Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а чому б не бути в захваті?Denja писав:не дав дупля, від чого такий захват? машин як машин
так можна сказати в республіці ВСМПО... незнаю хто як а такі машина на таких дисках (хороші доречі в тебе були, і новому власнику радість приносятьDenja писав:не дав дупля, від чого такий захват? машин як машин
Чесно кажучи, в мене аналогічна реакція. Гольф як Гольф.Denja писав:MEGASinK, не дав дупля, від чого такий захват? машин як машин
Товарищ, что вы курите?TOXA писав:BAKS написав:
От шось таке притягує увагу :
джип....
таваріщ, ця шутка вже давно не в моді....BAKS писав:Товарищ, что вы курите?
Denja писав:TOXA, сам би на такому по Львову їздив?
тут йде мова про німецький стиль VAGBURG, а в цьому стилі нема понятття "Львів"... є поняття "яйка", по які їх занижають.... в Львові з любтим заниженням менше 15 см їздити важко ..)))SERUY писав:TOXA з таким заниженням і на Гродоцьку цікаво чи доїде від оперного хоть до цирка
TOXA писав:джип....
axel писав:TOXA, Товаріщь BAKS виклав фото правильного Гольфа Mk2 ще й у версії "Rallye" тому
Графіті на задньому плані?BAKS писав:От шось таке вже притягує увагу
це гольф раллі там кузов інший! незачьодBAKS писав:Чесно кажучи, в мене аналогічна реакція. Гольф як Гольф.
От шось таке вже притягує увагу :
я на такому зараз їзджуDenja писав:TOXA, сам би на такому по Львову їздив?
махачь!BAKS писав:Мені [цензура] на шо тебе там тягне. Я свою думку виразив і надіюсь ти поняв. Чи нє?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей