватися саме Закону «Про дорожній рух», тим більше, що за відмову передавати поліс, інспектор ДАІ не має права вас оштрафувати.
Але з цього законодавчого конфлікту, є чіткий вихід. Треба просто почитати Конституцію. Ст. 19 Основного закону говорить, що органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, передбачений Конституцією та законами України.
Зверну увагу, що в ст. 185 КУпАП написано, що громадянин карається за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків.
Як бачите різні закони стосуються одного і того-ж, але в них різні трактування.
Українське законодавство дуже заплутано, і очевидно, що більша частина громадян, абсолютно не розуміє, як воно працює. Часто постанови Кабінету Міністрів повністю суперечать Законам України, що вводить в оману водіїв, а також дає механізми інспекторам ДАІ маніпулювати і незаконно штрафувати.
Кожна людина, хто сідає за кермо автомобіля повинен знати, що основний документ, який регламентує його права та обов'язки називається Закон України «Про дорожній рух». У ст. 16 цього закону, написано, що водій зобов'язаний мати при собі і за вимогою співробітників міліції передавати для перевірки посвідчення, реєстраційні та інші документи, що підтверджують право на керування транспортним засобом, а також дорожні (маршрутні) листи і документи на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях), а у випадках, передбачених законодавством, страховий поліс про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та ліцензійну картку на автомобільний транспортний засіб у разі надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів.
Як видно, законодавець чітко розділив процес передачі співробітнику міліції документів на машину і страхового поліса. Простими словами - обов'язок водія показати Страхівку, виникає лише у випадках передбачених законодавством, і ці випадки відрізняються від тих, які виникають при обов'язках показати права і техпаспорт.
Що ж це за випадки, про які говориться Законі «Про дорожній рух»? Адже не дарма законодавець помістив цю фразу? Відповідь на це питання ми зможемо знайти в Законі «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів». У пункті 21.2 ст. 21 зазначеного документа говориться, що контроль за наявністю договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється Державтоінспекцією МВС України під час проведення державного технічного огляду, реєстрації транспортних засобів, а також при складанні протоколів щодо порушень правил дорожнього руху та оформленні матеріалів дорожньо - транспортних пригод.
Таким чином, Законом України визначено чіткий перелік випадків, коли інспектор має право вимагати, а водій зобов'язаний надати страховий поліс. У будь-яких інших ситуаціях, перевірка ГО - незаконна.
У пункті 2.1 Правил Дорожнього руху вказано, що водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів і згідно з 2.4 на вимогу працівника міліції передати її для перевірки.
Виходить, що ПДР зобов'язують водія передавати поліс завжди, коли побажає інспектор, незважаючи на випадки, передбачені законодавством. Але як ми вже писали, при конфлікті двох нормативно-правових актів, вищу силу матиме Закон. Що ж робити в цій ситуації водієві?Я однозначно раджу дотримуватися саме Закону «Про дорожній рух», тим більше, що за відмову передавати поліс, інспектор ДАІ не має права вас оштрафувати.
Але з цього законодавчого конфлікту, є чіткий вихід. Треба просто почитати Конституцію. Ст. 19 Основного закону говорить, що органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, передбачений Конституцією та законами України.
Зверну увагу, що в ст. 185 КУпАП написано, що громадянин карається за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків.
Як бачите різні закони стосуються одного і того-ж, але в них різні трактування.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість