Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автокабелі мм2 в Вт
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Я підключив свій саб від підсилювача дротом 1.5мм2(на підсилювачі роз`єм під такі розрахований), сьогодні слухав інший саб і чоловік саб якого я слухав, дуже сміявся з моїх дротів :) і дуже доказував, що я на тому дроті (довж. 1,2м) при 200-250Вт сильно втрачаю того самого басу :)
Питання: які перерізи рекомендують під які навантаження, наприклад 1мм2-до 100Вт, 1.5мм2 до 150Вт і т.д.? Можете розтолкувати?
Питання: які перерізи рекомендують під які навантаження, наприклад 1мм2-до 100Вт, 1.5мм2 до 150Вт і т.д.? Можете розтолкувати?
volleyball.lviv.ua/blog/
- ярик
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Автокабелі мм2 в Вт
згідний на всі 100%,але...на мою імху...найважливішим зараз є момент саме якості дроту!!!Dj kvass писав:Основними параметрами які визначають переріз дроту є: ПОТУЖНІСТЬ і ДОВЖИНА.
простий приклад з особистого досвіду:з початків,як тимчасово, свій саб підключив дротом,який попався під руку першим,а саме з бу проводки гольфа 2.
на днях,купивши акустичний провід відповідного січеня,пропаявши і встановивши - був досить таки розчарований!попередній провід,хоч і меньшого січення давав набагато кращий результат!!!
для себе роблю вивід:з тої ж таки проводки,хай і не сугубо акустичної і не такої еластичної ефект буде в рази кращим ніж від того лайна,що продається в нас і називається як завгодно!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей