ну і я закину пару фоток своєї ласточкиMasterMind писав:Ну і я заодно пару хфоток свого толіка закину

P.S: машинка класна :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну і я закину пару фоток своєї ласточкиMasterMind писав:Ну і я заодно пару хфоток свого толіка закину
по-ходу там все добре,вони мають йти луджені...Mick писав:як з проблемами кузовом
1996 р. 2.0і., по кузову проблеми є.. передне крило тріскає, пороги треба варити, вроді більш нічого ...весною буду дивитися)Mick писав:Kekc, який рік в тебе?
сам ти зіл!!! багато машин між собою схожі, але ж не до такої степені!Fobos писав:ABCD0002.jpg ВАЗ десятка ну вилита десятка Тільки у десятки ще капот від зіла.
Ну що, ти вже дивився на цей апарат?Mick писав:вот - http://auto.ria.ua/auto_seat_2148302.html
покишо єдиний який приглянувся з львівської області
+1 Навіть нова Ібіца New теж прікольна. Взагалі подобаються ті нові Сеати..вот подумую собі вже про замінуAndrewK писав:А мені новий Толедо подобається
Тут є такий собі нюанс. На деяких комплектаціях (а в СЕАТа це часто) ішли збільшені тормозні диски. Наприклад у мене 14" диск фізично не влізе :). Але навіть між 16" і 15" є величезна різницяBreaker писав:На рахунок твердої підвіски, то варто звернути увагу, що на ту тачку з заводу йшли диски р13 і р14. А наші люблять р 15 запхати))) От тому і жорсткі) Якщо їздити на ній на 13-ках, то жорсткою вона не буде.
Хреново!Mick писав:MasterMind, позвонив тільки,оказалось 93рік,мотор був роблений,битий трошки(бампер фара,капот трошки),пороги міняні.
не правда ! подивись фотки на першій сторінці !Pajero писав:Походу всі моно інжектори!
та там тих моторів дофіга було 1,6 75коників і 101 і 1,8 ,88кс. 90к.с. 16V 136к.с. 2,0 115к.с. 2,0 16V 150 + дизиляки різніDenzzzil писав:Походу всі моно інжектори!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей