Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кто какие свечи ставит в ВАЗ ?
- Bod
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
наміняв тих сівічок поки не взяв ,,Бош,, відкатав 2р = 40тис. , хоча вони ще нормально робили але тест на високовольтному тестері під тиском показав, що вже своє відмучили. Зараз маю також Бош але той який німці ставлять на мерсюки . Таке задоволення винесло 120грн. і не жалію в них впевнений на всі 100% 

- mysha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Figaro
То шо в тебе отак свєчі чорніють то може не так від них як від запалення залежить. Може і DENSO поможуть трохи, а може і нє. Краще трамбльор перебери або дай якомусь "трамбльорщику" ну і зазор треба виставити. Спочатку можеш сам попробувати позачищати контакти і виставити зазор. Як поможе то тоді вже як завершення постав нові свічки. Але то моя думка. Якшо хочеш то можу купити свічки але аж на наступному тижні.
То шо в тебе отак свєчі чорніють то може не так від них як від запалення залежить. Може і DENSO поможуть трохи, а може і нє. Краще трамбльор перебери або дай якомусь "трамбльорщику" ну і зазор треба виставити. Спочатку можеш сам попробувати позачищати контакти і виставити зазор. Як поможе то тоді вже як завершення постав нові свічки. Але то моя думка. Якшо хочеш то можу купити свічки але аж на наступному тижні.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей