А рибу укльов як на мене нормальний я раз поїхав на рибалку зловив одну рибку(яку кент в воду нечайно впустив :evil: )і згорів як чорт на сонці :evil: ...а ви молодці двоє..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рибалка і все, що з нею пов'язане!
- FAST
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вихідні не за горами!!! Тим більше шо понеділок вихідний! Тому пропоную поїхати на рибалку в с. Заріччя! Там з одної сторони тече р. Стрий а з другої карєр! Відстань від Львова десь 60 км. в одну сторону! В мене є бажання їхати в неділю після обіду десь годинка 16:00 - 17:00 а вертатися в понеділок, по часу подивимось по кльову! Шо скажете??? Бажаючих прошу зголоситися!!!
093 655 48 53
- FAST
- Контактна інформація:
Одже я їду в неділю десь 17:00 в с. Заріччя на р. Стрий з ночівлею! Хто хоче їхати, маячте на мобу!
Востаннє редагувалось П'ят, 21 липня 2006, 11:46 користувачем FAST, всього редагувалось 1 раз.
093 655 48 53
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
FAST
- тут питання дуже цікаве появилось.
:
:
:
:
:
- в радіусі 30 км від Львова є озерце, на якому є справжня риба. Але та людина, що похвалилась рибалкою не колиться на рахунок місця знаходження. Тиждень тому він спіймав лише 2 карпа - 1й - 8 кг, 2й - 14 кг. Він їх привозив показувати і обіцяв ще зробити фотки. На голові волосся встає як це бачиш.
- тут питання дуже цікаве появилось.

- в радіусі 30 км від Львова є озерце, на якому є справжня риба. Але та людина, що похвалилась рибалкою не колиться на рахунок місця знаходження. Тиждень тому він спіймав лише 2 карпа - 1й - 8 кг, 2й - 14 кг. Він їх привозив показувати і обіцяв ще зробити фотки. На голові волосся встає як це бачиш.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей